Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אפשר להתקין מערכות של חברות מתחרות. לא רק איתוראן קיימת בשוק.

בוא אני אסביר לך למה דווקא כן איתוראן, מבחינת המכשירים עצמם אני לא יודע כי אני לא מבין במכשירים ובהתקנות.

אבל מבחינת אכיפה, הם הכי חזקים מהסיבה הפשוטה שהם היחידים שמוציאים כל לילה אוכפים שיהיו במקומות אסטרטגים, כך שאם הרכב נגנב עם מפתחות גם אפשר לעלות על זה, וגם הזמן תגובה שלהם לאירועים היא קצרה מאוד.

אני לא מכיר עוד חברה ששמה אנשים כל הלילה במחסומים בשטחים כבט"ש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוא אני אסביר לך למה דווקא כן איתוראן, מבחינת המכשירים עצמם אני לא יודע כי אני לא מבין במכשירים ובהתקנות.

אבל מבחינת אכיפה, הם הכי חזקים מהסיבה הפשוטה שהם היחידים שמוציאים כל לילה אוכפים שיהיו במקומות אסטרטגים, כך שאם הרכב נגנב עם מפתחות גם אפשר לעלות על זה, וגם הזמן תגובה שלהם לאירועים היא קצרה מאוד.

אני לא מכיר עוד חברה ששמה אנשים כל הלילה במחסומים בשטחים כבט"ש.

מחזק את מה שנאמר, כל יום משעות הערב ניתן לראות רכבים של איתוראן שעומדים בכבישים המובילים לשטחים, עד שעות הבוקר המוקדמות.

לא ראיתי את זה אצל חברות אחרות...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שלום חברים . הרכב שוחרר הבוקר ונגרר אחר כבוד למוסך לשיקום . ממבט ראשוני נגרם נזק למערכת החשמל וככל הנראה נזק כלשהו למנוע . מחר לאחר שיניעו את הרכב אדע יותר .

image.jpg

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
היי

שברו את המנעול עם המוט שהיה על ההגה או שלא היה נעול ? ...

היה מנעול הגה, כמובן שברו אותו בקלות כאילו היה נוצה.:?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
והמצבר?

מה הבעיה במנוע?

הרכב הגיע לשם בנסיעה.

הרכב לא הניע ואפילו חשמל לא היה . אמנם שמו מצבר חדש אבל הרכב לא הניע וגררתי אותו למוסך . לאחר טיפול ראשוני במערכת החשמל הסתבר שישנה בעית טעינה ולמעשה אין טעינה . במנוע יש נזילת שמן ( כנראה קרעו את המנוע) ודפיקות מהמנוע .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
נתנו לך את הקפוצון והסיגריות?

את הסיגריות לא השאירו ( אבל אני לא מעשן ממילא), את הקפוצון השאירו .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הייתי ממליץ לך,בגמר התיקון של החיפושית,להרחיק אותה לזמן מה,מהאיזור שממנו נגנבה.

גנב ברוב המקרים חוזר למקום הפשע.

במקרה שלך יש לדעתי סיכוי מאד גבוה שיבואו להשלים את המלאכה ואולי גם יבוא לחפש את הקפוצ'ון.

פורסם

אם הרכב שלו הוזמן לא משנה היכן הוא יחנה אותה.

מלבד חניה סגורה נעולה ומקורה חניה בתחום ציבורי אחר לא תסייע,

במיוחד שהכל היום נגיש בעיניין האינטרנט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
היה מנעול הגה, כמובן שברו אותו בקלות כאילו היה נוצה.

עכשיו אני מודאג :?

גם לי יש בדיוק מנעול הגה כזה - כבר מזמן רציתי להזמין מנעול רציני יותר וזה תמיד נדחה...

• תוכן חדש...