Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כמה ימים גיליתי שיש אופנוע שקרוי בשם "אריאל" (השם שלי).

Things that make you go MMMM....

www.arielnorthamerica.org/history.htm

לא רק שיש אופנוע כזה היו להם כמה דגמים די מוצלחים וכמובן הקוביות, המנוע שהכי מזוהה איתם.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
רק לא הבנתי מה הקשר לקוביות ??????????.?

מה לא הבנת?

המנוע היה בתצורת קובייה, מבנה הנדסי די מסובך ומעט מאוד מנועים נבנו בסידור כזה. אגב גם השתמשו בסידור כזה.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

רוב הדגמים שלהם היו העתק של הב.מ.וו בזמנו.

אבל היה לא פחות אמין מהב.מ.וו.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

בוא אני אגלה לך עוד דבר [אם כבר, אז כבר].

יש גם רכב שקרוי על השם שלך, קוראים לו "אריאל אטום".

ariel_atom.jpg

נ.ב:

רק אני שמתי לב לבחורה [המבוגרת] שמגרדת את התחת בתמונה של אריאל האופנוע?! :neutral:

:lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
רוב הדגמים שלהם היו העתק של הב.מ.וו בזמנו.

אבל היה לא פחות אמין מהב.מ.וו.

האם תוכל לפרט איזה דגם היה העתק של ה BMW?

לידעתי אריאל מעולם לא ייצרו העתק של BMW מדובר בחברה קצת יותר ותיקה מ BMW שהתחילה לייצר אופנועים כבר בראשית המאה בערך 20 שנה לפני ש BMW נכנסו לתחום. מעולם לא ייצרו מנועי בוקסר והסיגל שלהם, למשל הרד אנטר, היה קצת יותר מתקדם ושונה מאלו של BMW.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

צודק. לפני ש BMW נכנסו לעניני הבוקסר, ייצרו אותם באנגליה ע"י אריאל ובעיקר ע"י דאגלאס (דראגנפליי וכו'). מנוע "הקוביות" הוא בעצם מנוע אשר בו 2 בוכנות עומדות בזוג, ומאחור עוד 2 בזוג. באינגליזית זה נקרא "square four" כלומר 4 בריבוע ועד היום יש ויכוחים לוהטים האם הצמד האחורי נוטה לסבול מעודף חום או לא...

פורסם

נ.ב:

רק אני שמתי לב לבחורה [המבוגרת] שמגרדת את התחת בתמונה של אריאל האופנוע?! :neutral:

:lol:

היא לא מגרדת , היא מוציאה את החוטיני... :lol:

פורסם

סקוטרמן, אתה צודק, טעיתי.

אני בלבלתי בין האראל הרוסי לאריאל האנגלי, טעות טעיתי טועים.

אבל בזמנו היו לעיריית הרצליה אופנועים ישנים במחסנים למכירה, זה היה ב.מ.וו ישן חד צילינדר(סינגל), ו2 אופנועי אריאל זהים לחלוטין לב.מ.וו, (שיותר מאוחר נמכרו בגרושים) ומשום מה הייתי בטוח שהאריאל היה העתק של הב. מ.וו.

אבל תמיד טוב שיש מי שמכיר מקרוב את ההיסטוריה של האופנועים האלו, ועוד יותר טוב שאפשר ללמוד עליהם, ובחינם.

תודה על התיקון וההסבר המפורט.:shock:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...