Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פי נפער ועיניי נפתחו למראה ה......!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגולף R32 הכסופה שעצרה לתדלוק

בתחנת דלק של קניון M הדרך!!!

זה היה יום ראשון הזה בשעה 10 בערך בדרך לבסיס, היא הייתה מדהימה עם המגנזיום מרובה פסים, עם החצאית הקדמית העצומה הזאת עם ה3 פתחים, הלוחית רישוי הזרה העלימה את הספק שמדובר בדגם הנ"ל.

מישהו עוד זכה לראות את המחזה? ( לכל חובב גלגלים יש את הרגע הזה שמשתווה לרגע קבלת התורה על הר סיני אלא שאני הייתי באוטובוס ואלוהים בדיוק לבש את חליפת המתדלק)

פורסם
( לכל חובב גלגלים יש את הרגע הזה שמשתווה לרגע קבלת התורה על הר סיני אלא שאני הייתי באוטובוס ואלוהים בדיוק לבש את חליפת המתדלק)

ויאמר ה' אל הנביא: "פול?"

ויאמר כן הנביא ותשתה הגולף בצמאון ויגרגר המנוע כארבעים שעה.

:lol:

פורסם

הגולף R32 הכסופה שעצרה לתדלוק

בתחנת דלק של קניון M הדרך!!!

זה היה יום ראשון הזה בשעה 10 בערך בדרך לבסיס, היא הייתה מדהימה עם המגנזיום מרובה פסים, עם החצאית הקדמית העצומה הזאת עם ה3 פתחים, הלוחית רישוי הזרה העלימה את הספק שמדובר בדגם הנ"ל.

מישהו עוד זכה לראות את המחזה? ( לכל חובב גלגלים יש את הרגע הזה שמשתווה לרגע קבלת התורה על הר סיני אלא שאני הייתי באוטובוס ואלוהים בדיוק לבש את חליפת המתדלק)

כולה FUCKING גולף!

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

עורי הצטמרר, טיפות זיעה קרה החלו לזלוג במורד מצחי והתערבבו עם הדמעות שנקוו בעיני האדומות מבכי - וכל זאת מקנאה עמוקה על ההתגלות האלוקית שחווית. וזה עוד לפני הגזים שהחלו לזחול במורד מעי, מחפשים דרכם החוצה לחלל חדר המחשב הטחוב (בדרך כלל אני לא מפליץ כשאני מתרגש, אבל הפעם זה משהו מיוחד).

רוב האנשים עוברים חיים שלמים בלי התגלות רוחנית משמעותית כזו. למעשה, רק אחת למספר דורות נגלית השכינה לבן תמותה. אל תבזבז את האור שניתן לך - אני אומר, עזוב הכל והקם כת. העולם המערבי התרחק מאור האמונה ועם ישראל בעקבותיו. הולך ופוחת הדור ויכול להיות שאתה זה שנבחרת על ידי אותו מתדלק כדי לתת את הפוש הנחוץ לחוסננו הרוחני כעם כדי שנמשיך לשרוד כפי ששרדנו בכל אותם דורות מאז מעמד הר סיני המכונן.

או במילים אחרות - תודה שחלקת עימנו את החוויה המוטו-אירוטית שעברה עליך באוטובוס בדרך לבסיס.

.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...