Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר מונו jl audio e1800d

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניה של המגבר jl audio e1800d, ואני צריך חוות דעת לגביו של אנשים שמכירים את המגבר ושמעו עליו קצת, וגם אני רוצה לדעת איך הוא יעבוד עם שילוב של morel ultimo sc 10 . ואיך האולטימו לעומת dc audio level 2 תודה ירדן:-)

פורסם

זה תלוי בתיבה שתשים ובהתנגדות של הסאב, אבל סה"כ הוא יעשה עבודה טובה.

כמובן שהכל יחסי, אם להשוות למונו מסדרת הסלאש אז הוא נחות, אם להשוות להיפוניקס אז הוא עדיף :)

פורסם

+1

למרות שמיצבו את הסדרות הדיגיטליות מעל סדרת הסלאש באתר שלהם (צורך שיווקי נטו), הסלאש היו תמיד ספינות הדגל של jl הם גם קלאס ab ואיכותיים יותר.

אם תוכל הייתי מכוון לשם.

פורסם

תודה אבל אני לא מחפש את סדרת הסלאש, הציעו לי אותו(jl audio e1800d) במחיר סבבה ואני רוצה לדעת מה הנתונים ומה הדעה של אנשים שמכירים אותו, והאם הוא הולך טוב עם המורל שציינתי.

פורסם
+1

למרות שמיצבו את הסדרות הדיגיטליות מעל סדרת הסלאש באתר שלהם (צורך שיווקי נטו), הסלאש היו תמיד ספינות הדגל של jl הם גם קלאס ab ואיכותיים יותר.

אם תוכל הייתי מכוון לשם.

מגברי ה4 ערוצים שלהם הם קלאס AB מגברי המונו הם קלאס D.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני צריך עזרה, מה אף אחד לא מכיר את המגבר הזה?

מהניסיון שלי עם הסידרה הנ"ל מדובר בסידרת כניסה טובה מאוד שהוכיחה את עצמה

ולא הייתי חושש לרכוש את המוצר הנ"ל אם הוא מוצע במחיר טוב

המגבר הנל עומד בתקן CEA-2006

כך שהוא עומד בהצהרות שלו.

בנוגע להשווה בין המורל ל-DC זה עניין של טעם אישי

המגבר מתאים להגברה של הסאבים הנ"ל.

• תוכן חדש...