Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצאתי כלב

or_lougasi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או יותר נכון, ההורים שלי מצאו כלב.

עמד כמה שעות מחוץ לבית שלהם, כשיצאו לטייל עם הכלבה שלי הלך איתם, ומאז זז מהם.

הם הכניסו אותו לבית נתנו לו לאכול וסידרו לו פינה חמה לישון.

בבוקר נסענו לוטרינר, לצערי אין לו שבב.

כואב הלב למסור אותו לכלביה עירונית, לצערי ההורים שלי לא יכולים להחזיק בו יותר מכמה ימים, יש להם כלבה מבוגרת וקנאית שדורשת את כל תשומת הלב.

הוא נמצא באזור מזרח ראשון לציון.

שתפו בבקשה בפייסבוק שנוכל לאתר את הבעלים.

תודה רבה.

הנה הלינק-

פורסם

תוסיף גם צילום מסך של הלינק לפייסבוק לכל חסרי הפייסבוק שבינינו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נראה מסודר ויחסית נקי (לפי השיער מתחת לעיניים) - כנראה בהחלט שייך למישהו, ובטח ברח כי הכלבה של ההורים שלך מיוחמת.

נסו לחפש באיזור שלכם, או לטייל איתו באיזור - יש סיכוי טוב שתמצאו את הבעלים

פורסם

האמת שכן, הכלבה של ההורים מיוחמת :\

יש לנו עסק בקניון השכונתי, הכלב בנתיים פה איתנו, הפצנו קצת את השמועה, מקווה שנמצא את הבעלים.

הוא נקשר בצורה יוצאת דופן לאמא שלי, איך שהיא הולכת מטווח העיניים שלו הוא פשוט משתולל מיילל ובוכה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לנו יש בחצר כבר 2 כלבים שאנשים זרקו, בלי שבב אבל מחונכים וקולר. השכנה שלנו שאלה בכל הרחוב ואף אחד לא יודע של מי הם. מה הקטע עם זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הוא ממש ממש דומה לאחד מהכלבים שלי.

לפי הוטרינר בן כמה הוא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה לא הוטרינר הקבוע שלנו, סתם וטרינר שעובד קרוב אלינו, היה לא נחמד ועשה טובה שבדק אם יש שבב, לא שאלנו שאלות נוספות.

• תוכן חדש...