Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב זול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

אנוכי מצוייד עם מגבר זול 4 ערוצים CARDINAL V15 השחור (ודווקא אני דיי מרוצה יחסית למחיר שהשקעתי)

למיטב הבנתי בגישור של 2 ערוצים הוא מוציא 160RMS.

ואני צריך סאב שיתאים לחוזק של המגבר,

אז עייני נעצו מבטים בזאפ -

CS1214T JBL נראה סקסי הבעיה היחידה שאין מספיק המלצות עליו, אשמח למידע. (500 שח)

Kicker c12 - היה האופציה הראשונה אבל אין במלאי בשתי חנויות. (350 ש"ח)

Kicker ES 12 - נשמע זול והבנתי שES זה הסדרה המעפנה שלהם, אז וויתרתי. (350 ש"ח)

התקציב? 500-600 עם תיבה

לכן שקלתי את הJBL שהוא מכסה לי הטוסיק בשתי הפינות.

פורסם

לדעתי הסאב jbl מתאים לך, אבל נראה לי הוא בא בלי תיבה במחיר שכתבת.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

במגבר שלך לא בטוח שבאמת מוציא 165 לערוץ.

לכל אחד יש דרישות וציפיות אחרות אז קשה להגיד.

זה שהוא יעבוד זה בטוח אבל איך יעבוד זה שאלה אחרת.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

תשמע את 2 הקיקרים לא יצא לי לשמוע , אבל קח בחשבון שקיקר זה סאב ממש לא מדוייק , אז תלוי מה השימושים שאתה מתכוון לעשות איתו

והJBL שרשמת פה , יש לחבר שלי אותו ברכב , הוא נותן לו 250RMS בדיוק כמו שמוצהר , פשוט זוועה של סאב , מרוח ממש ולא מדוייק באסים לא עמוקים ובאמת שהוא בזבוז של כסף, (זאת דעתי האישית) חבר שלי לדוגמא , לא מבין איך אני אומר כזה דבר הוא ממש מבסוט על הסאב, אבל הכל בהתאם אין מה לעשות למה אתה שואף ואיך האוזן שלך מבחינה מוזיקלית, אז דעתי האישית , אל תקח את הJBL .

לא יצא לי לשמוע סאבים טובים בתקציב הזה חוץ מסאב שיש לבן דוד שלי ברכב שהוא סאב מאוד פשוט שאז לפני שנתיים הוא קנה אותו ב700 שקל בערך עם תיבה , כיום הוא מתחיל מ600 בזאפ

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729855

הסאב הנ"ל , כמובן גם הוא לא מדהים ויש פה כנראה אנשים שאפילו יגיבו אחריי ויגידו שהוא זבל , אבל לפי דעתי האישית ובהתחשב שהתקציב מאוד נמוך ואין מה לעשות אי אפשר לעשות פלאות עם סאב במחיר כזה , הוא זה שתשמע ממנו הכי הרבה באס , הכי הרבה עוצמה , והכי הרבה דיוק לאומת הסאבים האחרים שנכנסים בתקציב הזה (כולל תיבה) עם זה לא כולל תיבה עוד יש כמה רוקפורד נחמדים שנשמעים יותר טוב

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אנוכי מחפש רעש והרבה,

מכיוון שהרכב (יונדאי אטוס) לא מבודד בעליל ושאני אומר את זה אני מתכוון לכך שאם אני עולה ל3K סלד שומעים מבפנים רעשים של למבורגני ובכל זאת עם מנוע 1000.

אז איכות אני מוריד מהפרק, יש לי צורך בעוצמה ואמינות.

הי לי סאב 8" עלום שם שהלך לעולמו אבל המתוק הזה ידע איך לגרד לי בגב.

אוזניים טובות מעולם לא היו לי ככה שאם תתן לי שיר בMP3 או בFLAC אני אומר לך שהם זהים מבחינת איכות.

יש אנשים שהם בורים באיכות שמע ואני אחד מהם :) (זה וויסקי זול) מעולם לא הצלחתי להרגיש הבדל.

לאחר כל ראיית העולם שלי אשמח אם תפרטו לי מה מומלץ לי?

הבזוקה של JBL ממש קורצת לי מכיוון שאיכות הוא לא משהו שאני מחפש ו250RMS המגבר שלי יוכל לשרוד.

הGT51204BR JBL נראה חביב, אך הוא עלום כמעט כמו הבזוקה ו275RMS זה לא קפיצה מעל הפופיק למגבר שלי?

