Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחצי שנה הקרובה רשימת המשחקים הצפויה לא גדולה ובמרבית המשחקים הקרובים תהיה העתקת פלטפורמה קרי תקבל איכות גרפיקה של פס3 לפידעתי עדיף להמתין כמה חודשים עדשהבאגים יעלמו ואם אתה קונה בארץ אז גם שהמחיר ירד טיפה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

רק שני סוגי אנשים קונים עכשיו.

פאנבויז ומזוכיסטים.

תמתין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
רק שני סוגי אנשים קונים עכשיו.

פאנבויז ומזוכיסטים.

תמתין.

כן

הבנתי שבעיות ההתחממות שלה גדולות ובעיתיות.. נחכה לשנה הבאה :D

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם

בדרך כלל כשיוצאים גאדג'טים וכל מיני מוצרי אלקטרוניקה חדשים - אני מחכה כחצי שנה - שנה לפני שאני מתחדש באחד שאני מתעניין בו.

זה בשביל לראות שאין בעיות וכו'.. ממליץ לך להמתין גם עד שהכל יסודר (אם בכלל, למרות שאני בטוח שהכל ייפתר בסוף)

8)
פורסם
איפה יש מלאי בכלל לקנייה אונליין?

אמאזון לבנתים

תוך שבועים, בהשקה בישראל יהיה הזמנה מוקדמת בכל חור :D

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם
על PS4 ניתן לשחק במשחקים של PS3?

לא, כרגע אין תמיכה לאחור.

פות"ש בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לעבור עדיין לדור הבא, עזוב רגע את בעיות ההשקה החומרתיות והתוכנתיות שבטח ימצאו, לפחות בחצי השנה הקרובה כל משחק שיצא לסוני 4 למעט כמה אקסלוסיבים יגיע גם לPS3, והאקסלוסיביים החזקים של סוני כמו אנצ'רטד יגיעו רק בעוד קרוב לשנה אני מניח (הכריזו רק לפני יום-יומיים על אנצ'רטד החדש ל4).

חכה שמונה חודשים, תראה איך לקראת תקופת החגים בשנה הבאה המחיר של הסוני 4 ירד, יצאו משחקים שיהיה שווה לשחק עליו ולא על הPS3 ויתוקנו רוב הבעיות במכשיר. אז הוא יהיה שווה קנייה.

אם אתה מחליט שאתה רוצה לקנות עכשיו ולא מוכן להקשיב לעצה שלי, תביא סיבוב :)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כמעט כל קונסולה בגרסאות הראשונות שלה בעייתית מאוד וניתן לצפות לאורך חיים די נמוך.

שווה לחכות, אפילו שנה, כדי לרכוש את הגרסאות הבאות שיפתרו את רוב הבעיות.

פורסם
כמעט כל קונסולה בגרסאות הראשונות שלה בעייתית מאוד וניתן לצפות לאורך חיים די נמוך.

שווה לחכות, אפילו שנה, כדי לרכוש את הגרסאות הבאות שיפתרו את רוב הבעיות.

אני נראה לי יחכה שנה למרות שנראה לי זמן מטורף מדי

בעל סיאט איביזה גאה !

• תוכן חדש...