Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לצערי יש לי מטרד שכונתי בצורת כנופיות חתולים במרחב השכונתי.

השכנה נוהגת להאכילם באופן קבוע וזה כבר הפך להיות מטרד של ממש, החתולות נכנסות לבתים, ועושות את צרכיהם בגינה שלי, וזה רק על קצה המזלג.

ניסיתי לזרוק כל פעם מחדש את האוכל של השכנה, אבל היא לא מתייאשת.

אחרי חיפוש קצר, מצאתי את המכשיר הזה:

http://www.ebay.com/itm/Ultra-Sonic-Cordless-Repeller-Safely-Repels-Various-Animals-Covers-5000-sq-ft-/271274577599?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f29398ebf

זהו איזה מכשיר המשדר אותות אולטראסוניק הגורם לחתולים להרגיש לא נוח באזור שלו ולהסתלק.

מישהו מכיר את המכשיר ויכול להמליץ?

מישהו מכיר דרך אחרת שניתן לפתור את בעיית החתולים?

תודה.

Polo 2012

פורסם

לפעמים יש חוקי עזר עירוניים האוסרים על האכלת כלבים וחתולים ברחוב אםהדבר גורם למטרד.

אם ההאכלות האלה גורמות ללכלוך, צואה של חתולים וכו' אז תנסה לפנות לעירייה. יעזור גם אם תצלם שאריות אוכל פזורות, חתולים משוטטים בבניין ואת השכנה מביאה להם אוכל.

פורסם

זה לא נכון. חתולים לא משמשים להדברת חולדות ובע"ח אחרים, ואכן, רבייה לא אחראית והאכלה לא מתחשבת יוצרים מטרד סביבתי לא מבוטל.

יש בסביבתי חתולי רחוב רבים, אבל הם מסורסים/מעוקרים ומואכלים באופן מסודר ונקי, לכן הם שלווים ולא מהווים מטרד. כשההאכלה מתבצעת באופן שאיננו מתחשב בסביבה, פני הדברים שונים לגמרי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לנו פשוט חבורה/קומונה/כנופיה של חתולים, אם היו 2 3 לא הייתי אומר מילה!

אבל ברגע שאתה שוטף את העוף לקראת שבת והוא מונח על השיש (כן אני מבשל ביום שישי) ואז נכנסת החתולה בשיא חוצפתה, אז פה הגבול כבר נחצה, זה שפתאום נכנסת אליי חתולה הבייתה ועולה קומה שלמה, זה לא עובר בשתיקה.

אני לא מוכן לסבול בגלל שכנים שהחליטו לאמץ את כל חתולי השכונה בתור תחביב, מי שמעוניין שיעשה את זה בביתו.

לגבי החוקים של חתולים אני מודע אליהם, שחתול זו חיה טריטוריאלית.

וכבר התלוננתי מספר פעמים לעירייה (ברגעים אלה אני כותב את המכתב השלישי) שהבטיחו לעקר אותם ולפני שבוע הייתה פה עוד המלטה שבמזל טוב הייתה בחצר שלי.

בקיצור, למי שיש רעיון לפתרון הבעיה מבלי להגיע לסכסוך שכנים, אני אודה לו מאוד.

Polo 2012

פורסם

לא הבנת.

בכפוף להנחיות בג"צ, מותר לשכנים שלך להאכיל חתולי רחוב.

אין "רעיונות"...

יש הנחיות שמקורם בבג"צ, שקובעים איך מותר להאכיל חתולים, מה הרשות המקומית מחוייבת לעשות וכו'.

אתה יכול להתחיל לפעול נגד השכנים שמאכילים באופן שלא מתחשב בדיירים (לפנות לוועד ולעוד דיירים ולפנות אל אותם השכנים, עם ההנחיות המודפסות) ו/או לגייס וועדי דירות באיזור לפנות באופן מסודר לבית המשפט, באם הרשות המקומית לא מטפלת במפגע, וכו'.

בדיוק כמו שכל אזרח שומר חוק פועל כשיש מפגע.

מעבר לזה, לך אסור לעשות לחתולים כלום. בדיוק כמו שאסור לך לכרות עץ שמהווה מפגע. במדינת ישראל חתול רחוב זו חיה מוגנת, ופגיעה בה, כולל העברתה ממקום משכנה, זה בניגוד לחוק, וכל מי שייתן לך תגובות שממליצות על פעולה פלילית... טוב, לא צריך להמשיך את המשפט הזה.

פורסם

להרגיל אותם שאיזור מסוים רע, ואיזור אחר טוב. סתם לדוגמה לדאוג לאוכל באיזור אחר, וברחבה של הבניין לדאוג שיהיה רעש כלשהו או הרבה הפרעות. חתול זו חיה שחיה על הרגלים.

אישית אצלנו חתולת רחוב שהשכנים מאכילים התחילה לאכול לחתולה שלי את האוכל ולהשתמש בגינה שלנו כשירותים.

דאגתי להבהיר לה שכניסה לגינה שלי=שפריץ, ושיטוט בגינה של השכנים= אוכל.

לצערי במקרה שלך זה לא ממש אפשרי...

פורסם
אני הבנתי את החוק בנושא זה וכל המשתמע מכך.

השאלה שלי האם ניתן לסלקם בצורה אחרת?

נדמה לי שאני כותב בעברית, אבל מסתבר שלא.

אז אני אנסה בלעז: You are NOT allowed to displace the cats. It's illegal.

מה שכן מותר, בקשור שצרפתי.

ננעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...