Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זוג צמיגים 195/65R15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רפרפרתי קצת בהודעות, נתקלתי בפלקן ZE912 שאומרים שהוא טוב.

התקשרתי לפנאצריה כלשהיא שטען שהצמיג במידה הזו מיוצר בתאילנד

ושהיוקואומה מיוצר בפיליפינים?

מה אתם אומרים?

מה לגבי צמיגי דנלופ EC201, ממש דומה במחיר לפלקן..?

עדכון : קיבלתי הצעה של 750 לזוג של קונטיננטל אקו קונקט 3, מחיר אפילו יותר טוב מ tires4u, אבל ביקורות על הצמיג לא משהו, איך זה הגיוני?

פורסם

האקו קונטקט 3 מורכבים אצלי ואני ממש מרוצה. האם הם מרעישים - פה אני קצת פחות יכול להבחין כי הדיזל שלי מרעיש יותר :)

חוץ מזה, יציבה ואחיזה - מרוצה.

המחיר שקבלת גם מצויין אני שילמתי 395 לצמיג שזה 790 לזוג, רק שים לב לתאריך הייצור.

הפאלקן טובים לכשעצמם מבחינת מחיר -תועלת, אבל אין מה להשוות לקונטיננטל.

דור.

פורסם

Toyo Proxes צמיגים טובים שמספקים את הסחורה ובמחיר סביר. אני מאוד הייתי מרוצה מהם בפולו, לאחי הגדול כרגע יש רבעייה ב Ford Smax, ולאחותי הייתה רביעייה בשברולט מאליבו, כולנו מרוצים מהם.

פורסם

שכחתי לעדכן, עקב לחץ זמן (צריך לעבור טסט) הותקנו הקונטיננטל אקו 3.

המחיר היה בצמיגי אנטון, יש לי מישהו מהמשפחה שעובד שם והוא נתן לי את המחיר, מבחינת תאריך ייצור לא בדקתי (לא אני הלכתי להחליף פיזית) אבל אני סומך עליו שהוא בדק.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...