Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע לסקודה בנזין שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ליועצים הטכניים

אני מבקש את עצתכם, אני בבעיה ואשמח מאוד אם תכוונו אותי,:?:

הלך לי מנוע ברכב סקודה שנת יצור 2000 מנוע בנזין, אני מחפש דרך אתרי חיפוש "גלגלים" ו"קאר פארטס"

נמצאו מנועים מיבוא ,האחד "איתי" מחולון אומר שיש לו מנוע מיבוא 2003 ,איך ניתן לבדוק את שנת יצור המנוע ,ובכלל מה אפשר וצריך לבדוק במנוע מיבוא חוץ מרישומון יבוא(ומה צריך לבדוק ברישומון) ,אגב המחיר שדרש עבורו 2500 לפני מע"מ

אם יש לכם רעיונות נוספים או להפנות אותי למישהו אמין וזול אודה לכם מאוד !!

תודה רבה.

יאיר.

פורסם

הציעו לי במורשה קיה מנוע לשברולט אופטרה ב4000 כולל עבודה ומע''מ.

עדיף תיכנס למוסך נורמאלי שיעשה את הכל מא' עד ת' כמו שצריך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מציע לך שתי אופציות:

1. פנה לרון ממוסך רון ותתייעץ איתו( http://rongarage.co.il/main.html )המלצות - חפש כאן בפורום.

2. פנה ל-TG PARTS שמחזיקים בחלקי חילוף לרכבי הקונצרן (http://www.tg-parts.co.il/).

אל תתפשר על הזול ביותר ואו/על איכות העבודה.

alfa 156 2.5.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן, במקרה הזה מומלץ לפנות ישירות אל TG חלפים, שהם הגדולים ביותר בארץ בכל מה שקשור לחלקי חילוף לרכבים הללו (ולקבוצת פולקסווגן בכלל).

באתר האינטרנט שלהם יש רק חלק מהמלאי העצום שלהם. כדאי להתקשר למגרש באזור ולבדוק מה יש במלאי, מאיזה שנתון ובאיזה קילומטראז'.

פורסם

איתי מוטורס הוא יבואן של מנועים ואני מניח,שמחיר המנוע אינו כולל את עבודת המוסך.

כאשר חיפשתי בזמנו מנוע לדייהטסו שלי שקלתי האם לבחור בו (בגלל המרחק החלטתי שלא).

יש לו את המגרש של חלקי החילוף וליד יש מוסך מורשה של משרד התחבורה,שבו מתבצעת העבודה.

הייתי מעדיף אפשרות כזו,כיוון שאם חלילה משהו לא תקין במנוע הכל נמצא קרוב אחד לשני ואתה לא צריך לעבור טרטור בין המקום,

שקנית בו את המנוע לבין המוסך שטיפל ברכב.

צריך לקחת בחשבון,שיש להחליף את מערכת התזמון (רצועה,מותחן,מותחנים,משאבת מים ) ולבדוק את מצב כל חלקי מערכת הקירור.

כל מה שלא תקין יש להחליף כי כל בעיה קטנה עלולה להוביל שוב להחלפת מנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

יאיר שלום

מהו דגם המנוע אצלך ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...