Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו פרטנר 1.4 בנזין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לרכוש רכב כזה לשימוש פרטי והייתי רוצה לשמוע חוות דעת עליו מבחינת אמינות,צריכת דלק,"מחלות" וכו...

אני צריך את הרכב לשימוש פרטי והתא מטען שלו והנוחות נראים לי ממש בסדר,רק אני קצת מפחד מהאמינות של הרכב ועלויות

טיפולים.

תודה מראש לכל העונים ושבת שלום

פורסם

אין לי הרבה נסיון איתו,אבל נסעתי כמה פעמים עליו בצבא,אז זאת ההתרשמות הקטנה שלי:

הרבה נוח,המושבים מאוד אוחזים,הופעתי מאוד לטובה מהם,כיוון שזה בנזין הוא גם די שקט,אבל הרכב לא חזק סך הכול 75 כ"ס לרכב שהוא לא קטן.

מבחינת תקלות הרכבים שלנו בצבא היו די חדשים לכן לא היו בעיות איתם.

לדעתי אם הרכב יהיה עמוס,הוא יהיה חלש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי עדיף דיזל על בנזין, בנזין חלש מידי לרכב הזה וכנראה בא לידי ביטוי בדלק.

לא ציינת אם אתה מתכוון לקנות חדש או לא, אבל אם זה חדש אז בדיזל אין לך את הדאגות שהרכב כבר קרוע וכנראה שיהיה לך מאוד קל למכור אותו כי הוא יהיה לשימוש פרטי עם ק"מ נמוך.

אינני מודע להפרשי מחיר אך הצריכת דלק תהיה עדיפה ולפי דעתי גם השוק יד2 בעתיד

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אין כאלו חדשים. יש רק מודל 2009-2011.

מדובר ברכב שסובל מתת כוח רציני, המנוע הזה גם בפיז'ו 206 לא מספק ביצועים מרשימים וכאן מדובר ברכב ששוקל כמעט 2 טון בעומס מלא, ובעל מקדם גרר גדול בהרבה לעומת 206.

טורבו דיזל 1.6 נוסע הרבה (אבל הרבה) יותר טוב.

בכל מקרה, לשימוש שהוא ברובו עירוני מנוע בנזין מספיק (בקושי).

בעיות אמינות מיוחדות לא אמורות להיות. מנוע בנזין 1.4 זה מנוע ותיק מאוד שנמצא בשימוש בהרבה דגמים של פיז'ו/סיטרואן כבר הרבה שנים.

מבחינת תקלות במערכת חשמל - ברלינגו/פרטנר אמינות מאוד ואין כמעט תקלות.

עלות טיפולים סטנדרטית לחלוטין, לא שונה מרכב פרטי.

הרכב נוח ומרווח מאוד, איבזור דל, והדגם עצמן די מיושן, הדגם הזה יצא בשנת 1997 ולמרות שיפורים ומתיחת פנים, מודל 2010 לא שונה בהרבה ממודל 1997.

צריכת דלק בבנזין תהיה סביב 1 ל 10-11 במקרה הטוב. בדיזל 1 ל 16-17.

פורסם

למפקד שלי בצבא יש רכב כזה צמוד.

הרכב די עגלה עם מזגן ומספר נוסעים. (לרוב הוא נוסע עם רכב מלא בנוסעים)

הרכב שלו עם קרוב ל150 אלף ק"מ, נוסע בסדר, אבל במהירויות גבוהות כבר יש קרקושים וזמזומים מעצבנים שנכנסים לתא הנוסעים, אבל בל נשכח שזה רכב צבאי שלא נהגו עליו בכפפות של משי.

בכללי המנוע אמין, זה מנוע מאוד ותיק שיש במכוניות מאוד ישנות בקונצרן (אם אני לא טועה אפילו יש את המנוע הזה ב205 וב106).

מה שכן האבזור די גרוע. 2 כריות אוויר, ABS, מראה חשמלית אחת (!), 2 חלונות חשמל, מזגן, הגה כוח וזהו פחות או יותר. מפרט שמתאים למכונית מסוף שנות ה90' ולא למכונית מודרנית יחסית.

קח בחשבון שיש כאלו שהיו בצבא, ממליץ להמנע. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבל מצד שני האבזור מספק ביותר לרכ עבודה,אל תשכח שהתיכנון שלו בשנות ה90 הדגם הזה זה סך הכול מתיחת פנים,הדור החדש כבר משהו אחר לגמרי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למרות הכול, יש הצדקה לזה שב13 שנים של טכנולוגיה והתקדמות בעולם הרכב, פז'ו היו לפחות משפרים קצת את הרכב, מוסיפים עוד 2 כריות אוויר, הופכים את המראה הנוספת לחשמלית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עגלה מתה. אם בארץ היה ניתן להחליף בקלות למנוע חזק יותר או לחרוט את הקיים - זה היה טוב, אבל אי אפשר.

קיימות גם אופציות אחרות שלא אפרט אותן כאן, אבל בכל מקרה - למשתמש "מן היישוב", זה לא זה.

תמשיך הלאה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
עגלה מתה.

בח"ל היה גם דגם 1.1 60 כ"ס, במודלים ישנים יותר.

וגם דיזל 1.8 60 כ"ס בתחילת סדרת הייצור.

כמו כן, הייתה קנגו בנזין 1.2 ודיזל D55.

לא הביאו אותם לארץ.

אני מאמין שמי שקנה את גירסאות המנועים האלו בחו"ל, קנה אותם למטרות מאוד ספציפיות כמו חלוקת דואר באיזורים עירוניים, אן רכב פנימי לשימוש בתתחמים גדולים כמו שדות תעופה וכו', והם מראוש לא נעודו להיות רכב רב משימתי כמו שמצפים מכל רכב בארץ.

פורסם

פתאום הפיורינו נשמעת ספורטיבית.

אם קונים כאלה רכבים אז אין מה להשוות את הטורבו דיזל,הייתה לי את הדובלו וזה תענוג.

• תוכן חדש...