Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתמים ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמתי את הרכב בניקוי חיצוני שכולל וקס ,אחרי הניקוי ראיתי שחלק מהכתמים לא ירדו ניסיתי לנקות אותם עם מטלית ולא הצלחתי.

לא מרגישים את הכתמים ואין בליטות ,כאילו הכתם הוא חלק מהצבע.

הבעלים של השטיפה אמר שזה בגלל שלא שטפתי את הרכב הרבה זמן ופוליש לא יעזור.

צירפתי תמונות

הרכב הוא בן שנתיים יונדאי שחורה .

ראיתי שיש תרסיסים למיניהן ,פלסטלינה או שמפו לרכב.

אשמח לקבל ממכם עצות מה לעשות.

תודה מראש וחג שמח!

פורסם

תודה על התגובות המהירות

פרסמתי את המודעה גם בדייטלינג, למרות שראיתי שרוב ההודעות על כתמים דווקא נכתב בפורום הזה.

לגבי התמונות, צירפתי לא רואים?

פורסם

לפי איך שזה ניראה זה צואת יונים , פוליש גס אמור לעזור לך, אבל עדיף תשאל בפורום דיטליינג לפני שאתה עושה משהו .

פורסם

איך זה שצואת יונים עושה כזה נזק לכולם? :|

האוטו שלי ספק קצת צואה, ולא היה שום נזק. אפילו כשהיא נשארה שם שבוע פלוס. הנזק היחיד שיש לי זה אולי שריטה שטחית פה ושם כשהסרתי את זה. (ואחת על השמשה, לא משהו רציני ולא שווה לתקן. לא רואים אותה 80% מהזמן)

אולי זה כי הווקס האיכותי של רכב חדש עדיין היה על הרכב?

פורסם

האוטו שלי ספק קצת צואה, ולא היה שום נזק. אפילו כשהיא נשארה שם שבוע פלוס. הנזק היחיד שיש לי זה אולי שריטה שטחית פה ושם כשהסרתי את זה. (ואחת על השמשה, לא משהו רציני ולא שווה לתקן. לא רואים אותה 80% מהזמן)

אם אתה חושב שרכבים באים מהחברה עם שכבת ווקס אז אתה טועה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

ואולי זה תלוי במה שאכלה היונה באותו יום...:roll:

(באמת לא מצליח להבין את אלה שמנסים לתת "כלל אצבע" לזה. ידוע שצואת יונים יכולה לצרוב את צבע הרכב בשל החומציות שבה).

alfa 156 2.5.

פורסם
אם אתה חושב שרכבים באים מהחברה עם שכבת ווקס אז אתה טועה

אז שכבת אוטם, שכבת משהו. היה את האפקט שהמים עושים כדורים קטנים, ואז הוא נעלם עם הזמן, ואז עשיתי ווקס שוב, והאפקט חזר, כמו שכתוב שצריך להיות.

יש לך הסבר אחר ללמה צואת היונים לא עשתה לי נזק נראה לעין? :?

ואולי זה תלוי במה שאכלה היונה באותו יום...:roll:

(באמת לא מצליח להבין את אלה שמנסים לתת "כלל אצבע" לזה. ידוע שצואת יונים יכולה לצרוב את צבע הרכב בשל החומציות שבה).

אני לא מנסה לתת כלל אצבע. אני מנסה להבין למה לכולם זה עושה נזק, ולי לא. אולי לא כדאי להתגרות בגורל...

• תוכן חדש...