ומה עם ה-TSWX304T על פי הנתונים(וyoutube) הוא נראה לא רע בכלל?(450 ש"ח יד שנייה)

פורסם

חחח מעריך אותך על הכנות,

תשמע אבל זה לא רק העניין, כמובן שעכשיו כשאתה אומר שלא אכפת לך מהאיכות , זה שונה ואולי הסאב הראשון שהצעת

CS1214T קיבל קצת פור , אבל עדיין, מריחות זה נגיד משהו שלא קשור לאיכות, זה משהו שעם אתה תשמע שיר שאתה ממש אוהב , וכל הבאסים יתבלבלו לך וזה יישמע כאילו ישימו צב נגד צ'יטה , אתה מבין ? כאילו הסאב מסתכל עלייך אומר לך מה אתה עושה אני לא יכול לעמוד בזה . ואני מכיר את הדברים האלה מנסיון מהמון חברים וקרובי משפחה שעשו טעויות , ולא רק עם הסאב הזה ספציפית, עם עוד הרבה אחרים .

אז זה משהו שגם תקח בחשבון , אבל בוא נלך לכיוון אחר , 250RMS זה משהו שהמגבר שלך יכול לקבל, אוקיי, אבל הסאב שהצעתי לך , אתה לא חייב לתת לו את מקסימום ההספק , אתה יכול לחבר אותו למגבר שלך , ואולי הוא יצליח לתת לו את פול ההספק ואולי לא , אז מה זה משנה ? אז הוא ייתן לסאב 250 , ותהיה לך אפשרות בעתיד עם תרצה להחליף מגבר או כל דבר אחר , ותוכל לנצל את הסאב במקסימום, למרות שבין 250 ל275 אין כל כך הבדל .

אה ודרך אגב , רד גם מהסאב של הפיוניר שהצעת, אותו סיפור , אני פשוט חושב שסאבים אולי לא בנויים להיות בתיבות בצורה כזאת (תקנו אותי עם אני טועה מישהו מהפורום) וידוע שהפיוניר והפיוניר הספציפיים האלה זה לאנשים עם טנדרים ואתה יודע מסחריות או לא משנה מה שצריכים שהסאב יתפוס מינימום מקום ושלא יקרה לו כלום יזוז הרבה , בגלל זה הצורה העגולה .

אז ממליץ לך ללכת על סאב עם תיבה סטנדרטית .

פורסם

אוקיי ירדנו מהבזוקות,

הGT51204BR לא יקר לעומת התפוקה שלו?

אני אשמח לקבל עוד ביקורת לגביו, למרות שנראה לי שזה הכיוון.

פורסם

לסאב עם תיבה אני לא חושב שהוא יקר, וגם הוא יותר טוב מהאחרים ככה שעם תקנה משהו אחר אולי תשלם קצת פחות אבל גם על סאב פחות טוב, החלטה שלך

פורסם

הייתי בודק אופציה לרוקפורד P1 משומש עם תיבה פורטד (פתוחה) מקורית.

150 RMS, אבל יודע לתת בראש יחסית ל150 וואט.

דרך אגב, אם בעוצמה עסקינן, תחפש אך ורק וסאב עם תיבה פורטד.

אופציה נוספת לגבי הP1, תוכל לקנות חדש ללא תיבה ב340 ש"ח

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598748

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

כן רציתי להמליץ באמת על הסאב הזה, אחלה של תמורה למחיר, אבל כמובן בלי תיבה , עם יש לך אפשרו לבנות או לשלם למישהו שיבנה או להשיג יד 2, מצויין .

פורסם

אוףף למה המבחר כלכך גדול?!!

אותה תחושה מלווה אותי כשאני צריך להמליץ למישהו על רכב.

נתחיל בשאלה הראשונה, תיבות:

לקנות את 1) http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=0994&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he

2) http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=144

שאלה שנייה:

האם אני צריך להוסיף צמר סלעים לתיבה?

שלישית:

והסאב P1S412 Rockford נגד KFC-W12 Kenwood

Rockford הוא 150RMS ואני מגיע ל160 אין עם זה בעיה?

Kenwood הוא 200RMS והתקרה שלו שהיא 400 נחשב לאמין?

אני יכול למדוד RMS עם וולטמטר פשוט?

פורסם

אני היתי הולך על סאב kicker c12, אצל אבא שלי בג'יפ הוא עושה עבודה טובה למרות שהוא רק 150 רמס. אם כיוון טוב הוא יפתיע אותך. כעיקרון עדיף שהמגבר יהיה יותר חזק מהסאב... במקרה שלך אני לא כל כך בטוח שהמגבר מוציא 160 רמס בגישור, אז או שתחפש סאב לא יותר מ150 רמס או תחפש סאב נציל...

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

• תוכן חדש...