Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה ל-C5 עבור נכה צה"ל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל בריאות. אם קורולה או סיוויק, אז כמו שאמרו לך כבר לפני, האוקטביה החדשה היא המשפחתית הכי טובה ומתגמלת כיום בשוק כולל צריכת דלק ותא מטען הכי גדול ונוח שאפשר לחלום עליו ברכב פרטי. תגבש לך שתיים שלוש מועמדות ש"עולות לגמר" ותעשה נסיעות מבחן עליהן. להתאמה האישית והנוחות יש חלק חשוב בהחלטה שתקבל.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז החלטתי להפסיק להתעצל ועברתי על כמה מבחני השוואה של רכבים ( שחלק מהתגובות טוענות שכל מאמר כזה ממומן ע"י חברת רכב מסויימת...) ושם ראיתי בעיקר את יתרונות וחסרונות הקורולה והאוקטביה ויש לי כמה שאלות. א. שנתיים אחריות על אוקטביה ?? זהו ?? ב. הבנתי שהיו בעיות אמינות קשות בגיר שלה האם ידוע לכם משהו בענין ? ג. כל ההשוואות היו במנוע 1200 שנראה לי קטן ואם כבר הייתי הולך על 1400 איך הוא "סוחב" ? ד. חשוב לי גם תא מטען ובזה אין לה מתחרים - לא בגודל ולא בפתח התא. ה. למה הביטוח שלה כ"כ גבוה ולמה צריך איתורן ? (אולי בגלל שהוא גניב ?)

אז אחרי כל זה , אני משדרג את שאלתי : קורולה , סיוויק (העיצוב פחות חשוב לי - האיבזור ,יותר ) או אוקטביה 1400 (למרות המחיר) ?

פורסם

לדעתי בצע נסיעת מבחן על כל אחת מהן ותדע לבד את ההחלטה.

הבחירה ביניהן היא לפי טעם אישי. שלשתן טובות, מאובזרות [ומקסימום אם חסר משהו רוני בלה בלה יכניס את היד לכיס ויזמין מסין] ונוחות.

הכי טוב זה לבחון את ההרגשה האישית שלך, ולזה אין קיצורי דרך.

ולמה מגהץ למה?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אתה חייב לעשות נסיעת מבחן. המעבר מהנוחות של הC5 לקשיחות של היפניות יכול להיות דרסטי מדי בשבילך.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אני עדיין תוהה לעצמי למה לא מגאן או פלואנס?

הירידה בנוחות לא תהיה כל כך דרסטית, רכבים מאובזרים, גרסאות דיזל עם ביצועים טובים וצריכת דלק מצוינת, בטיחות טובה מאוד במגאן (פלואנס לא נבחנה בריסוק), תאי מטען ענקיים, רכבים מרווחים, מה עוד?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
טוב אז החלטתי להפסיק להתעצל ועברתי על כמה מבחני השוואה של רכבים ( שחלק מהתגובות טוענות שכל מאמר כזה ממומן ע"י חברת רכב מסויימת...) ושם ראיתי בעיקר את יתרונות וחסרונות הקורולה והאוקטביה ויש לי כמה שאלות. א. שנתיים אחריות על אוקטביה ?? זהו ?? ב. הבנתי שהיו בעיות אמינות קשות בגיר שלה האם ידוע לכם משהו בענין ? ג. כל ההשוואות היו במנוע 1200 שנראה לי קטן ואם כבר הייתי הולך על 1400 איך הוא "סוחב" ? ד. חשוב לי גם תא מטען ובזה אין לה מתחרים - לא בגודל ולא בפתח התא. ה. למה הביטוח שלה כ"כ גבוה ולמה צריך איתורן ? (אולי בגלל שהוא גניב ?)

אז אחרי כל זה , אני משדרג את שאלתי : קורולה , סיוויק (העיצוב פחות חשוב לי - האיבזור ,יותר ) או אוקטביה 1400 (למרות המחיר) ?

אבא שלי הוא נכה צה"ל וגם הוא רכש לאחרונה את הסקודה אוקטביה 1.4T ברמת גימור אלגנס והוא מאוד מרוצה מהרכב.

אני לא יודע למה אתה אומר שהביטוח יקר כי אני יודע שהוא שילם עכשיו על ביטוח מקיף 2700 שקל.

לגבי התלונות על הגיר: קראתי, שמעתי אבל בפועל הרכב אצלו כבר חודשיים+ ואין שום בעיה ו\או תחושה של קפיצות רעידות וכו' (טפו טפו טפו:) ובנוסף אתה מקבל 5 שנות אחריות על הגיר.

