Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שעומד ולא נוסע זה טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משרת בבסיס סגור שבוע ברציפות רציתי לשאול אם אני בא עם הרכב לבסיס ושבוע הוא לא ייסע זה משפיע על המנוע או משהו/הורס אותו או שאין כל השפעה לדבר כזה?

פורסם

אם המצבר תקין ואין זליגות חשמל ברכב, אני לא רואה בכך בעיה.

אם יש מערכת שממשיכה לפעול גם כאשר הרכב כבוי, אציע לנתק את הפאנל מהמערכת.

בכל אופן, אני ממליץ שכשאתה כבר מתניע אותו, תצא לנסיעה של יותר מכמה דקות.

פורסם

וכמובן תתכונן למצב של רכב לא מניע.

קנה סט כבלים (50 ש"ח) ושים בתא המטען.

חנה בצורה שמאפשרת גישה הגיונית לתא המנוע ע"י רכב אחר שמגיע מול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שבוע זה לא סיפור , אבל עדיף ללכת מדי פעם ולהתניע לרבע שעה לפחות (בלי אורות , רדיו ,מזגן) .

אם היה מדובר על רכב שלא הולך ליסוע חודש חודשיים זה כבר סיפור אחר ,במיוחד שמדובר ברכב ישן בן 15 שנה ויותר .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

במשך שנתיים כשירתתי ליד עזה הייתי מגיע עם הרכב הוא היה עומד שבוע ולפעמים שבועיים, שום דבר רע לא קרה, חוץ מההתקפי לב הקטנים שהיו לי על כל נפילה בסמוך לאיזור החנייה, אבל תמיד השתדלתי לחנות ליד חנייה של רק''מ ככה שהרכב היה מוגן :lol: .

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אין שום בעיה , רק תניע ותצא לסיבוב קטן של כמה דקות בבסיס כל יומיים שלושה.

יוצא לי לפעמים לא לנסוע כמה ימים ובדרך כלל אחרי 3 ימים ללא התנעה אז מורגשת התנעה קשה יותר.

פורסם

כרגע אין לי כבלים ברכב קיבלתי אותם בלי משום מה, והמצבר שלי יישן ועוד בעיה הרדיו שלי לא מפסיק לפעול גם לי סוויץ אז ניתקתי את הפאנל שלו מהמקום כך שלא יהיה מחובר הוא לא עובד ככה כן?

פורסם

1. כבלים זה פריט שכל אחד קונה לעצמו ולא מגיע עם הרכב, מומלץ לקנות כבל טוב ועבה ולא כבל ש 90% מהעובי שלו זה ציפוי פלסטיק.

2. אם המצבר שלך ישן לא בטוח איך הוא יתמודד עם המשימה.

3. הרדיו לא עובד אבל ייתכן והוא עדיין מושך קצת חשמל בלי הפאנל, כנראה שמשהו שולי, אבל זה בצירוף מצבר ישן, לא בטוח שהכל יהיה סבבה.

פורסם
1. כבלים זה פריט שכל אחד קונה לעצמו ולא מגיע עם הרכב, מומלץ לקנות כבל טוב ועבה ולא כבל ש 90% מהעובי שלו זה ציפוי פלסטיק.

2. אם המצבר שלך ישן לא בטוח איך הוא יתמודד עם המשימה.

3. הרדיו לא עובד אבל ייתכן והוא עדיין מושך קצת חשמל בלי הפאנל, כנראה שמשהו שולי, אבל זה בצירוף מצבר ישן, לא בטוח שהכל יהיה סבבה.

מה הפתרון שלך? להניע את הרכב כל כמה ימים?

עוד תגובות בבקשה

פורסם

תחנה בשקט ואל תדאג. אם אחרי השבוע הראשון יהיו בעיות של התנעה, אז תתמודד. רוב הסיכויים שלא יהיו שום בעיות.

דני

פורסם
אני משרת בבסיס סגור שבוע ברציפות רציתי לשאול אם אני בא עם הרכב לבסיס ושבוע הוא לא ייסע זה משפיע על המנוע או משהו/הורס אותו או שאין כל השפעה לדבר כזה?

אין שום בעיה שהרכב חונה שבוע אם לפחות בסוף שבוע אתה נוסע מספיק כדי לטעון את המצבר לגמרי, ז"א נסיעה רצופה של למעלה מחצי שעה שעה

• תוכן חדש...