Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סליחה על ההקפצה אבל משהו מאוד מוזר מתרחש ברכב שלי והייתי חייב לשתף. ובכן, היות וכרגע אנו נמצאים בתקופת החורף החלטתי לדחות את התיקון של המזגן לתקופת הקיץ. הרי בכל זאת לא מדובר ברכב חדש ואני משתדל לחסוך היכן שאפשר או לפחות לדחות את מה שלא הכי דחוף.

העניין הוא כזה: לאחר תקופה שבה לא הדלקתי את המזגן (אולי מספר חודשים) היו לי כמה נסיעות בימים די חמים לעונה, הפעלתי את המזגן שוב והפלא ופלא המזגן דלק לאורך כל הדרך שארכה מספר שעות. אני חייב לציין שניסיתי שוב ושוב, ולעת עתה במשך תקופה של מעל לשבועיים המזגן מתפקד כמו שצריך ללא שום תקלה.

השאלה הנשאלת כעת היא איך לדעתכם בדיוק הבעיה הסתדרה? האם יכול להיות שההערכה של החשמלאי לא הייתה נכונה? הוא טען שהמדחס לא בונה לחץ ובאמת שהמזגן לא קירר במשך תקופה אבל פתאום זה עובד ולא ל- 2 דקות כמו בעבר אלא במשך כשבועיים רצוף גם בנסיעות ארוכות ובלי שום תקלה :D

עריכה אחרונה על ידי asafmoraz
  • תוכן חדש...