מחייבים אותך לשים איתוראן אבל בדרך כלל החברה נותנת את זה במתנה + שנה ראשונה חינם, לאחר מכן עלות של 20 ש"ח בחודש.

1.4T הוא חיה רעה, המון כח ונוסע מעולה ממליץ לך ללכת לסוכנות ולבקש נסיעת מבחן.

ואם כבר אתה הולך על אוקטביה אז לך על הדגם עם הריפודים הבהירים (אם אין ילדים קטנים כמובן) צירפתי תמונה.

אם יש שאלות אשמח לענות

skoda.jpg

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים. האם ידוע לכם בנושא המחיר האם הוא קשיח או יש מקום להתמקח וכמה - למשל בסקודה או טויוטה ?

(בענין המגהץ - הם פסלו לי את השמות הנורמליים שרציתי בשל שימוש אחרים - ומול עיני היה מגהץ והופ הוא נבחר !)

פורסם

מעבר מ C5 לשלוש האופציות אשר ציינת יהיה קשה, הרכבים מול הסיטרואן הם לא נוחים וזה בניסוח עדין.

מציע לך לבחון ברצינות את הפלואנס \ מאגאן סטיישן , נוחות , חסכוניות וזריזות עם מנוע הסולר , ניתן לקבל אותם היום במחיר של 129K לדגם המפואר, ועם יכולת מיקוח אף פחות.

אני יודע שיש כמה יחידות אחרונות של הסניק אשר יושבות במלאי כבר למעלה משנה וקרסו מבקשים עליהם 130K לדגם ה 2 ליטר היוצא, יכולה להיות אופציה לא רעה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כנכה צה"ל הוא לא יכול לרכוש "יד ראשונה מיבואן".

בטויוטה יש מבצע סוף שנה עם הטבות זניחות ששוות כמה אלפי שקלים בודדים.

בסקודה צפה לקבל חיישני רוורס (אם זה לא אורגינלי) אולי מערכת איתור ודיבורית בלותות' - לא הרבה מעבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כשאבא שלי התעניין בסיוויק (נכה, לא צה"ל), ישר הורידו לו מחיר והציעו את רמת האיבזור ספורט + מערכת מולטימדיה במחיר הבסיס. המיקוח הוא תלוי יבואן

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
מעבר מ C5 לשלוש האופציות אשר ציינת יהיה קשה, הרכבים מול הסיטרואן הם לא נוחים וזה בניסוח עדין.

מציע לך לבחון ברצינות את הפלואנס \ מאגאן סטיישן , נוחות , חסכוניות וזריזות עם מנוע הסולר , ניתן לקבל אותם היום במחיר של 129K לדגם המפואר, ועם יכולת מיקוח אף פחות.

אני יודע שיש כמה יחידות אחרונות של הסניק אשר יושבות במלאי כבר למעלה משנה וקרסו מבקשים עליהם 130K לדגם ה 2 ליטר היוצא, יכולה להיות אופציה לא רעה..

או במילים אחרות, לא חשוב מה הוא יקנה העיקר מבחינתך שזה יהיה רנו. האיש נכה צה"ל, אתה לא חושב שהוא סבל מספיק?!

פורסם
אני יודע שיש כמה יחידות אחרונות של הסניק אשר יושבות במלאי כבר למעלה משנה וקרסו מבקשים עליהם 130K לדגם ה 2 ליטר היוצא

ומעניין גם למה הן יושבות מעל לשנה אצל היבואן....

ועד כמה שידוע לי רכב ש"יושב" מעל לשנה אצל היבואן כבר נחשב ליד 2 לא? (01)

פורסם
או במילים אחרות, לא חשוב מה הוא יקנה העיקר מבחינתך שזה יהיה רנו. האיש נכה צה"ל, אתה לא חושב שהוא סבל מספיק?!

אולי תחסוך את התגובות מלאות האינטיליגנציה הללו ממני ? , אם הייתי מציע לאדון אוקטביה היית מרוצה ?

פורסם
ומעניין גם למה הן יושבות מעל לשנה אצל היבואן....

ועד כמה שידוע לי רכב ש"יושב" מעל לשנה אצל היבואן כבר נחשב ליד 2 לא? (01)

הרכב יושב אצל היבואן כי יש בורים כמוך שלמשל לא יודעים שברכב מותקן מנוע 2 ליטר של ניסאן.

פורסם

סיוויק 5 דלתות באופן משמעותי מוצלחת יותר מהסיוויק 4 דלתות (אכן, לא ברור מה עובר על הונדה עם הדגם של ה4 דלתות בשנים האחרונות) והיא תהיה אופציה מצוינת.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...