Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד מגרופון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת מחשב נייד, וגיליתי שבאתרי הקופונים מוכרים מחשבים ניידים במחירים נמוכים הרבה יותר מהרגיל.

הבעיה היא שכתוב ש"המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם".

מה זה אומר? שווה את ההפרשים במחיר?

נקודה נוספת היא שהמחשבים מהאתרים האלה באים עם אחריות לשנה אחת בלבד.

שמתי עין על המחשב הזה, אני לא מבין יותר מדי ואשמח לחוות דעת.

אני זקוק למחשב בגודל 13.3-14, קל ונוח לנשיאה, בעל סוללה לא חלשה במיוחד, ישמש אותי ללימודים, גלישה באינטרנט וצפייה והורדת סרטים (אני לא משחק במשחקי מחשב).

האם הוא יענה על הדרישות שלי?

אופציה נוספת היא המחשב הזה

פורסם
כתוב ש"המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם".

מה זה אומר? שווה את ההפרשים במחיר?

בצע חיפוש על המונח הזה בפורום, הנושא נדון והוסבר בהרחבה מספר פעמים.

פורסם

מחברה בשם YYYDEALS, לא הייתי קונה אפילו גרב קרועה.

חוץ מזה, מחודש או מוחדש או כל מילה מופלצת אחרת, כוונתה היא מכשיר כלשהו שהיה בשימוש וחזר לחידוש אצל היצרן, בין אם בגלל תקלות ובין אם עברו 14 יום והרוכש התחרט.

כל פירוש אחר הוא שקר גס.

מעניין מה יקרה אם יבואני הרכב יחליטו לכנות את כל הרכבים שיושבים אצלהם בבונדד אחרי שנה, מוחדשים...

פורסם

אני גולש מהסלולרי ואני לא רואה כרגע מה פרסמת. אבל הבנתי שזה קשור ל yyy. קנית מהם מחשב לפני כמה שבועות. (וגם לפני כשנה) אני יכול להגיד רק דברים טובים עליהם. הזמנתי מחשב סוני שלא הייתי סגור עליו, לאחר הרכישה פנה אליי נציג שלהם ואמר שהייתה טעות בפרסום באתר המכירה (buy2). כמובן הציע להחזיר לי את כל הכסף אבל כבר שמתי עין על מחשב אחר שלהם, Vizio .(קיבלתי מחשב הרבה יותר טוב מבחינתי) אני כל כך שמח שהייתה טעות. זיכו אותי מיידית בהפרש. פיצו אותי במשלוח ובעכבר אלחוטי (לא קריטי אבל עדיין) הדבר שהכי הפתיע אותי זה שהבחור התחייב מרצונו שהמחשב יגיע תוך יום יומיים, כמובן שהייתי סקפטי אבל המחשב נחת אצלי למחרת בבוקר. בקיצור חברה ממש מומלצת וניתן לראות שמשקיעים בשירות לקוחות. נ.ב גם אני הייתי מודאג מהאחריות,הרחבתי דרכם לשלוש שנים מלאות (לא כולל סוללה) ב299 שח.

• תוכן חדש...