Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני קניתי מכשירים זהים, לפני כשנה בהום-סנטר. שניהם עשו את העבודה (חימום נקודתי). בדיקה החדשה יש מזגן בכל חדר (ולא המיני-מרכזי שהיה לי קודם) וכל אחד מפעיל מה שהוא רוצה, בינתיים למעשה רק הבן הצעיר שגר בעליית הגג מפעיל מזגן, השאר מסתפקים בבגדים ואפילו לא כבדים מדי.

ואוי לאותה בושה - מתברר שאין לי בבית אף מד חום!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איפה רכשת את הטוב מביניהם והאם הוא מספיק בשביל לחמם חדר?

אני קניתי את זה שדריש הציג כטוב במחסני חשמל, עלה 60 שקל. מספיק לחימום החדר.

פורסם

ואוי לאותה בושה - מתברר שאין לי בבית אף מד חום!

בכל שלט של מזגן יש אופציה של מדידת טמפ' בחדר, לחץ על לחצן ROOM.

פורסם

מצטרף להמלצה של דריש. אצלנו המפזר ה"טוב" מחמם במהירות את חדר האמבטיה. ובמקרי קור קיצוני מהווה גיבוי לרדיאטור.

פורסם
איפה רכשת את הטוב מביניהם והאם הוא מספיק בשביל לחמם חדר?

רכשתי בשופרסל, אבל כפי שכבר הוסבר לך זה לא משנה, העיקר שהצורה תהיה זהה.

בשביל לחמם חדר (שוב, כפי שכבר נאמר) צריך מזגן או רדיאטור, אלא אם כן מדובר בחדר ממש קטן. מפזר חום יכול במקרה הטוב לחמם לך את הרגליים וליצור תחושה של חמימות במקום אחד ספציפי בו אתה נמצא. זה כמו שאתה מדליק את המזגן באוטו בקיץ - יקח שעה עד שהוא יחמם את כל המרחב הפנימי, אבל מספיק זרם חזק וממוקד של אוויר קר על הראש והחזה בשביל שתרגיש יותר בנח.

פורסם

טוב, חלק מהנוכחים כאן אומרים שהמכשיר מתאים לחימום נקודתי, חלק אומרים שאותו מתאים לחמם חדר.

אני צריך לחמם חדר קטן ומקווה שזה יעשה את העבודה כי אין לי אפשרות להתקין עוד מזגן. (בחדר מותקן כבר מזגן ענק ולא ניתן להפעיל אותו כרגע.

פורסם

השאלה היא כמובן מה ההגדרה של חדר.

אם החדר הוא סלון פתוח למטבח ולמסדרון, בשטח כולל של 40 מ"ר, אז כמובן שמפזר חום יחמם רק את הרגליים של מי שיושב לידו.

אם מדובר בחדר שינה סגור אז תוך 10 דקות החדר כבר יהיה חמים ונעים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מפזר חום כזה יחמם חדר שינה סטנדרטי (בגבולות ה-15 מ"ר) תוך עשר דקות, בהנחה והוא מבודד כיאות והחלונות סגורים.

לא הייתי ממליץ להשאיר אותו פועל בלילה, התרמוסטט שם בד"כ לא אמין במיוחד. למטרה הזאת עדיף להצטייד בסדין חשמלי.

פורסם

עצה גרועה מאד. סדינים חשמליים הם כלי מסוכן ביותר. הם מתאימים לחימום המיטה לפני שנכנסים אליה חייבים לכבות את הסדין החשמלי כאשר נכנסים למיטה. יש בסדינים החשמליים סכנה של קרע בבידוד והתחשמלות, וגם סכנת דליקות.

אישית סילקתי את הסדינים החשמליים מהבית לפני שנים רבות, למעשה אני מחמם כבר די הרבה שנים על ידי מזגן בלבד . יוצא מכלל זה מפזרי חום קבועים בחדרי האמבטיה. יש לי שני מפזרי חום קטנים שזרוקים במחסן, ואת שאר אמצעי החימום (רדיאטור, קונבקטור וחבריהם) שצברתי במהלך השנים חילקתי לבני משפחה שאינם מצויידים במזגנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיצור, גיסנו, לך על זה.:wink:

אתה מחפש מאיתנו, מאילוצי עלות, אישור לקנות מכשיר שלא מתאים למטרה.

הוסמכת, סרג'יו.

• תוכן חדש...