Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמו לפני 4 שנים, סקר צמיגים לכל הרבעייה המורכבים על ג'אנט מגנזיום

מאזדה 3 1600 2006, בטיחות, שחיקב נמוכה מחיר כמובן ......

חשוב לי לדעת מה טוב ומה מחיר טוב גם ליקרים וגם לזולים כי נכון שחייבים להשקיע אך אסור לשקוע. ברשימה אין אף סיני אחד כך שזו השוואה סבירה ואף הוגנת.

TOYO CF2 91V מחיר 420

DUNLOP DZ101 מחיר 400

GOODYEAR EFICIENTGRIP מחיר 450

PIRELLI P7W מחיר 500

CONTINENTAL CONTACT2 מחיר 475

אשמח אם תסדרו לי לפי סדר ותפסלו מה שלא מתאים. אם הזול מתאים תרשמו עדיפות נמוכה אבל סביר/טוב/מעולה

ביום ראשון בבוקר מחליף, אשמח לעזרתכם מהידע שלכם.

תודה, יהודה

פורסם

אני הרכבתי היום במאזדה שלי 2 גודייר אקסלנס ב-420 ש"ח ליחידה, עדיין לא ממש הספקתי להתרשם אבל מביקורת שקראתי זה צמיג אוחז ושקט, לא ספורטיבי, מיועד לנסיעה שקטה ונוחה.

הם החליפו צמד GT שקצת הפחידו את אחותי שנהגה ברכב בגשם והיו יבשים ודיי גרועים, ההבדל מורגש מאוד בכל התחומים.

פורסם

לא ציינת את הדרישות שלך מצמיג ואופי הנהיגה.

מניסיון אישי הקונטיננטל מהדגם שנקבת מעולים, במיוחד ברטוב ובבלימה, וגם בקצב נהיגה נמרץ נתנו את התמורה.

שים לב כי המון יצרינים היום מציידים את הרכבים שלהם מהמפעל עם צמיגים מסוג זה.

אם אופי הנהיגה שלך הוא ממוצע לדעתי גם גודייר יעשו את העבודה לא רעה בכלל, את זה שמעתי מכמה חברה שהרכיבו את הצמיג.

בשאר החברות לא התנסתי לכן קטונתי.

פורסם

שלום,

אין דרישות מיוחדות. הכי חשוב אחיזת כביש!!!

לא בטוח שרכות זה חשוב אבל שחיקה נמוכה כדי שיחזיק זמן סביר למחיר כן חשובה.

ברכב לא נוסעים משוגעי ספורט אבל בלימת חירום או סיבוב במהירות לא צריכים לאתגר את הצמיג (רוב הזמן נוסעת אישתי ולעיתים גם אני ).

הרכב לא יורד מאספלט כמעט בכלל.

תודה, יהודה

פורסם

לפי מה שאתה כותב, דווקא קונטיננטל קונטקט אקו יהיו טובים בשבילך.

כעיקרון זהו צמיג 'ירוק' של היצרן, כלומר צמיג עמיד לאורך זמין (מניסיון של אחרים מדובר בצמיג ל 3-4 שנים) וחיסכון קטנטן בדלק.

לגבי האחיזה, אצלי בגולף מורכבים רביעיית 'קונטקט אקו 3', האחיזה ביבש ורטוב טובה מאוד (-נבדק גם בגשם בימים האחרונים), כמו כן מרחקי בלימה טובים מאוד.

צמיג בהחלט מומלץ.

• תוכן חדש...