Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא חלפים - בשורות טובות מeBay Global Shipping Program?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין מה השמחה.כל חלק שמשתתף בתכנית הזו.עולה הון להביא אותו.זה מגיע למצב שחלק שעולה 10$ עולה עוד 40-50$ שילוח.עוד לא ראיתי חלק אחד שמשתלם להביא בגלובל שיפמנט.אלא רק דרך שילוח עצמאי

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
לא מבין מה השמחה.כל חלק שמשתתף בתכנית הזו.עולה הון להביא אותו.זה מגיע למצב שחלק שעולה 10$ עולה עוד 40-50$ שילוח.עוד לא ראיתי חלק אחד שמשתלם להביא בגלובל שיפמנט.אלא רק דרך שילוח עצמאי

צודק.

כיום הקניה דרך איביי ארה״ב של חלקי חילוף לרכב הפכה ללא כדאית.

לדוגמא, שטיחים מקוריים לקאמרי שעלותם 170₪ באיביי, עלות המשלוח שלהם היא 300₪!

חבל...

פורסם

יש הרבה חלקים שבאמת לא כדאי, צודק. אבל מצאתי 4 רפידות מקורי קרייזלר לבלמים קדמיים ב-300 ש"ח כולל משלוח וכל עמלות דרך התוכנית.

עוד לא ביררתי מול מכשירי תנועה כמה הם לוקחים אבל יש לי תחושה שזה יעלה הרבה יותר מ300 אצלם. אעשה שיחה היום, הם מוסרים מחירים בטלפון.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם
צודק.

כיום הקניה דרך איביי ארה״ב של חלקי חילוף לרכב הפכה ללא כדאית.

לדוגמא, שטיחים מקוריים לקאמרי שעלותם 170₪ באיביי, עלות המשלוח שלהם היא 300₪!

חבל...

האם בדקתה מחיר לשטיחים מקוריים בארץ?

ניראה לי שיעלו הרבה יותר מ 300 :|

בשעה טובה דיברתי עם 2 נציגים שונים במוקד איביי ארה"ב.

שאלתי אותם לגבי אישור משרד התחבורה.

שניהם אמרו שעצם העובדה שניתן לרכוש את המוצרים דרך התוכנית אומר שלא תהיה בעיה.

שאלתי ספציפית, מה יקרה אם בתיאום מסירת החבילה אני מתבקש להציג אישור משרד התחבורה?

אמרו לי שהעניין כבר יטופל עוד לפני שהחבילה נכנסת לארץ ובמידה והם זקוקים למידע ממני או מהמוכר לגבי החלק או רכב כדי לקבל אישור, הם ידאגו ליצור קשר.

מצאתי 4 רפידות קרייזלר מופר מקורי ב-300 ש"ח כולל משלוח וכל התשלומים... אני מת לנסות את המזל אבל לא רוצה לזרוק כסף טוב לפח.

מישהו כבר הספיק להזמין משהו בשיטה הזאת?

מאוד מעניין, תודה על המידע, אבל עוד יותר מעניין אם זה מתאום עם המכס הישראלי. והם מכירים הדבר הזה...

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
מאוד מעניין, תודה על המידע, אבל עוד יותר מעניין אם זה מתאום עם המכס הישראלי. והם מכירים הדבר הזה...

התשובה עוד בהודעה הראשונה..

If you are ever asked to pay more upon delivery, which you should not, please contact us at once. Our 3rd party shipper Pitney Bowes has made contracts with all participating countries in the Global Shipping Program to guarantee that there are not additional cost. Any customs checks are performed on site in Kentucky US before we ship it out to you. All approvals and import charges are upfront and shown to you before you even agree bid or purchase the item.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
האם בדקתה מחיר לשטיחים מקוריים בארץ?

ניראה לי שיעלו הרבה יותר מ 300 :|

קודם כל זה יוצא כמעט 500₪ דרך איביי.

לא בדקתי כמה עולה בארץ, אך במחיר כזה אני נשאר עם הישנים..

וזה ממש לא רלוונטי כמה עולה בארץ, זה עניין של עקרון.

לא נראה לי הגיוני לשלם על המשלוח בלבד פי-2 מערך המוצר, רק בגלל שהם צרפו את ישראל לתוכנית המטופשת.

אם היו שולחים דרך UPS רגיל יש לי הרגשה שכל הסיפר היה מסתיים בלא יותר מ-250₪.

אגב, דוגמא נוספת זה סט פלגים.

בארץ המחיר 460₪, דרך איביי ארה״ב יוצא כמעט אותו הדבר רק בגלל המשלוח (הפלגים עצמם עולים 25 דולר), דרך איביי אנגליה עולה 220₪ (כולל משלוח כמובן).

