Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז הנה הפרטים המלאים שקיבלתי כרגע : הגנבים הניעו את החיפושית עם מצבר שהביאו איתם . מסלול הנסיעה ( יש איתוראן תודה לאל ) ממרכז פתח תקווה לאזור תעשיה סגולה שם הם עשו סיבוב , המשיכו על כביש 5 וקצת לפני אריאל סייר של חברת איתוראן שביצע מרדף אחרי האוטו סגר על הגנב . הגנב עצר את הרכב קפץ מעל הגדר ונעלם בשטחים החקלאים. ברכב נמצא קפוצון שחור , וקופסת סיגריות .

at last some good news , i hope the thief will get cancer

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
הרכב שלם לגמרי, מלבד כמה חוטים קרועים מתחת להגה לא זכור לי שיש נזק.

תודה!

נקווה שביום ראשון אקבל את האוטו במצב שלם. (שמעתי דברים לא טובים על בדיקת המז"פ ועל המגרש הספציפי שמעתי בכלל דברים גרועים)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לחבר שלי גנבו בעבר מכונית שנמצאה באחד מהכפרים העוינים, והועברה למגרש משטרתי באריאל.

אחרי שהיא הועברה למשטרה, וחבלן בדק אותה, שחררו אותה.

כאשר הודיעו לו שמשחררים את המכונית, הוא לא רצה לנסוע לשם, וביקש שיגררו לו אותה למקום מגוריו בהוד השרון.

התשלום היחיד שהוא שילם היה עבור הגרירה שעזרא דושי ביצע מאריאל להוד השרון.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
הכול בסדר.

קיבלת פרטית

הרכב נמצא במחוז ש״י פרטים בהמשך

מי אתה ArikC?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

הייתי חלק בטיפול אירוע הגניבה הזה , הייתה לי סימפטיה כלפיו :wink:

הייתי בטוח שאני אכנס לפה לפורום ואני אראה את בעל הרכב כותב על זה :)

כמו שכתבתי פה לא פעם , ח'ברה תמגנו את הרכבים האלה. לא חשוב איזה חברה העיקר שיש מיגון עם איכון.

אם לא היה מכשיר איתור הרכב הזה לא היה חוזר.

נ.ב חיפושית יפה :)

פורסם

כן הגנבים לא מצפים למערכת איתור ברכב כזה, הבעיה עם הרכבים האלה בגלל שהם פשוטים כמעט ואין מקום להחביא את המכשיר איתור.

בארני אני מעדיף שלא לפרט יותר מידי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

טוב

אז ככה היום בצהריים נגמרה לי הסבלנות!

חייגתי למגרש בו מאוחסן הרכב (שאותו לא נותנים לי לראות אפילו)

והסתבר שהרכב כבר נבדק , ואני יכול לשחרר אותו אבל מה אני צריך טופס שחרור.

אתם מבינים ? המשטרה כבר בדקה את הרכב ואף אחד לא טרח לעדכן (!!!) אותי אפילו ! . במקרה חייגתי למשרד של המגרש וגיליתי.

אז חייגתי לקצינת החקירות של משטרת אריאל שמסתבר רק היא יכולה לתת לי טופס שחרור רכב, אבל מה הקצינה לא נמצאת היום בכלל.

אז אני עכשיו תלוי בקצינה שאולי תגיע מחר לעבודה.

פשוט מרתיח אותי!

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

צביקה קודם כל בתחנת אריאל אין קצינת חקירות אלא אולי מישהי שעוסקת בזה (לא קצינה), בפועל אם הרכב נגנב מפ''ת כמדומני מי שמטפל בתיק החקירה זאת תחנת פ''ת (אל תנסה להבין את ההגיון) זאת אומרת שהרכב באחריותם.

כמו כל דבר בירוקרטי בארץ ככה גם שם הדברים מתנהלים, קח בחשבון שאתה לא היחידי שגנבו לו רכב ודברים לוקחים זמן.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
צביקה קודם כל בתחנת אריאל אין קצינת חקירות אלא אולי מישהי שעוסקת בזה (לא קצינה), בפועל אם הרכב נגנב מפ''ת כמדומני מי שמטפל בתיק החקירה זאת תחנת פ''ת (אל תנסה להבין את ההגיון) זאת אומרת שהרכב באחריותם.

כמו כל דבר בירוקרטי בארץ ככה גם שם הדברים מתנהלים, קח בחשבון שאתה לא היחידי שגנבו לו רכב ודברים לוקחים זמן.

במשטרת פתח תקווה הפנו אותי היום לקצינת החקירות (יפעת שמה אם אני לא טועה) במשטרת אריאל מכיוון שהרכב נמצא במחוז ש"י הטיפול באחריותם מבחינת המשטרה.

אך מה לעשות והקצינה לא הגיעה לעבודה ועכשיו אני תלוי רק בה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
במשטרת פתח תקווה הפנו אותי היום לקצינת החקירות (יפעת שמה אם אני לא טועה) במשטרת אריאל מכיוון שהרכב נמצא במחוז ש"י הטיפול באחריותם מבחינת המשטרה.

אך מה לעשות והקצינה לא הגיעה לעבודה ועכשיו אני תלוי רק בה.

צביקה אל דאגה

יש לך ביטוח גרירה והוא תופס במקרה כזה מנסיון,

בנוסף,אחסנה לא תשלם כל עוד תשחרר את הרכב עד תום תקופה מסוימת שלא רלוונטית אלייך

כי אתה תשחרר אותו בשניה הראשונה הרי שתוכל.

אנחנו מחכים לתת לרכב טיפול בכפפות של משי,מסכן שלנו....

פורסם

עדכון יומי.. גם היום הבחורה שמטפלת בנושא הייתה בחופש ולכן גם היום הרכב "שבוי" במגרש.

למרות שבטלפון השוטרים בתחנת אריאל ניסו לעזור והעבירו אותי מאחד לאחד אבל הסתבר שרק הבחורה יכולה לתת לי את טופס השחרור.

אני מקווה שמחר הענין יסתיים בעז"ה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
הייתי חלק בטיפול אירוע הגניבה הזה , הייתה לי סימפטיה כלפיו :wink:

הייתי בטוח שאני אכנס לפה לפורום ואני אראה את בעל הרכב כותב על זה :)

כמו שכתבתי פה לא פעם , ח'ברה תמגנו את הרכבים האלה. לא חשוב איזה חברה העיקר שיש מיגון עם איכון.

אם לא היה מכשיר איתור הרכב הזה לא היה חוזר.

נ.ב חיפושית יפה :)

כן הגנבים לא מצפים למערכת איתור ברכב כזה, הבעיה עם הרכבים האלה בגלל שהם פשוטים כמעט ואין מקום להחביא את המכשיר איתור.

בארני אני מעדיף שלא לפרט יותר מידי.

יפה שאתם עושים עבודת קודש, איש איש בתפקידו :)

עדכון יומי.. גם היום הבחורה שמטפלת בנושא הייתה בחופש ולכן גם היום הרכב "שבוי" במגרש.

למרות שבטלפון השוטרים בתחנת אריאל ניסו לעזור והעבירו אותי מאחד לאחד אבל הסתבר שרק הבחורה יכולה לתת לי את טופס השחרור.

אני מקווה שמחר הענין יסתיים בעז"ה

צביקה קצת סבלנות, הרכב בארץ וזה מה שחשוב. עוד יום, פחות יום... דרך אגב, התקנת איתוראן גם ב- 127 ובקובו? לפחות ב- 127...

• תוכן חדש...