Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

oe300 - הבילשטיין לא ניתן להנמיך ולהגביה מתוך הרכב.

יש ל-TEIN סט מדהים שצאפשר להנמיך ולהגביה מתוך הרכב בלחיצת כפתור, אפילו מצאתי סרטון הדגמה,

מומלץ לראות את כל הסרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=fslOBTxMK5M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
oe300 - הבילשטיין לא ניתן להנמיך ולהגביה מתוך הרכב.

יש ל-TEIN סט מדהים שצאפשר להנמיך ולהגביה מתוך הרכב בלחיצת כפתור, אפילו מצאתי סרטון הדגמה,

מומלץ לראות את כל הסרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=fslOBTxMK5M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קודם כל, אני חושב שאתה טועה. כי אחרת זה לא היה ניתן לשליטה בלייב דרך אפליקציה בטלפון הנייד שלך.

ו...יש לך את הסירטון הזה ביותר אסייתי?!

(סרטון מגניב, הנקודה מועברת יפה, אבל משגעת את השכל השפה הזאת).

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

בפעם הבאה לפני שאתה חושב שאני טועה בבקשה תבדוק בעצמך על המוצר, ותבין על מה שולטת בדיוק האפליקציה באייפון, ואז לא יהיה לך אפילו ספק שאני טועה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
בפעם הבאה לפני שאתה חושב שאני טועה בבקשה תבדוק בעצמך על המוצר, ותבין על מה שולטת בדיוק האפליקציה באייפון, ואז לא יהיה לך אפילו ספק שאני טועה.

no need to be hostile...

אם אתה חושב שזה לא נכון, על מה מדבר אז הסעיף הנ"ל בקיט- "Real-time adjustment while driving is possible". ?

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

אז ממה שאני מבין, זה אפשרי להתקין על כל רכב מערכת שתתן לי את האפשרות להגביה או להנמיך אותו מתוך הרכב עצמו?

וגם לשנות את זוויות הגלגלים?

כמה עולה מערכת כזו?

פורסם

לא אפשרי בכל רכב אבל יש רכבים שיש קיטיים יעודיים עבורם.

המחיר לא זול, מערכת אלקטרונית של בילשטיין (ללא כיוון גובה, רק כיוון שיכוך) תעלה מעל 2000$ לפני התקנה ומשלוח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בעצם הגעתי לשאלה הזאת בעיקר מהסרטון הזה:

תראו מ4:00, לדעתי אחד המכוניות היפות שיש בעולם.

ובכלל, כל חובב רכב ח-י-י-ב לראות את הסרטון הזה.

• תוכן חדש...