Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מחליפה ל-C5 עבור נכה צה"ל.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נכה צהל הזכאי לרכב ממשרד הבטחון (זכאותי היא עד 1600 סמ"ק אם כי כרגע יש לי רכב 2000 סמ"ק). רכבי הנוכחי הוא סיטרואן C5 אוטומטי.

הגיע זמני להחליף רכב ואני מתלבט איזה רכב לקנות. בעיקרון אני נהג יחד ברכב אם כי לעיתים מסיע גם את המשפחה הקרובה והרכב מלא. אני רוצה רכב אמין , בטוח (גם הפח) , לא קטן מדי (כמו מזדה 2 למשל) ולא גדול מדי כדי שלא יזלול דלק.(נראה לי שרכבי הנוכחי כבד מדי)עדיפות לחמש דלתות (לא חייב) , בגז' גדול , אוטומטי כמובן . עד היום הלכתי בעיקר על ארופאיות ולא יפניות או קוריאניות, אם כי אני מוכן לשמוע גם גם עליהן.

 

אני מבין שאי אפשר לקבל את הדרישות ברכב אחד אולם אשמח לשמוע הצעות הקרובות למפרט לעיל.

 

תודה מראש

  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה כותב שהרכב הנוכחי שלך זה סיטרואן סי 5.

 

אתה יכול בהחלט לשקול לשדרג לסיטרואן סי 5 חדשה. תקבל מנוע 1.6 טורבו, גיר 6 הילוכים יפני של חב' אייסין, הרכב מרווח עם תא מטען גדול.

 

אם בא לך לגוון, תבדוק את הסקודה אוקטביה החדשה, מנוע 1.4 טי.אס.איי, גיר 7 הילוכים די.אס.ג'י.

 

 

ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן בכל רכב שאתה שוקל לקנות.

 

 

בהצלחה

פורסם
אתה כותב שהרכב הנוכחי שלך זה סיטרואן סי 5.

 

אתה יכול בהחלט לשקול לשדרג לסיטרואן סי 5 חדשה. תקבל מנוע 1.6 טורבו, גיר 6 הילוכים יפני של חב' אייסין, הרכב מרווח עם תא מטען גדול.

 

אם בא לך לגוון, תבדוק את הסקודה אוקטביה החדשה, מנוע 1.4 טי.אס.איי, גיר 7 הילוכים די.אס.ג'י.

 

 

ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן בכל רכב שאתה שוקל לקנות.

 

 

בהצלחה

מצטרך להמלצה על האוקטביה, הכי חזקה מכל המתחרות עם אבזור מפנק מאוד גם ברמת הבסיס, תא מטען ללא מתחרים ומרווח פנים עצום גם ליושבים מאחור.

 

פורסם

אם אתה כבר רגיל לצרפתיות, לך על פיג'ו 508. מכונית גדולה ומרשימה, נוחה ומאובזרת, ויותר איכותית בצורה משמעותית מה-C5 שיש לך.

 

מה שכן, אני לא בטוח אם המכוניות מהקטגוריה הזו נכללות בזכאות שלך, בהנחה שאתה אומר שאתה זכאי ל-1,600 (זה אומר רק מכוניות משפחתיות?)

פורסם

בל נשכח את כל הריקולים ונושא האמינות של הDSG, ובזמן האחרון נראות כאן גם לא מעט תלונות על מנועי TSI.

אני הייתי מתרחק.

 

במשפחתיות אין יותר מדי אופציות. הייתי שוקל פלואנס או מגאן דיזל. במנהלים אפשר לשקול את הלטיטיוד של רנו, אמורה להיות יותר חסכונית מרוב הקטגורייה, הייתי גם שוקל את הסופרב אם היא עדיין נמכרת עם גיר אוטומטי רגיל ולא עם DSG.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לכל המגיבים. הייתי מעוניין הפעם לרדת בגודל האוטו למשהו בכיוון של C4 , קורולה , סיוויק ודומותיהן. אשמח לחוות דעתכם.

פורסם

הונדה סיוויק או טויוטה אוריס תספקנה את צרכיך וגם תשגנה מחיר טוב כמשומשות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מניסיון על c4 ליסינג 1600 אטמוספרית, עדיף שתתרחק.

רכב כבד ועגלתי, 4 הילוכים ארוכים וצרכן דלק לא קטן.

אולי המצב ב1.6 טורבו טוב יותר, עליו אין לי ניסיון.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ל-C4 טורבו גיר רובוטי חד מצמדי גס ולא נעים לשימוש, ממליץ לוותר.

 

סקודה אוקטביה עונה על הדרישות שלך אבל נושא האמינות הוא בחזקת נעלם משום שה-DSG7 בעל עבר בעייתי וגם למנוע ה-1.2 הישן הייתה בעיה בשרשרת הטיימינג.

הקורולה היא בחירה סולידית יותר, עושה רושם שהדגם החדש פותר את רוב הבעיות של הדגם הקודם שלדעתי היו בעיקר אבזור, עיצוב אנונימי לחלוטין ותא נוסעים שומם.

פורסם

קורולה ביג טיים, במיוחד אם מדובר בסיויק סדאן.

 

לדעתי משהו לא טוב עובר על הונדה, כל הדגמים החדשים שלהם נחותים במופגן מהדגמים אותם החליפו בתחומי עיצוב ואיכות, הסיויק החדשה נראית כאילו היא הייתה אמורה להיות הדגם שקדם לסיויק שאותה החליפה.

הסיויק האצ'בק עוד יחסית בסדר אבל העיצוב שלה לא לטעמי, משהו בפרופורציות מוזר, הקודמת נראתה נהדר.

 

ממליץ לך לנסות את הקורולה והאוקטביה, אתה תרגיש בהבדלים.

פורסם

גיסי נכה צהל עם הסוויק 5 דלתות השניה שלו. מאוד מרוצה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

×
×
  • תוכן חדש...