Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים היום זה אני מחר זה אתם ! לכו תתקינו איתוראן !!! עכשיו אני מבין כמה מזל שהיה מותקן ברכב .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
חברים היום זה אני מחר זה אתם ! לכו תתקינו איתוראן !!! עכשיו אני מבין כמה מזל שהיה מותקן ברכב .

גם אפשר להתקין מערכות של חברות מתחרות. לא רק איתוראן קיימת בשוק.

פורסם

הבעיה היא אחרת: לו מספיק היה לצאת מהמחסומים (ואף אחד הרי לא בודק את מי שיוצא!!)- אף אחד לא היה רודף אחריו לשטחים. ולצאת מהמחסומים באיזור שלך- עניין של כמה דקות... בעצם- בכל איזור בארץ!:? כבר שמעתי מספיק סיפורים של אנשים, שגנבו להם רכב, מערכת האיתור "זעקה", הם קיבלו דיווח, וכששאלו" מה עושים"- קיבלו תשובה: הרכב בשטחים- מה אתה רוצה שנעשה-נלך לשם לחפש אותו?! :?

זה כמו שגנבו לחבר שלי מהבית אייפון- אז הוא קיבל דיווח מפלאפון, שהמכשיר שלו כעת עובד בשטחים- נו, ו...? :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יאמר לזכות איתוראן שיוצא לי לעבוד מולפ לפעמים הם חבר'יה טובים ועושים עבודה מצויינת, בד''כ תראה רכב שלהם עומד על כביש 5, כביש 55, כביש 57 ועוד בהמתנה לאותם גנבים, החיפושית ככל הנראה גם לא הרכב הכי מהיר מה שהקל את העבודה של איתוראן. החשוד עצמו בד''ע לא מעניין את איתוראן והם לא מתאמצים לרדוף אחריו לאחר שהוא עוזב את הרכב.

לרכב אספנות שהוא איטי איתוראן עוד יותר טוב!

מעניין אם בסוף היה מעורב גרר או לא.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
הבעיה היא אחרת: לו מספיק היה לצאת מהמחסומים (ואף אחד הרי לא בודק את מי שיוצא!!)- אף אחד לא היה רודף אחריו לשטחים. ולצאת מהמחסומים באיזור שלך- עניין של כמה דקות... בעצם- בכל איזור בארץ!:? כבר שמעתי מספיק סיפורים של אנשים, שגנבו להם רכב, מערכת האיתור "זעקה", הם קיבלו דיווח, וכששאלו" מה עושים"- קיבלו תשובה: הרכב בשטחים- מה אתה רוצה שנעשה-נלך לשם לחפש אותו?! :?

זה כמו שגנבו לחבר שלי מהבית אייפון- אז הוא קיבל דיווח מפלאפון, שהמכשיר שלו כעת עובד בשטחים- נו, ו...? :roll:

עוד יותר מדוייק הוא שאין ממש מחסומים ביציאה, ובהחלט אין על כביש 5 ביציאה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אז הנה הפרטים המלאים שקיבלתי כרגע : הגנבים הניעו את החיפושית עם מצבר שהביאו איתם . מסלול הנסיעה ( יש איתוראן תודה לאל ) ממרכז פתח תקווה לאזור תעשיה סגולה שם הם עשו סיבוב , המשיכו על כביש 5 וקצת לפני אריאל סייר של חברת איתוראן שביצע מרדף אחרי האוטו סגר על הגנב . הגנב עצר את הרכב קפץ מעל הגדר ונעלם בשטחים החקלאים. ברכב נמצא קפוצון שחור , וקופסת סיגריות .

נקווה שהגנב מעשן המון וימות מסרטן ריאות קשה ביסורים - מנוול

פורסם

שמח בשמחתך!

אני מבין היטב מה ההרגשה של לקבל טלפון שבו מבשרים לך שהרכב נשלך גנב..

מאז שניסו לגנוב לי את הרכב הוספתי 4 מעגלי אבטחה - פאסיבים ואקטיבים. קצת ניג'וס לתפעל אותם אבל יותר גרוע זה לרדוף אחרי גנבים עם תחתונים.

הכי חשוב להחנות במקום שאין גישה לגרר.

מוות לגנבים!

אורן

פורסם

סוף טוב הכל טוב,מדינה נהדרת-השכנים חרא.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

הייתי כרגע במשטרת אריאל ומסתבר שעוד ארוכה הדרך לשחרור הרכב . הרכב טרם עבר בדיקת מז״פ וישוחרר אולי ביום שני . מקווה שלא אצטרך לשלם דמי אחסנה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...