Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה מצאנו רכב שמתאים לנו דרך חברת ליסינג "פרי",

בחוזה בינינו מופיע הסעיף הבא:

" המוכר יעביר את הבעלות לקונה עד ליום גמר פרעון התשלום. המוכר מצהיר שהרכב משועבד לטובת בנק מרכנתיל ושהשעבוד יוסר עד תאריך גמר התשלומים".

בנוסף, המוכר הבטיח לי שביום העברת הבעלות הרכב כבר לא יהיה משועבד. ממעט קריאה בפורום ראיתי שלא ניתן להעביר בעלות כאשר הרכב משועבד. אני צודק?

האם זה הליך נורמלי? כדאי לבצע בדיקת שעבוד בדואר?

טיפים/עצות לדברים שיש לשים לב אליהם יתקבלו בברכה.

פורסם

עד היום ההורים שלי קנו 3 רכבים משומשים (ממגרשים/חברות מוכרות) וכולם היו משועבדים לבנק כזה או אחר.

בגדול החברה שמוכרת לך מסדרת את כל ההליכים מול הבנק אז ברגע העברת הבעלות לא יהיה שעבוד על הרכב. גם מדובר על חברה גדולה ומוכרת אז אין סיכוי שהם יחפשו איך "לדפוק" אותך.

תתחדש. שבוע טוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בנוסף, המוכר הבטיח לי שביום העברת הבעלות הרכב כבר לא יהיה משועבד. ממעט קריאה בפורום ראיתי שלא ניתן להעביר בעלות כאשר הרכב משועבד. אני צודק?

האם זה הליך נורמלי? כדאי לבצע בדיקת שעבוד בדואר?

טיפים/עצות לדברים שיש לשים לב אליהם יתקבלו בברכה.

בדרך כלל כאשר הרכב משועבד לא ניתן להעביר בעלות בדואר. בדרך כלל, אבל לא תמיד. כי יש מקרים בהם הגוף המשעבד שוכח, בטעות או בכוונה, לעדכן את המחשב של משרד הרישוי בשיעבוד ואז אפשר להעביר בעלות בדואר.

כדאי לעשות בדיקת שיעבודים לפני העברת הבעלות אבל לא כדאי לעשות אותה בדואר. באתר האינטרנט של רשם המשכונות אותה הבדיקה עולה חמישית ממה שהיא עולה בדואר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...