Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש המלצה לדיטיילר שיכול להגיע לאיזור ירושלים.(מעלה אדומים) יכול להיות גם חבר פורום שיש לו כלים ונסיון סביר והוא מחפש הכנסה נוספת .

רכשתי רכב שנת 2006 ומצב הצבע די מוזנח. צריך טיפול בסיסי של פוליש פלסטלינה וקס. ואולי גם ניקוי פנימי. בימים כתיקונם הייתי עושה זאת לבד מצבי הבריאותי לא מאפשר לי עכשיו לבצע עבודות כאלה. לכן אני פונה לעזרתכם . תגובות או ה"פ יתקבלו בברכה

...Our necessities are few but our wants are endless

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטרף לבקשה.

גם אני מעוניין למצוא מישהו עם יד טובה באיזור ירושלים (גם אני ממעלה אדומים).

אני רוצה לעשות פלסטלינה פוליש ולאחר מכן לצפות את הרכב ציפוי ננו קרמי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בסוף אני עושה את זה לבד בכל זאת. כל יום חלק אחר ,יום אחד גג - שטיפה ,פלסטלינה ,פוליש,שטיפה עם סבון ,אוטם. יום אחר מכסה מנוע וכן הלאה. זה קצת מייגע אבל יותר מזה אני לא מסוגל ביום אחד. התוצאות לא רעות אבל קצת מבאס לראות את הרכב עשוי רק בחלקו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני מאמין שאם תעלו תמונות של הרכב שלכם ותפרטו מה תרצו לעשות וכמה תהיו מוכנים להשקיע תקבלו מספיק הצעות מחברי הפורום.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

• תוכן חדש...