Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bsa b40

ma gallery
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש ניירות ל bsa b40 אופנוע שקיבלתי בסוג של מתנה מחבר שנפתר ואין לכלי רשיונות אני רוצה להתחיל פרוייקט שיפוץ אין טעם להתחיל ללא ניירת מי שמכיר או שיכול לעזור לי או להפנות אותי למומחים בנושא אני אשמח מאוד כי כרגע אין לי שום כיוון תודה רבה !!

פורסם
מחפש ניירות ל bsa b40 אופנוע שקיבלתי בסוג של מתנה מחבר שנפתר ואין לכלי רשיונות אני רוצה להתחיל פרוייקט שיפוץ אין טעם להתחיל ללא ניירת מי שמכיר או שיכול לעזור לי או להפנות אותי למומחים בנושא אני אשמח מאוד כי כרגע אין לי שום כיוון תודה רבה !![/

שלום

"משרד התחבורה אגף הרישוי"

הם הכתובת לפתרון הרכב

עזיזי אריאל

פורסם

כנראה שגם לא הבנת שפה לא יעזרו לך גם

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם
מחפש ניירות ל bsa b40 אופנוע שקיבלתי בסוג של מתנה מחבר שנפתר ואין לכלי רשיונות אני רוצה להתחיל פרוייקט שיפוץ אין טעם להתחיל ללא ניירת מי שמכיר או שיכול לעזור לי או להפנות אותי למומחים בנושא אני אשמח מאוד כי כרגע אין לי שום כיוון תודה רבה !!

אם הבנתי נכון?!

אתה רוצה דרך פורום שמכבד את עצמו לעשות דברים שגובלים בפלילי?

זו לא הכתובת !!!!!

צביקה מרגלית

פורסם

השאלה היא האם לאופנוע לא היה רישיון רכב מעולם או שרק לחברך ז"ל לא הייתה ניירת מסיבה כלשהי (בגבול הטעם הטוב).

באם האופנוע לא קיבל רישוי בעבר תוכל רק לקנות עוד אופנוע עם רישוי לשיפוץ ולהשתמש בנוכחי בתור תורם חלפים.

אם היה לו רישוי בעבר שאבד או הוזנח אפשרי לנסות לאתר את הבעלים.

בברכה אריק

פורסם

צביקה ידידי היקר שלום רב לך לפני שאתה קופץ עליי עם האשמות אולי עדיף שתברר יותר לעומק את נושא הבעיה תודה חבר ויום נפלא

• תוכן חדש...