Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206 - מה אומר קוד תקלה 5300?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי הרכב הנ"ל, שנת 2003. ממש עכשיו סיימתי לתקן בעיות במגעים ביחידת מנופי התאורה\איתות\הפעלת מגבים.

למי שלא מכיר, לצורך כך יש לפרק את כרית האוויר של הנהג ולהוציא את כל ההגה. לאחר מכן פירקתי את היחידה וניקיתי בפנים, עכשיו הכל מחובר חזרה ועובד פיקס. רק מה, כשאני מסובב את המפתח בסוויץ' למצב ON(לפני התנעה), מהבהב לי קוד תקלה 5300, ולאחריו מופיעים ריבועים ריקים במקום נתון הקילומטרז'. לאחר התנעה אין זכר לעניין והרכב מתנהג כרגיל.

מישהו יודע מה אומר הקוד הזה? אני מפחד שאולי החזרתי איזה קונקטור לא נכון, או שיש בעיית מגעים שנוגעת לכרית האוויר.

תודה מראש על כל עזרה...

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

5300 זה מספר קילומטרים עד הטיפול הבא.

וריבועים (םםםםםם) מציינים את מפלס השמן.

םםםםםם- מלא

םםם ____- חצי מדיד וכו'.

שתי התצוגות הנ"ל מופיעות ב 30 שניות ראשונות לאחר ההתנעה.

לאחר מכן מוצג קילומטרז' רגיל.

פורסם

אז יצאתי קצת טמבל וקצת פסימיסט:-D

טוב נו, לא מכיר את הרכב עדיין

תודה רבה!

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

תוספת קלה:

פיז'ו 206 בכלל "לא יודעת" להציג קודי תקלה בצג קילומטרז', כלומר שום קוד תקלה לא יופיע בתצוגה זו בשום מצב.

• תוכן חדש...