Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי 80, שאלות של אספן מתחיל :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

רכשתי בשבוע שעבר אודי 80 שנת 82', הרכב במצב טוב יחסית ואני מתכנן להעניק לו שיפוץ רציני :)

רציתי לשאול כמה שאלות, בגדול במיידי אני יודע שאצטרך להחליף לו זוג מתלים אחוריים ולתקן/להחליף את הציריה הימנית הקדמית. האם יש למישהו כאן / מישהו כאן יודע האם ניתן להשיג רכב דומה שלם לחלפים? יש לי מקום לאחסן אותו.

כמו כן, האם יש אתרים שהם לא EBAY מהם אתם רוכשים חלפים? הסתכלתי על הדגם תחת מילות החיפוש audi 80, audi b2 בשילובים שונים אך לא מצאתי מגוון רחב של חלקים, בטח לא מתלים.

בנוסף, אם יש למישהו ספרות של הרכב אני מוכן לקנות :)

האוטו במצב נסיעה טוב (חוץ מדפיקה שהופיעה השבוע מהצירייה) ועבר טסט לפני שבועיים. אני מתכנן לסדר הכל מבחינה מכנית ואז לעבור לקוסמטיקה (פחחות + צבע, ריפודים ופנסים + פלסטיקה חיצונית).

האם אתם מכירים מקום טוב לצבוע בו את הרכב באיזור חיפה?

בכללי אשמח לשמוע המלצות/תגובות מאספנים וותיקים, ובטח מאספנים שמחזיקים דגם דומה.

תודה!

תמונה זמינה ב- siz.co.il/my.php?i=2g2t3ydeommy.png (הוא לא מרשה לי לשים לינק ישיר כי יש לי פחות מ20 הודעות :( )

פורסם
שיפוץ נעים :)

גם אני, מתחיל לשפץ כעת מכונית דומה (Audi 80CD '82)

יש לך רעיון מאיפה אני יכול להשיג מתלים אחוריים?

כרגע זה הקושי העיקרי שלי

תודה!

פורסם

בנוסף, אם יש למישהו ספרות של הרכב אני מוכן לקנות :)

אם אתה מעוניין, אני יכול לשלוח לך מדריך אחזקה מפורט ומלא ברוסית. שכולל את מנוע 1300, בניגוד לספר היינס שלא כולל.

מה זה מתלים אחרויים?

בולמי זעזועים? נראה לי שי בחנות בפינת שונצינו-יצחק שדה בתל אביב, ליד צנטרל.

פורסם
אם אתה מעוניין, אני יכול לשלוח לך מדריך אחזקה מפורט ומלא ברוסית. שכולל את מנוע 1300, בניגוד לספר היינס שלא כולל.

מה זה מתלים אחרויים?

בולמי זעזועים? נראה לי שי בחנות בפינת שונצינו-יצחק שדה בתל אביב, ליד צנטרל.

כן :) בולמים

צלצלתי.. אין להם :(

פורסם

ממליץ בחום לפני הכל לקנות ספר היינס לרכב (כמובן לפי שנה ונפח מנוע).

תבדוק עם איזה רכבים הרכב שלך חולק חלקים מכניים כגון מנוע וכו', לדעתי יש הרבה במשותף עם VW.

אתרים חוץ מאיביי, פשוט תחפש בגוגל וכנס לראות אם הם עושים משלוחים לארץ! אני עם הגולף שלי ממש לא מגביל את עצמי רק לאיביי אך לרכב שברשותי יש שוק חלפים ממש טוב בחו''ל.

לגבי חלפים בארץ, תנסה אולי: http://www.ramp.co.il/

בהצלחה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מאחל בהצלחה לשני החברים המשקמים רכבי האודי 80

זה היה רכב שאהבתי מאד והיו ברשותי , לאורך 6 שנים, 4 רכבים כאלו :

אודי 80 אל שנת 1974 מנוע 1300 סמ"ק

אודי 80 אל שנת 75 מנוע 1300 סמ"ק

אודי 80 אלאס שנת 76 מנוע 1600 סמ"ק

אודי 80 אלאס שנת 79 מנוע 1600 סמ"ק

כרכב יומי האחזקה הייתה יקרה וירדתי מתוצרת האודי.

לימים חיפשתי לקנות רכב אספנות אודי 80 גי.טי ועד כה לא מצאתי אחד כזה למכירה.

מצא משה

פורסם

שלום לך,

בוא למפגש מועדון החמש ה- ביג BIG בצומת קרית אתא ביום שישי מ 16.00 עד 19.00 תמצא שם לפחות חבר אחד שיש לו כזו ועוד הרבה אחרים שיכולים לעזור לך.

שתהיה לך הנאה בהנעה!

שלמה דן גדרון

פורסם

אני בדיוק מסיים שיפוץ של 4 שנים של הaudi80 1983 GL כל שאלה אני פה

0545983592-רועי קיבוביץ.

בקשר לציריה הם לא מתקלקלות זה יכול להיות הפעמון,הייתה לי אותה בעייה תתחיל בלהחליף פעמון,אם עדיין יהיה את הרעש תבקש ממוסכניק שיכניס הרבה גריז באזור הגומיה זה יפתור את הבעיה של הרעש.אם תרצה ספרות יש לי ספר של היינס שאני יכול לתת לך לצלם ויש לי גם ספר ברוסית שהרבה יותר יעיל לאודי 80.בקשר לחלקים יש לי מישהו עם הרבה חלקים

אני לא רוצה להפחיד אבל האוטו הרבה יותר מסובך ממה שאנשים חושבים וחלקים במיוחד בארץ כמעט ואיין אבל בהצלחה :)

• תוכן חדש...