Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה יכול לכתוב שלא הבנת במה מדובר ולכן כתבת משהו לא רלוונטי.

לא בושה.

אני בעניין רק אם מתלבש על סופ"ש ואפשר להשאר ללון באזור לאחר מכן. אין סיכוי שאני נוהג הביתה אחרי אסאדו...

לא מצליח לעקוב אחרי חוט המחשבה שלך, או שאולי אני לא מסביר את עצמי טוב.

אני עדיין חושב כפי שכתבתי בהתחלה, שאין הגיון לשלם 230 ש"ח (או כל סכום אחר) במסעדה הזאת או בכל מסעדה אחרת, לארוחת אכול כפי יכולתך.

אין לי בעיה לשבת במסעדה שצוינה ולשלם 150-180 ש"ח ולאכול בדיוק מה שאני רוצה ובכמות של מנה רגילה, אני בטוח אצא שבע משם עד לאוזניים.

אין לי גם בעיה לשלם את ה 230 ש"ח אם צריך עבור משהו יקר בתפריט של מסעדה זו או כל מסעדה אחרת, זה לא שאני מחפש לחסוך את ה 70 ש"ח, פשוט כל הרעיון של לאכול ללא הגבלה, לא נכון משום מבט שאני יכול לחשוב עליו.

פורסם

סבבה, זו דעתך, אתה זכאי להחזיק בדעתך והיא לגיטימית לחלוטין ולכן ככל הנראה לא תגיע לערב קרניבורים.

זה בסדר גמור, אף אחד כמובן לא מכריח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אשמח להשתתף ולשלם גם על הקמצנים אשר שוקלים את כמות הבשר לפני שהם מגיעים למסעדה.

מי אוכל קילו בשר או 2 קילו ? מה אתם בהמות ? :-)

בשבילי מספיק 200 גרם בשר.

איזה כייף לי :)

• אחראי פורום
פורסם

אין לי גם בעיה לשלם את ה 230 ש"ח אם צריך עבור משהו יקר בתפריט של מסעדה זו או כל מסעדה אחרת, זה לא שאני מחפש לחסוך את ה 70 ש"ח, פשוט כל הרעיון של לאכול ללא הגבלה, לא נכון משום מבט שאני יכול לחשוב עליו.

אבל זו לא רק הכמות אלא בעיקר, לדעתי, המגוון בארוחה אחת.

אם נלך בראש שלך, העוד 70 ₪ האלה יקנו לך עוד 3-4 סוגי בשרים שונים ואני לא מדבר על המסביבים שגם שווים משהו.

יש לך את הקרנפים שמסוגלים (ובאמת כל הכבוד, גם אני פג'ען אבל נסתם ליומיים אחרי 700-800 גרם) להוריד 1.5 ק"ג

שהם באמת מרוויחים משני העולמות בארוחה כזו, או כמוני שנהנים מחתיכות קטנות מכמה שיותר סוגים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
זה סימן שאתה רוסי :wink:

את האמת, רומני אבל זה היה גיבוב באמצע שיעור עם הרבה טרנזיסטורים ונגדים אז הייתי באוויר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

טרונצ'ו,

האם יקל עליך לשלם את המחיר הזה אם תקרא לזה "ארוחת טעימות" ולא אכול כפי יכולתך?

ארוחת טעימות הכל כולל הכל ב 230 ש"ח זה יופי של מחיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נעמיס אותך על המשאית בקר אל תדאג :)

הדרך היחידה לשרוד ארוחות כאלו זה לאכול לאורך זמן, לאט, ובלי פחמימות, רק סלט.

לא מצליח לעקוב אחרי חוט המחשבה שלך, או שאולי אני לא מסביר את עצמי טוב.

אני עדיין חושב כפי שכתבתי בהתחלה, שאין הגיון לשלם 230 ש"ח (או כל סכום אחר) במסעדה הזאת או בכל מסעדה אחרת, לארוחת אכול כפי יכולתך.

אין לי בעיה לשבת במסעדה שצוינה ולשלם 150-180 ש"ח ולאכול בדיוק מה שאני רוצה ובכמות של מנה רגילה, אני בטוח אצא שבע משם עד לאוזניים.

אתה פשוט לא מבין את הקונספט. תקרא שוב.

זו לא ארוחה של "אכול כפי יכולתך" מתוך התפריט. זו ארוחה שבה כמות גדולה של בשר מוכנית מראש, בתהליך איטי ויקר, לכמות מוגדרת של אנשים, לכן משלמים מראש.

אני הגריל-מן לפעמים בארוחות כאלו אצל ההורים, ושאבא שלי שמע את המחיר הוא אמר: "מחיר טוב" (הוא יודע כמה זה עולה לארח 30-40 איש לאסאדו...). ועדיין אנחנו לא מכינים נתחים ענקיים בצלייה ממש איטית (אין לנו את התנאים). כשמכינים את הבשר כך, העסיסיות, הטעמים, האיכות... זה עולם אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא מצליח לערוך את הגוגל דרך הפלאפון ..

אני בפנים אני בא עם חבר .. החברה צמחונית :oops:

אשמח אם התאריך יפורסם כדי לסגור ביומן :evil:

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אני בפנים רק אם אפשר ללון אחרי זה עם עופר.

כמו שנאמר, מטרת הארוחה\מפגש היא לא לדחוף כמה שיותר יונקים לקיבה, אלא ליהנות ממבחר איכותי של בשרים שנבחרו עבורינו בקפידה, שנצלו בצורה האופטימלית לסוגם, ושהוגשו על ידי מלצריות ידידותיות.

כל זאת כמובן בחברתם של חברי קארספורום הנכבדים, יי"ש וקרם בוואריה.

חוץ ממיטה נוחה בסיום האירוע, מה עוד צריך לבקש?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...