Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT PUNTO HGT

shahar0544
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי להיתייעץ לגבי קניית פיאט פונטו HGT (כרכב ראשון)

הייתי רוצה לדעת כמה דברים לגבי הרכב הזה:

האם הביטוח יקר? (נהג צעיר)

האם הרכב אמין?

האם התחזוקה יקרה?

האם הביצועים טובים? (אני יודע שהשליטה לא משהו...)

האם צריכת הדלק גבוהה?

ומה בנוגע לשיפורים? האם למנוע יש פונטציאל לשיפורים? (לא משהו רציני 30 כ''ס גג)

אני ישמח אם תעזרו לי...

תודה לכם מראש!!!:-)

פורסם

חפשתי לפני חודשיים אחת וירדתי די מהר מהעניין - ספורטיבי הוא לא. הרכב מרגיש ממש עדין וכאילו אם תלחץ איתו הוא יכול להתפרק. מחלה נפוצה זה וריאטור שמרעיש ועולה הרבה כסף, תבדוק שהוחלף. הרכב בעל הגה חשמלי שזה חיסרון גדול בעיני. לגבי צריכת דלק אני לא יכול להגיד לך בוודאות אבל הבעלים של הרכב שבדקתי טען שהרכב לא חסכוני במיוחד. כמעט כולן מפורסמות מעל המחירון והרבה לא בצדק. אפשרי למצוא אחת שמורה (ראיתי אחת לבנה יד 3 עם 110 אלף קילומטר שנת 2001 אחרי החלפת וריאטור ב15 אלף) במחיר סביר אז אל תתיחס לכל האלה שמפרסמים ב20+. בנוגע לשיפורים אין לך כל כך מה להוסיף מבחינת מנוע אולי קוליאוברים או קפיצים בולמים. לסיכום לדעתי לא שווה את הכסף, חיצונית נראה טוב מבפנים כמו פונטו ספייס רגילה עם ביצועים סבירים. במחיר שלה יש אופציות עדיפות בעיני תלוי מה אתה מחפש.

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

הרשה לי לחלוק על המגיב מעלי,הhgt ממשלא מתפקרת,אני יודי הייתה לי אחת,כן הוריאטור בעייתי,וגם ההגה,אבל זהו בגדול,כן היא ספורטיווית,שלדה לא רע,מנוע עם הספק מכובד ביחס למשקל (0-100 ב8.5 שניות זה לא רע),מחיר -תקנה דוגמא זולה,תקבל צרות תקנה דוגמא מעל המחירון (בגבול ההגיון כמובן) תקבל מכונה אמינה וזריזה,צריכת הדלק דווקא מאוד סבירה גם הביטוח,קח בחשבון שהרכב מאוד נוקשה,ותנוחת הישיבה בו לא כל כך ספורטיובית(גבוהה מידי) והרכב סובל טורק סטיר ביציאה מהמקום,אבל בגדול ביחס למחיר מדובר בחבילה לא רע כרכב ראשון.

Porsche 944 turbo

פורסם

תודה רבה!

אך האם קיימות אפשרויות אחרות בטווח המחירים הזה? (ביררתי לגבי סיווקים 92-95 ואמרו לי לרדת מהעיניין)

אני פתוח להצעות אחרות מאותו הז׳אנר...

תודה מראש!!!

פורסם
אהלן,

רציתי להיתייעץ לגבי קניית פיאט פונטו HGT (כרכב ראשון)

הייתי רוצה לדעת כמה דברים לגבי הרכב הזה:

האם הביטוח יקר? (נהג צעיר)

שאל בחברת הביטוח שלך.

האם הרכב אמין?

אם תוחזק נכון (היסטורית טיפולים מסודרת), ולא הוזנח, אמין מאוד.

האם התחזוקה יקרה?

ישנו מספר חלקים לא גדול שקצת יקר, וכל השאר בסדר גודל של זול יחסית לרכבים אחרים בקטגוריה.

האם הביצועים טובים? (אני יודע שהשליטה לא משהו...)

מזאת אומרת "שליטה לא משהו"?

הרכב בגדול יחסית פושר, מנוע טוב מול משקל לא גבוה. זנב שדיי קל לקשקש בו. הגה חשמלי אמנם לא הכי מתקשר בלשון המעטה, אך מדויק מאוד. תחושות טובות ב"ישבן" של הנהג כמובן.

האם צריכת הדלק גבוהה?

קח בחשבון שהאגזמפלרים בשוק ראו אי אלו ק"מ של נסועה, אז אל תצפה לצריכת דלק מצויינת. בנסיעה עירונית רגועה, מהניסיון שלי, אפשר לקבל 11 ק"מ לליטר אם נוהגים רגוע, אולי קצת טוב מזה.

ומה בנוגע לשיפורים? האם למנוע יש פונטציאל לשיפורים? (לא משהו רציני 30 כ''ס גג)

30 כ"ס לא. אבל לשיפורי התנהגות יש הרבה אפשרויות. כוח לא חסר לאוטו.

אני ישמח אם תעזרו לי...

תודה לכם מראש!!!:-)

ראה התייחסותי באדום

קשה למצוא היום אחת שמורה ומטופלת.

שים דגש על היסטורית טיפולים מסודרת ומתועדת. שים לב למצב הוריאטור (מותר לו להרעיש מספר שניות לאחר ההנעה).

תקלת ההגה החשמלית קיימת, אך ממש ממש לא נפוצה כמו שזה נראה מהכתוב ברשת.

אל תפחד לשלם קצת אקסטרה על רכב שמור, זה בהחלט עדיף.

נ.ב.

הונדה סיוויק זה ממש לא רכב ספורטיבי.

!AWDSOME

פורסם

חפש 206 xs 1600 שמורה, רכב חמוד ביותר. גם 147 יכולה להתאים לך. אם תגיד קצת

את התקציב יהיו לך יותר אופציות מעניינות.

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

• תוכן חדש...