Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיים בי רצון לפרסם את העסק של ההורים על הרכב שלי ועל הרכב של העסק. חשבתי על מדבקה לשמשה האחורית שתהיה בצורה של החלון והרקע יהיה בצבע הרכב (אחד כסוף בהיר,השני כסוף כהה).

השאלה שלי מה צריכות להיות תכונות המדבקה כדי שתהייה חוקית? מה המחיר? והאם זה עמיד או שתוך שנה זה ילך לפח.

שאלתי לגבי החוקיות כיוון שלמכר שלנו המשטרה הורידה את כל המדבקות של השמשות האחוריות בכל צי המיניבוסים שלו, לא נעים...

תודה לעוזרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מטבריה,פעם בשבוע בנתניה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חכה שמישהו יגיב ויאשר שהעניין חוקי. אני לא בטוח.

פעם דרשו ממני בטסט להוריד מדבקה עליזה, בערך 30*10 ס"מ, ורק אחרי שהתחייבתי בנפשי לפני מנהל המכון הרישוי שפעם אסיר אותה, הרכב הועבר טסט.

לא קבלתי תשובה למה מדבקות של היבואן הן בסדר, ומשהו בעובדה עצמית הוא לא בסדר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם אתה רוצה לקבוע הדבקה או מוכן להגיע למעלות אוכל לסדר לך בית עסק של אבי שיעשה לך את זה בהנחה. מעל 20 שנים אנחנו מדביקים לרכבים ולא שמענו על אחד שהורידו לו את המדבקה. מדובר שמדבקה מחוררת שמבפנים יש ראות מסוימת וגם עושים אותה על חלונות צדדיים אחוריים.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אם אתה רוצה לקבוע הדבקה או מוכן להגיע למעלות אוכל לסדר לך בית עסק של אבי שיעשה לך את זה בהנחה. מעל 20 שנים אנחנו מדביקים לרכבים ולא שמענו על אחד שהורידו לו את המדבקה. מדובר שמדבקה מחוררת שמבפנים יש ראות מסוימת וגם עושים אותה על חלונות צדדיים אחוריים.

תודה רבה על ההצעה אבל לצערי אני לא יכול לפנות אפילו יום פנוי אחד על מנת להגיע למעלות.

אם תוכל לכוון אותי פחות או יותר לגבי המחיר שאני צפוי לקבל מבתי עסק אחרים אני אשמח.

שכחתי לציין שהפרסומת תהיה ברוסית כיוון שהעסק שלנו עובד בעיקר עם קהילת עולי ברה''מ.

פורסם
אם גרפיקה שלך ולא צריך גרפיקאי שיעבוד על זה אז בערך 350 ש"ח

תודה רבה לך :-D

פורסם

בדיוק חשבתי לפרסם גם את העסק שלי על שמשה האחורי. וגם כיצוב ברוסית, עברית וכמה מילים באנגלית. אני מאשקלון ויש לי לקוח שיש לו דפוס, מחר הברר מה הנזק ;)

החיים הם כמו....

פורסם

תבדוק טוב את העניין הזה מבחינת רישוי. אני קניתי רכב יד שנייה עם ציפוי דומה (מודבק ומחורר, עם ראות דרכו) על השמשה האחורית. כשעשיתי טסט לרכב, הבוחן התנה את את האישור בכך שאני אוריד את הציפוי. אני די בטוח שאם הייתי מתווכח איתו הוא היה מוותר, מה גם שבאמת הרבה מוניות ואחרים נוסעים עם פרסום על השמשה האחורית.

כך שמשהו פה בתחום האפור, אולי ההגדרות, הציפויים עצמם או רק הקריזות של הבוחנים. לדעתי, תבקש התחייבות בכתב מזה שידפיס וידביק לך את המדבקה שאם בטסט מבקשים ממך להוריד, הוא מחזיר לך את הכסף.

• תוכן חדש...