Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ferrari F12 Berlinetta

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תשאלו אותי מהו החלום המוטורי שלי, זו התשובה ואני בטוח שלא רק אצלי.

אני חושב שהפרארי הזו כבר נכנסה לפנתיאון של כל הגדולים ויזכרו בה, באותה נשימה, יחד עם הטסטרוסה, F40 ואחרות.

ferrari-f12-berlinetta-02.jpg

לא ארחיב יותר מדי במילים וניגש ישירות לעניין - אוסף של סרטונים ומבחני הדרכים מצולמים של היהלום המוטורי הזה:

ferrari-f12-berlinetta-03.jpg

סרטון ההשקה החביב של פרארי.

2014-Ferrari-F12-Berlinetta-side-in-motion.jpg

הצגת הליין אפ הנוכחי של פרארי / אוטו בילד (גרמניה)

Ferrari F12 Berlinetta Review | Evo

Ferrari F12 Berlinetta review | Top Gear

Ferrari F12 Berlinetta TOP SPEED: 340kph

3a88dc2c5d0bf9bdb059c731a1408d84.jpg

כריס האריס ופרארי רבו לאחרונה: How Ferrari Spins

אבל מסתבר שלאחרונה הם השלימו, כי:

ואם כבר מדברים על כריס האריס ועל פרארי, אי אפשר בלי זה:

Ferrari F12 Berlinetta | Quattroruote

Ferrari Special | Old Top Gear

Ferrari-F12-Berlinetta-keys.jpg

מספיק לבינתיים...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת אחת החשובות של פרארי

אבל ללא ספק הפרארי לה פרארי היא היהלום שבכתר עם כל הכבוד ל F12 שהיחידה בארץ נמצאת כרגע אצל עמוס לוזון מטר ממני

S2k4life

"S2000, Its not a car Its a life style"

פורסם

ראיתי אותה במו עיני כאשר משום מקום אני שומע צליל שהשערות נעמדות דום ואז אני רואה אותה עוצרת מולי. יוצא אדם ועוד מדבר קצת עברית ואני ליד ב.מ.וו עם מנוע v8 ואחרי 6 סיבובי דריפטינג כמעט מאבד הכרה.

החיים הם כמו....

פורסם

ומה עם כמה תמונות? 2 המגיבים מעליי.

בעצם נזכרתי, מכר העלה תמונות שלה בפורום אחר:

75531_10151941648578221_391760039_n.jpg74510_10151941648053221_1570231337_n.jpg1003815_10151941648303221_77378986_n.jpg

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
...

בעצם נזכרתי, מכר העלה תמונות שלה בפורום אחר:

...

בואו נהיה כנים- מה יש לפרארי שהוולוסטר לא נותן?

attachment.php?attachmentid=359278&d=1382999087

8)

אגב, אני "מוכן" גם להסתפק בזה:

8097636399_ed64792343_c.jpg

פורסם
בואו נהיה כנים- מה יש לפרארי שהוולוסטר לא נותן?

סוסים, עיצוב, סוסים, סטייל, התנהגות, סוסים, ביצועים, סוסים, איכות, סטטוס, סוסים, סאונד, ריגוש, הנאה, מספיק מומנט כדי למשוך רכבת עם הקטר, סוסים כבר אמרנו?....

:wink:

אגב, אני "מוכן" גם להסתפק בזה:

אני מסתפק גם ב-355.

ה-F12 הזאת פשוט מדהימה, חתיכת מכונה מרשימה ברמות אחרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רכב פצצה, אבל חבל לרכוש כזה פה בארץ. להשאיר פרארי בלי השגחה חונה זה מתכון לאסון...

שריטה טובה מקנאי על הדלת של הF12 זה לא בדיוק כמו שריטה על פיאט.

וחוץ מזה שאף אחד לא מבטח רכב כזה, הביטוח כל שנה יעלה כמו BMW .

פורסם

והתאונה תעלה כמו......פרארי.....

לא לבטח רכב כזה זה הימור, או שסיימת את השנה ופתחת בקבוק שמפניה על זה שחסכת כמה עשרות אלפי שקלים ואולי אף יותר, או שבמקום לסגור שנת ביטוח גמרת על הרכב ונותרת בלי הפרארי ועם קרוב ל-2 מליון שקל חור בכיס.

יש אחד כזה שלא מזמן חווה זאת על בשרו עם 458.

פורסם
...

סוסים, עיצוב, סוסים, סטייל, התנהגות, סוסים, ביצועים, סוסים, איכות, סטטוס, סוסים, סאונד, ריגוש, הנאה, מספיק מומנט כדי למשוך רכבת עם הקטר, סוסים כבר אמרנו?....

הגזמת, אתה לא רואה שזה וולוסטר טורבו בתמונה, לא הרגיל?

:lol:

פורסם

הF12 מדהימה! אבל בכל זאת הייתי לוקח וונקייש.

