Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא חלפים - בשורות טובות מeBay Global Shipping Program?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ערכתי חיפוש ולא מצאתי דיון על הנושא.

ב4/11, ישראל צורפה לתוכנית "Global Shipping Program" של eBay.

למי שלא מכיר, מדובר על תוכנית למוכרים הנמצאים בתוך ארה"ב שרוצים למכור לקונים בינלאומיים ללא כל הדאגה ובעיות של משלוחים למדינות זרות.

המוכר פשוט שולח את המוצר למרכז לוגיסטי שנמצא בקנטאקי. משם, המרכז שולח את המוצר דרך דואר אקסרס בלבד עם מספר מעקב לקונה ובכך לוקח את האחריות לשלום החבילה מהמוכר.

בגדול, התוכנית ממש גרועה לנו כי נדרש תשלום משלוח גבוה בגין דואר אקספרס, תשלום כל מסים מראש, ותשלום עמילות מכס מראש.

מצד השני, eBay מתחייב שהחבילה מגיעה עד הדלת ללא שום עלויות נוספות או הפתעות.

עכשיו: חלקי חילוף לרכב נכנס לתוכנית, כולל חלפים בטיחותיים כגון פנסים ובלמים. אני חשבתי שחייב להיות תנאי או קאץ' כלשהו ושלחתי מייל לאיביי:

I am in Israel and see that as of November 4, Israel is now part of the Global Shipping Program. The program says that I shouldn't have to pay any extra fees or payments when I receive the item. I have a few questions: 1) What do I do if I am asked to pay more when the item arrives? Do I refuse delivery? Do I accept, pay, and you give me a refund? 2) If an item I buy needs approval from a regulatory agency (i.e. a car part that needs approval from the Ministry of Transportation), is that approval included in the fee? Or will the shipping company demand extra payment for getting the approval? Thank you!

קיבלתי תשובה:

You will not receive any additional fees upon arrival. In fact, with the Global Shipping Program we will provide tracking showing delivered all the way to your door. If you are ever asked to pay more upon delivery, which you should not, please contact us at once. Our 3rd party shipper Pitney Bowes has made contracts with all participating countries in the Global Shipping Program to guarantee that there are not additional cost. Any customs checks are performed on site in Kentucky US before we ship it out to you. All approvals and import charges are upfront and shown to you before you even agree bid or purchase the item. Make sure you calculate shipping for your country before you purchase. I hope this has been helpful.

Thanks,

eBay

מה דעתכם? מישהו רוצה להזמין רפידות או משהו קטן ולבדוק?? 8)

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

מצאתי טבלט של סוני שאפשר לשלוח בשיטה הזו.

$450 על הטבלט

$48 משלוח

$180 היטל יבוא

בשקלים לפחות 2400...

המחיר באייבורי עם אחריות בארץ 2630 שקל.

נהדר, מאד משתלם...

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לא כל כך קשור לרכב, אבל עוד דוגמה; LG Nexus 5 16GB

מחיר הכי זול בארץ - ₪2,644

הכי זול בeBay = מכשיר $439.95 + משלוח $47.59 + מסים\עמלות $175.41 = $662.95 = ₪2,342

ייבוא עצמי דרך buy2usa יוצא ₪2,199

התכנית פותחת המון מוכרים שעד כה סירבו לשלוח לארץ (וכולנו יודעים טוב-טוב למה זה) אבל זה מגיע עם תג מחיר יחסית גבוה כמו שאתם רואים.

עריכה:

דוגמה יותר רלוונטית; קיט קלאץ' מקורי ל GTI MK6

חלק $554.78 + משלוח $48.77 + מסים/עמלות $276.82 = $880.37 = ₪3,110 כולל הכל עד הדלת

מי זוכר כמה עולה כזה בצ'מפיון?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המחירים לא משהו (אני משתמש בשילוח של buy2usa במחירים הרבה יותר טובים)

שנית מוצר אסור ליבוא יכול להיתקע במכס/משרד התחבורה, גם אם שילמת עליו את כל המסים מראש

פורסם

חברים,

אני אמרתי מראש שבגדול, התוכנית לא טובה ליהודים.

בואו נתמקד על תחום הרכב ולא פלאפונים וכאלה או כדאיות מול החברות הישראליות.

אבל דווקא בנושא של הזמנת חלקי חילוף, יכול להיות שזה טוב אם באמת כל האישורים ובירוקרטיה מנוטרלת.

אני הייתי משלם עוד אם נגיד זוג פנסים או צלחות יגיעו עד הדלת ללא צורך באישורים. ממה שאני רואה, לאותו מוצר שנשלח דרך התוכנית, יוצא יותר זול מאשר לשלוח בעצמך בחברת שילוח אקספרס ואז לשלם על עמילות מכס ועמלת השגת אישור משרד התחבורה.

לפי התשובה של איביי לפנייה שלי, כל האישורים נעשים מראש.

פורסם
לא הבנתי,טוב ליהודים או לא?

עם אני רוצה להזמין זוג פנסים ראשיים,לפי השיטה החדשה יעצר במכס או לא?

התשובה של איביי אומרת שלא ייעצר.

אבל מי יודע כמה מבריק הנציג שכתב (או כנראה העתיק והדביק) את התשובה.

אני רוצה לנסות אבל לא יכול כרגע.

אני אנסה להתקשר למוקד שירות של איביי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עדיין מחכים לאנשים שניסו, זה מעניין מאוד. :-D

בשעה טובה דיברתי עם 2 נציגים שונים במוקד איביי ארה"ב.

שאלתי אותם לגבי אישור משרד התחבורה.

שניהם אמרו שעצם העובדה שניתן לרכוש את המוצרים דרך התוכנית אומר שלא תהיה בעיה.

שאלתי ספציפית, מה יקרה אם בתיאום מסירת החבילה אני מתבקש להציג אישור משרד התחבורה?

אמרו לי שהעניין כבר יטופל עוד לפני שהחבילה נכנסת לארץ ובמידה והם זקוקים למידע ממני או מהמוכר לגבי החלק או רכב כדי לקבל אישור, הם ידאגו ליצור קשר.

מצאתי 4 רפידות קרייזלר מופר מקורי ב-300 ש"ח כולל משלוח וכל התשלומים... אני מת לנסות את המזל אבל לא רוצה לזרוק כסף טוב לפח.

מישהו כבר הספיק להזמין משהו בשיטה הזאת?

פורסם

איזו אחריות יכולה להיות על חלקים לרכב?

עזוב, יותר מזה, אני בטוח שתקבל שירות יותר טוב בeBay מאשר חנות חלפים מקומית כלשהי שתוציא לך את הנשמה לפני שתחליף משהו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
איזו אחריות יכולה להיות על חלקים לרכב?

עזוב, יותר מזה, אני בטוח שתקבל שירות יותר טוב בeBay מאשר חנות חלפים מקומית כלשהי שתוציא לך את הנשמה לפני שתחליף משהו.

שכחתי לציין שהתיחסתי ל hagaii.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אני חושב השוואה בין מוצרי אלקטרוניקה וחלפי רכב אינה משקפת את המציאות מאחר וישראל יקרה אומנם במוצרי אלקטרוניה אבל בפער של 20-30 אחוז אולי קצת יותר,בחלפים מדובר בפערים של מאות אם לא אלפיי אחוזים.

Porsche 944 turbo

פורסם
איך יודעים אם יש את השירות למוצר ספציפי?

שאלתי את זה בדיוק.

כמו שרשמתי: אם המוצר מוצע למכירה דרך השיטה, אז יש שירות למוצר.

• תוכן חדש...