Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סניף דואר במרחק הליכה קצר מהבית. 

אממה, כבר חבילה שנייה שלי מגיעה לסניף שאני צריך לנסוע אליו במיוחד, והמרחק מהחנייה לסניף גדול מהמרחק של הסניף מביתי! בחיים שלי לא הייתי באיזור עד שלא קיבלתי את החבילה הקודמת.

למי אפשר להתלונן? 😒💀

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היום הגיעה דואר רשום, אחרי שהדואר הקודם והדואר הקודם קודם שניהם לא הגיעו.

הסניף חלוקת דואר נראה כמו בא מהסט של Fallout או משהו כזה. פעם ראשונה שלי שם והשוק עודנו קיים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אספתי השבוע עוד חבילה של אחד הבנים. המדפים בנקודת החלוקה בשופרסל נראו ריקים למדי. אז או שאנשים הפסיקו להזמין בדואר או שהרבה חבילות תקועות בדרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חבילה הגיעה לארץ, תקועה במרכז המיון מה-15/6

😕

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נראה לי שיש לי מזל.

שלחו לי הזמנה שעשיתי פעם ראשונה מאלי אקספרס מסין תוך 10 ימים הגיע הבוקר. 

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

^

אכן משהו טוב קורה, 4 חבילות מאליאקספרס (ממוכרים שונים ודרך חברות שילוח שונות) הוזמנו לפני שבועיים - אחת כבר אצלי מחמישי, 2 הגיעו לסניף ועוד אחת שמסתובבת לה איפשהו במרכז המיון של הדואר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

איך מגיעות חבילות מעלי עם מספר מעקב כזה?:

RS0012345676Y

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מה הבעיה? אם הגיע לארץ יש מעקב 

image.thumb.png.017c385a9b57ddfbcf753cdbca52145d.png

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש פה עוד אנשים שחזרו להזמין מסין? 

בחודש מאי הגיעו כל החבילות שהוזמנו מינואר ופברואר (לפני הקורונה).

אז הזמנתי מebay ממוכרים סינים שונים 5 מוצרים.. אף אחד מהם לא הגיע עד כה. 

זה כבר 3 חודשים. 

יש לציין שמוכר שישי, שלח לי מייל אחרי חודש שהחבילה חזרה אליו והוא מזכה אותי (כל ההזמנות היו באותו יום).

יכול להיות שהסינים חוגגים עלינו ?  מקבלים הזמנות אבל לא שולחים? 

פורסם

חזרתי להזמין אבל בזהירות - רק מוצרים זולים. כ-50% מגיע והשאר נמוג בערפל.

לא, אני לא חושב שהמוכרים חוגגים עלינו. אני חושב שדואר ישראל חוגג עלינו.

:turn-l:
פורסם (נערך)

אני רק יכול לאמר על הזמנות מאלי עם המישלוח שלהם(Aliexpress Standard), יש לי מס' הזמנות שלא שנעלמו ממאי, חלקם אפילו לא עזבו את סין מיום ההזמנה!.

והכי מתסכל זה השירות של אליאספרס עם הבוט המטומטם שלהם, אין עם מי לדבר וגם אם אחרי שעה מקבלים נציג אז הוא ממש חסר תועלת.
המוכר עצמו שלך למחרת ואין לי תלונות אליו, הוא גם ראה שהמצב אבסורד שהחבילה לא יצאה ביכלל למישלוח ואמר לי ליפתוח דיספיוט, אבל אליאקספרס לא מומנים לזכות עד שיעברו 90 יום למרות שברור להם שהחבילה אבדה.

לפני מאי זה עוד היה בסדר אבל מאז לא מזמין משם יותר, עברתי להזמין מדפוקטוב בישביל המישלוח דרך ציטה שליחויות, (ISRAEL DIRECT), מגיע כמו שעון, מקבל הודעת SMS מהם בעת עלייה למטוס ליבחור את נקודת האיסוף ומספר ימים לאחר מכן זה כבר מוכן לאיסוף(פחות משבוע לאחר עלייה למטוס).

ali_orders.thumb.jpg.ec1920aa48d655e8fc0132777f2ba997.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שימו לב, כל מי שמזמין מאליאקספרס - יש להם שיות שילוח "חדשה" (הייתה קיימת בעבר אבל לא בצורה שהיא עובדת עכשיו) - Aliexpress Standard Shipping - בשיטת השילוח הזאת חבילות מגיעות בין שבוע לשבועיים (ע"פ מדגם של 4 חבילות שונות מהחודש האחרון + אנשים אחרים). אם יש אפשרות - להזמין רק עם שיטת השילוח הזאת. לפעמים זה עולה עוד דולר שניים, אבל שווה את זה.

פורסם (נערך)

זה שיטת המישלוח שגם אני בחרתי, אבל בהזמנות של מאי הם נעלמו כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, מי שזוכר זה מהשבוע שבו פיתאום כל עלויות המישלוח Aliexpress Standard קפצו בצורה משמעותית, אם אתה אומר שבחודש האחרון זה חזר לנורמה אז מצויין, רק חבל שאין להם מישלוח עם צ'יטה שליחוית בשביל להיפטר מהעיכובים של דואר ישראל מרגע הגעה לארץ :-(.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...