Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קיבלתי בשעה טובה ומוצלחת את הקליאו המהממת שלי אוטומטית 1.2 טורבו, אבל הדיוטית שכמוני...הייתי שמחה לקצת עזרה למי שיודע קצת יותר ממני -

1. אחרי נסיעה הרכב מריח כמו..גומי? שמן שרוף? בלם יד שמורם? (הוא לא! הוא לא!) אני עושה משהו לא בסדר? זה אמור להיות ככה? עד מתי?

2. הרכב אוטומטי, אבל יש תחושה שמשהו בגיר לא מסתדר לו שם בפנים...אני אמורה להתרגל לזה או שמשהו ישתנה עם הזמן כי הוא חדש?

3. קראתי בפורום וגם בספר הרכב על הרצה - מה לצפות בזמן ההרצה? מה כדאי לעשות..?

4. מערכת המולטימדיה שלי אמורה לסנכרן את אנשי הקשר מהפלאפון אבל ממש לא עושה את זה..משהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור...? :roll:

תודה לכל העוזרים :-D

פורסם

א- הריח ה"שרוף" יעבור אחרי זמן קצר . זה פשוט עודפי חומר נגד חלודה שהיצרן בחו"ל ריסס על הרכב מלמטה .

ב- מה סימפטומים שאת מרגישה בהעברת ההילוכים ?

ג-ברכבים מסויימים מומלץ לעשות הרצה למנוע . ז"א לא להישאר על אותו הילוך הרבה זמן , להמנע מעצירות פתאום , לא ללחוץ גז

עד הסוף , לא לאמץ את המנוע , לא לעבור מהירות מסויימת או סל"ד מסויים . אלה בערך הכללים ב1500 ק"ם הראשונים .

ד-אם אני לא טועה היבואן צריך לפתור את בעיית הסינכרון . המע" היא תוצרת LG במקרה ?

פורסם

כשהרכב מתחיל לסוע, הוא נותן קפיצה כזו - כאילו אין הילוך ראשון וישר התיבה מעבירה לשני

וכשעוזבים את הגז הרכב נבלם (לא מפסיק להאיץ)

וכן, המערכת היא של LG

פורסם

זה גיר רובוטי כפול מצמדים לדעתי, זה עניין של הרגל יש כאלה שלא יתרגלו.

צריך קצת לתפעל אותו שונה עם הגז זה טיפה שונה מאוטומט רגיל.

נגיד אימי מאוד אהבה את הגיר DSG, חוץ מעליות מסוימות, הוא מושלם.

asdasdasd

פורסם

כמי שקבל לפנייך את הרכב, ריח הגומי יעלם, אין שום תקלה. הגיר הוא גיר רובוטי (הילוכים רגילים המוחלפים ע"י קלטצ' ע"י מערכת מחשב) פשוט צריך להתרגל, אחרי שמתרגלים, לא רוצים לשמוע על דבר אחר. יש לכל סוג הגירים הללו בעיה במהיריות הנמוכות מאוד (הילוך ראשון שני), אבל הוא נותן פיצוי מהנה בכל ייתר המהירויות והצרכים. כשעוזבים גז בבת אחת בירידה, הוא מוריד הילוכים כדי לעזור לך עם בלימת המנוע, משום שהוא מנחש שזה מה שדרוש לך, אז לא להוריד גז בבת אחת בירידה, זה הכל. באשר להרצה, לא יודע איך אפשר לנסוע לפי ההנחיות שמסרו לך לפני. סעי רגיל לגמרי, המנעי מהעמסת הרכב (5 נוסעים) בתקופת ההרצה, אל תנסי לעקוף את כולם בעליה תלולה, אל תעברי 110 ק"מש מחוץ לעיר - לא צריך יותר מזה, ואם פה ושם זייפת, לא צריך להכנס ללחץ, זה ממש לא קריטי.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
כמי שקבל לפנייך את הרכב, ריח הגומי יעלם, אין שום תקלה. הגיר הוא גיר רובוטי (הילוכים רגילים המוחלפים ע"י קלטצ' ע"י מערכת מחשב) פשוט צריך להתרגל, אחרי שמתרגלים, לא רוצים לשמוע על דבר אחר. יש לכל סוג הגירים הללו בעיה במהיריות הנמוכות מאוד (הילוך ראשון שני), אבל הוא נותן פיצוי מהנה בכל ייתר המהירויות והצרכים. כשעוזבים גז בבת אחת בירידה, הוא מוריד הילוכים כדי לעזור לך עם בלימת המנוע, משום שהוא מנחש שזה מה שדרוש לך, אז לא להוריד גז בבת אחת בירידה, זה הכל. באשר להרצה, לא יודע איך אפשר לנסוע לפי ההנחיות שמסרו לך לפני. סעי רגיל לגמרי, המנעי מהעמסת הרכב (5 נוסעים) בתקופת ההרצה, אל תנסי לעקוף את כולם בעליה תלולה, אל תעברי 110 ק"מש מחוץ לעיר - לא צריך יותר מזה, ואם פה ושם זייפת, לא צריך להכנס ללחץ, זה ממש לא קריטי.

נשמע מצוין תודה רבה

האם הצלחת לסנכרן את אנשי הקשר..?

אחרי כמה ימים הגיר מרגיש קצת יותר טבעי, פחות קופצני והרבה יותר מהנה לנהיגה :-D

פורסם
שלום לכולם!

קיבלתי בשעה טובה ומוצלחת את הקליאו המהממת שלי אוטומטית 1.2 טורבו, אבל הדיוטית שכמוני...הייתי שמחה לקצת עזרה למי שיודע קצת יותר ממני -

1. אחרי נסיעה הרכב מריח כמו..גומי? שמן שרוף? בלם יד שמורם? (הוא לא! הוא לא!) אני עושה משהו לא בסדר? זה אמור להיות ככה? עד מתי?

2. הרכב אוטומטי, אבל יש תחושה שמשהו בגיר לא מסתדר לו שם בפנים...אני אמורה להתרגל לזה או שמשהו ישתנה עם הזמן כי הוא חדש?

3. קראתי בפורום וגם בספר הרכב על הרצה - מה לצפות בזמן ההרצה? מה כדאי לעשות..?

4. מערכת המולטימדיה שלי אמורה לסנכרן את אנשי הקשר מהפלאפון אבל ממש לא עושה את זה..משהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור...? :roll:

תודה לכל העוזרים :-D

1) הריח הוא של הזפת המרוחה על גחון הרכב שמגינה מפני פגיעות אבנים וחלודה ובגלל שהרכב חדש לגמרי ורק הגיע מהמפעל הזפת עדיין לא התייבשה לחלוטין וכאשר היא מתחממת היא מפיצה ריח גג חודש וזה יעבור

2) מדובר בגיר כפול מצמדים ולא אוטומטי קלאסי לכן אופן פעולותו קצת שונה וצריך להתרגל

3) יש לבצע הרצה כמובן ורשום בספר רכב אך לעשות זאת

4) לא כל טלפון מאפשר סנכון אנשי קשר אך ראשית יש לבדוק האם האופציה הזו מאופשרת בהגדרות צימוד למדיה נאב

מציע למחוק את הגדרות הצימוד בשני המכשירים ולבצע צמימוד חדש ולשם לב אחרי כמה דקות כי המדיה נאב מבקש לסנכרן אנשי קשר ויש לאפשר זאת בנייד ואם לא עובד לנסות עם מכשיר נייד אחר

תתחדשי ובהצלחה

• תוכן חדש...