Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש ב-WAZE באירופה ובארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יעבוד ללא כרטיס SIM?

ואם מחייב כרטיס, האם ניתן לרכוש MICRO-SIM מקומי PRE-PAID גם אם אין לי חשבון בנק באירופה ובארה"ב?

ידידה שגרה בארה"ב אמרה לי שאין שם לרכישה MICRO-SIM כזה, רק כרטיס SIM גדול שניתן לרכוש עם או בלי טלפון פשוט.

אבל, זה לא מה שאני צריך...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ידידה שלך בארה"ב לא יודעת על מה היא מדברת. אין בעיה להשיג כרטיס מיקרו סים פרי-פייד.

הנה דוגמה - http://www.t-mobile.com/cell-phones/t-mobile-sim-starter-kit-micro-sim.html

ניתן להשיג אותו בכל חנות שלהם ולהגדיר אותו כפרי פייד.

ובכלל, כל עוד מדובר על פרי-פייד (באירופה ובארה"ב) ממש אין צורך בחשבון בנק. את הסים (חברות מסויימות) ניתן אפילו לקנות בסופרמרקטים ולמלא אותו או ע"י רכישת קוד מתאים מהקופאי או באמצעות כל כרטיס אשראי בינלאומי.

לגבי הוויז, אלעד ענה לך לגבי אירופה, ואני מניח שהדבר נכון גם לארה"ב.

פורסם

כמו שענו לך, בארצות הברית אין שום בעיה עם כל גודל של סים

אני רכשתי ב 40 דולר (במזומן בלי שום תעודה מזהה) סים לחודש, עם שיחות בארצות הברית, DATA ו הודעות SMS ללא הגבלה, מהירות ה DATA לא מוגבלת לגיגה הראשון ואחרי זה מגבילים אותה, לי לא היתה שום בעיה גם אחרי שעברתי את הגיגה לדבר בויבר בלי שום בעיה, כמובן שב WAZE בכלל לא היתה בעיה

• תוכן חדש...