פרארי שעושות לי את זה כבר לא קיימות יותר-אבל אם כבר חלומות אז-575M או 355 קופה. למען האמת אם לא הייתי גר בארץ ה355 כמעט בהישג יד.

Porsche 944 turbo

פורסם
והתאונה תעלה כמו......פרארי.....

לא לבטח רכב כזה זה הימור, או שסיימת את השנה ופתחת בקבוק שמפניה על זה שחסכת כמה עשרות אלפי שקלים ואולי אף יותר, או שבמקום לסגור שנת ביטוח גמרת על הרכב ונותרת בלי הפרארי ועם קרוב ל-2 מליון שקל חור בכיס.

יש אחד כזה שלא מזמן חווה זאת על בשרו עם 458.

אז מעבר למחיר של 2.5 מליון (הרכב) אתה מוסיף ירידת ערך , ביטוח פי 20 אם לא יותר

מרכב רגיל, טיפולים יקרים.. מה קיבלת? סכום עתק שאתה משלם כל חודש. יותר משתלם לקנות

Nissan GTR שלא פחות טובה בביצועים (יחסית למחיר) + 2 רכבי יוקרה פרמיום לבחירתך

ברמת הגימור ואבזור הכי גבוהה. אבל ברור כמובן שמי קונה פרארי עושה זאת בגלל איכות המותג,

אז דיי מיותר לדבר על כל החלופות הזולות.

פורסם
למען האמת אם לא הייתי גר בארץ ה355 כמעט בהישג יד.

לחילופין, אם ממתינים מספיק זמן היא תהיה גם תהיה בהישג יד. אני זומם על F355 Spider (אבל מוכן להסתפק גם ב-Berlinetta) ידנית בעוד תריסר שנים. זו סגירת מעגל עם תקופת הילדות שאני פשוט חייב לעצמי. אני מאמין שיהיה גל של 355 שיעלו אז - באזור 2025 - על הכבישים בארץ, משיהפוך הדגם לרכב אספנות. ככל שעובר הזמן מתגלה לנו עד כמה הדגם הזה הוא קלאסיקה בהתהוות.

:idea:
פורסם
אז מעבר למחיר של 2.5 מליון (הרכב) אתה מוסיף ירידת ערך , ביטוח פי 20 אם לא יותר

מרכב רגיל, טיפולים יקרים.. מה קיבלת? סכום עתק שאתה משלם כל חודש. יותר משתלם לקנות

Nissan GTR שלא פחות טובה בביצועים (יחסית למחיר) + 2 רכבי יוקרה פרמיום לבחירתך

ברמת הגימור ואבזור הכי גבוהה. אבל ברור כמובן שמי קונה פרארי עושה זאת בגלל איכות המותג,

אז דיי מיותר לדבר על כל החלופות הזולות.

ממתי ניסן GT-R הפכה להיות חלופה של פרארי?...

היא לא.

פורסם
הגזמת, אתה לא רואה שזה וולוסטר טורבו בתמונה, לא הרגיל?

:lol:

זה לא פאביה!

רכב פצצה, אבל חבל לרכוש כזה פה בארץ. להשאיר פרארי בלי השגחה חונה זה מתכון לאסון...

שריטה טובה מקנאי על הדלת של הF12 זה לא בדיוק כמו שריטה על פיאט.

וחוץ מזה שאף אחד לא מבטח רכב כזה, הביטוח כל שנה יעלה כמו BMW .

אני נוטה להאמין כי לרוב מי שרוכש רכב כזה בעל חניה סגורה הרמטית ועומדים לרשותו האמצעים לשמור עליה. למרות זאת, היחיד שכן רכש כזו בארץ, אם לשפוט לפי מצב הרכב (חישוקים שסבלו לא מעט, ספויילר קדמי שבור ועוד) כנראה שלא ממש מעריך את מה שיש לו, אבל זאת זכותו.

-----------------------------------------------------------------------------

הF12 מדהימה! אבל בכל זאת הייתי לוקח וונקייש.

פרארי שעושות לי את זה כבר לא קיימות יותר-אבל אם כבר חלומות אז-575M או 355 קופה. למען האמת אם לא הייתי גר בארץ ה355 כמעט בהישג יד.

ביקשת? קיבלת!

Ferrari F12 v Lamborghini Aventador and Aston Martin V12 Vanquish: The reckoning | Evo

There’s no pause when you change gear because the paddle reacts on the ‘f’ of the flick, the next ratio going home almost before you’ve pulled through all the travel. The brakes slam you forward so hard that a four-point harness seems like a good idea. The acceleration is so fierce and unrelenting that you struggle to process the rate at which the corners are approaching. And the torsional stiffness of the chassis means the whole car moves as one over cambers and bumps. If driving the Aston is like watching normal television, then driving the Ferrari is like switching on HD, turning up the surround sound, holding down the fast-forward button and trying to keep up with the plot. It’s a wild ride, but if your synapses will fire fast enough then the car gives you all the tools to controls it.

car_photo_576295_25.jpg

גרסת הוידאו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...