Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי כרגע במשטרת אריאל ומסתבר שעוד ארוכה הדרך לשחרור הרכב . הרכב טרם עבר בדיקת מז״פ וישוחרר אולי ביום שני . מקווה שלא אצטרך לשלם דמי אחסנה

זמן לקפוץ למשטרה יש לך?! ולפחח לא? תאמין לי אתה.....:roll::lol:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתי כרגע במשטרת אריאל ומסתבר שעוד ארוכה הדרך לשחרור הרכב . הרכב טרם עבר בדיקת מז״פ וישוחרר אולי ביום שני . מקווה שלא אצטרך לשלם דמי אחסנה

נסה לתאם ולהיות נוכח בבדיקות המז"פ,

לפעמים הבדיקה מתבצעת בצורה שלא היינו רוצים שרכב האספנות שלנו יזכה לה.

קרה שרכב נמסר לבעליו פרום כולו "כי חיפשנו אמל"ח" "כי חיפשנו סמים" וכו'....

בהצלחה

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
לדעתי זו היתה ״הזמנה״ של חלקים.

מה יש להם לעשות עם חיפושית בשטחים?! :shock:

אני עובד באזור תעשיה אריאל מערב (על כביש 5) . לא תאמין כמה חיפושיות עם מספר פלסטיני מסתובבות פה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
הרכב לא נתפס בשטחים.

מבלי להכנס לפוליטיקה , כביש 5 אחרי מחסום אורנית הוא בהחלט מה שנקרא "שטחים\קו ירוק"

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
המגרש נמצא ברחוב שמשון

אז כך. במשטרה הסבירו לי שלא אוכל לגשת או לראות את הרכב .

הם אמורים לבצע בדיקות מז"פ וביום ראשון אחה"צ או שני בבוקר יתקשרו אלי שאקח את הרכב.

האם אני יאלץ לשלם את דמי הגרירה והאחסנה? ואם התשובה היא כן כמה סכום מדובר?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
נסה לתאם ולהיות נוכח בבדיקות המז"פ,

לפעמים הבדיקה מתבצעת בצורה שלא היינו רוצים שרכב האספנות שלנו יזכה לה.

קרה שרכב נמסר לבעליו פרום כולו "כי חיפשנו אמל"ח" "כי חיפשנו סמים" וכו'....

בהצלחה

רק לא ברור לי משהו.

בבוקר דיבר איתי שוטר בטלפון בזמן שעשה חיפוש יסודי באוטו כדי לוודא מולי אם משהו ממה שהוא מצא אינו שלי .

אז מה זה שונה מבידקת המז"פ.?

הרי בחיפושית אין יותר מדי אפשרויות להחביא דברים. לגבי תיאום בדיקה אמרו לי שממש אין סיכוי.

אני חושש שביום ראשון\שני אקבל שבר כלי ולא רכב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

שוטר תפס את הרכב וביצע חיפוש, לא יודע לומר לך באיזה מטרה היה החיפוש אך הייתי חושב שזה על מנת למצוא דברים שהגנב השאיר כדוגמת כלי פריצה, בקבוק מים, בדל סיגריה וכו' זאת על מנת לתפוס את המוצגים ולאחר מכן להעביר אותם למז''פ יחד עם כל חומר האירוע, תפקיד המז''פ זה להוציא משם ממצאים ממה שהשוטר תפס בשטח.

הרכב נתפס ונגרר לפ''ת למגרש שיעודו לאחסן רכבים גנובים, לפני שמכניסים את הרכב חזרה לארץ ולמתקן בטחוני כזה או אחר הרכב מחוייב בבדיקת חבלן על מנת לבדוק שלא השאירו שם מטען ולא מילכדו את הרכב כי הרכב נתפס בשטחים.

לאחר מכן לאותו מגרש מגיע מז''פ על מנת לקחת ממצאים מהרכב, כמו טביעות אצבע, די אן איי ועוד.

מז''פ הוא גוף מקצועי העוסק באיסוף של ממצאים, בדיקה שלהם והכנסה למאגר שבו גם ניתן לבדוק עם מקרים אחרים, שוטר אשר עורך חיפוש ברכב בשטח אין לו כל ידע, יכולת והסמכה לבדוק טביעות אצבע על הרכב או כל דבר דומה לזה.

מקווה שעזרתי לך להבין את הסדר שבדברים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
שוטר תפס את הרכב וביצע חיפוש, לא יודע לומר לך באיזה מטרה היה החיפוש אך הייתי חושב שזה על מנת למצוא דברים שהגנב השאיר כדוגמת כלי פריצה, בקבוק מים, בדל סיגריה וכו' זאת על מנת לתפוס את המוצגים ולאחר מכן להעביר אותם למז''פ יחד עם כל חומר האירוע, תפקיד המז''פ זה להוציא משם ממצאים ממה שהשוטר תפס בשטח.

הרכב נתפס ונגרר לפ''ת למגרש שיעודו לאחסן רכבים גנובים, לפני שמכניסים את הרכב חזרה לארץ ולמתקן בטחוני כזה או אחר הרכב מחוייב בבדיקת חבלן על מנת לבדוק שלא השאירו שם מטען ולא מילכדו את הרכב כי הרכב נתפס בשטחים.

לאחר מכן לאותו מגרש מגיע מז''פ על מנת לקחת ממצאים מהרכב, כמו טביעות אצבע, די אן איי ועוד.

מז''פ הוא גוף מקצועי העוסק באיסוף של ממצאים, בדיקה שלהם והכנסה למאגר שבו גם ניתן לבדוק עם מקרים אחרים, שוטר אשר עורך חיפוש ברכב בשטח אין לו כל ידע, יכולת והסמכה לבדוק טביעות אצבע על הרכב או כל דבר דומה לזה.

מקווה שעזרתי לך להבין את הסדר שבדברים.

תודה.

אני מקווה שאקבל רכב שלם פחות או יותר.

ועדיין לא ברור לי כמה יעלה האחסנה והגרירה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...