הבעיה שלא כל דבר אפשר לקנות דרך אנגליה לרכב שכלל לא משווק שם..

פורסם

זה לא משנה פי כמה מערך המוצר אתה משלם על משלוח אלא מה האלטרנטיבות שלך. כשאתה לא לחוץ לקנות ויכול לוותר על הרכישה זו האלטרנטיבה הזולה ביותר :)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אתם שוכחים דבר אחד קטן; עדיין אפשר להזמין פריטים שלא דרך התכנית הזאת אם המוכר מציע שילוח ישיר דרך USPS או כל חברה אחרת. בדיוק כמו שהזמנתם לפני שישראל צורפה לרשימת הGSP.

אם אתם לא רואים שום אופציה אחרת למשלוח הרי מדובר במוכר שמלכתחילה לא היה שולח לארץ והפריטים שלו לא היו עולים בחיפוש, ועכשיו הם זמינים כדת ודין "עד הדלת", בלי בלבולי ביצים מהממשלה.

איך שלא יהיה, אני עדיין אעדיף לקנות סט מגבים 18"+16"+11" לרכב שלי ב₪79 כולל משלוח ולא לשלם 59שח לכל מגב בודד באוטו דיפו.

וזו רק דוגמה אחת מני רבים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, יש לי עדכון קטן.

הזמנתי מוצר דרך התוכנית הזאת וקיבלתי אותו. לא היה מוצר קשור לעולם הרכב אז לכן אני לא יודע עדיין לגבי עניין אישורי משרד התחבורה.

הפריט עלה לי $665 עם משלוח ולפני התשלום הנוסף של המכס שאיביי מחייב.

הפריט הגיע אליי בארץ עם שליח עד הבית דרך חברת פדקס.

כמו שהובטח בתוכנית, השליח של פדקס לא ביקש ממני שקל נוסף, לא היה שום עמלה נוספת.

עד כה, אני מאוד מרוצה כי עלות המשלוח הייתה זהה לעלות של משלוח רגיל דרך USPS Priority אבל קיבלתי מעקב ומהירות של פדקס.

תשלום בגין מכס שאיביי חייב היה נכון ממש עד האגורה למוצר שהזמנתי, ללא גזירת קופון.

פורסם

כפי שנאמר - בגדול רע ליהודים. יחד עם זאת, וודאות זה בהחלט חלק משם המשחק כשמזמינים מוצר מחו"ל (בדגש על הלו"ז והמכס).

לגופו של עניין בהתייחס לשילוח לארץ (מבלי להתמקד בפן המכס) לא פעם חברות / אתרי מכירות אונליין מחו"ל והן מוכרים ב-Ebay, מראים נכונות לבדיקת סוגיית השילוח לארץ ועלותו כאשר פונים אליהם.

מניסיון חוזר ונשנה מתגלה, שלאחר פניה למוכרים (שלכאורה לא מציעים משלוח לארץ), הם יותר ממוכנים לבצע משלוח לארץ כולל מענה בדבר עלות השילוח. יתרה מזאת, מוכרים שכן מציעים משלוח לארץ מראים נכונות לברר בדבר משלוח לארץ בעלות נמוכה מזו שצוינה לראשונה באתר (בדגש על Ebay) ואף מצליחים להוזיל בעלויות (אם בשל מציאת חברת שילוח בעלות סבירה ו/אם בשל זאת שמחיר השילוח נקבע טנטטיבית על ידי המוכר).

קיצר - Give it a try לפני רכישה דרך GSP.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפי התאור שלהם התשלום הנוסף אינו כולל מס בארץ היעד

Import charges include certain fees, such as export classification, importation risk premium, and variance fees, which are assessed by the global shipping provider as part of the services provided by the Global Shipping Program. These fees are in addition to the customs duties and taxes imposed by country tax and customs officials. For additional information about applicable fees, see the

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

Import charges include certain fees, such as export classifi..cation, importation risk premium, and variance fees, which are assessed by the global shipping provider as part of the services provided by the Global Shipping Program. These fees are in addition to the customs duties and taxes imposed by country tax and customs officials. For additional information about applicable fees, see the

לא פירשת את זה נכון. המכס כלול. הם פשוט מודיעים שיכול להיות שהתשלום שנקרא "Import fees" כולל בפנים מרכיבים אחרים בנוסף למכס.

המקור: אנגלית שפת אם וכבר הזמנתי כמה חבילות דרך השיטה ללא בעיות או דרישות תשלום

פורסם

Import charges include certain fees, such as export classification, importation risk premium, and variance fees, which are assessed by the global shipping provider as part of the services provided by the Global Shipping Program. These fees are in addition to the customs duties and taxes imposed by country tax and customs officials. For additional information about applicable fees, see the

דווקא פה חיזקת את העובדה שהמחירים כוללים מס בארץ היעד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...