Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

הרכב מרגיש לי מאוד חלש , בעיקר כשאני יוצא לעקיפות (כאן רוב הכבישים הם דו סיטריים) .

ממה שהבנתי למרות שהמנוע בעל 2500 סמ''ק הוא מוציא בקושי 94 כ''ס , הציעו לי להחליף את המנוע שלי במנוע זהה עם טורבו (מנוע של 250TD ) ואז ההספק יעמוד על כ 126 כ''ס , אבל הסיפור הזה יעלה לי כ 500 יורו וגם אין לי מושג איזה מנוע אני יקבל במקום ואני מעדיף להשאר עם שלי .

 

האם יש דרך יותר פשוטה וזולה להגדיל את ההספק ?

פורסם

תוספת כוח של 30% ב-500 יורו, נשמע מחיר מאוד הגיוני. (שלא לומר זול)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין דרך להגדיל הספק, לפחות לא באופן שתרגיש בהבדל כלשהו. הרכב כאמור מצוייד במנוע דיזל נטול טורבו (מוצלח ואמין) אבל הוא גם יושב על מכונית כבדה יחסית. תהנה מהאוטו כמו שהוא.

×
×
  • תוכן חדש...