Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין בפורד פיאסטה 1.6 אוט' ועושה קצת סקר שוק.

בדקתי דרך דלק מוטורס ואז החלטתי לבדוק אפשרות רכישה דרך איילון מוטורס.

אז ניגשתי למחשב ונכנסתי לאתר המושקע שלהם ו.. NOT, איזה אתר ואיזה נעליים.

אפילו לא יכלו להשקיע בעיצוב של דף אחד מצ'וקמק..

באמת שקישור כזה עלוב עוד לא ראיתי בשום מקום.

טוב, נבדוק קצת ברשת (חשבתי לעצמי), אך לאחר חיפושים רבים לא מצאתי שום מידע על הפיאסטה 1.6 אוט', לא מחיר, לא רמת אבזור ולא כלום.

טוב, אז נרים טלפון ונשאל..

וכך היה, הרמתי טלפון היום בבוקר ואמרתי שאני מתעניין בפיאסטה 1.6 אוט':

אני: שלום, רציתי לדעת אם אתם מוכרים את הפיאסטה 1.6 אוט'?

הנציג: כן בטח.

אני: באיזו רמת אבזור הרכב מגיע?

נציג: זהה לזו שמוכרים דלק מוטורס.

אני: בדיוק אותו האבזור ללא יוצא מן הכלל?

נציג: נכון.

אני: מה זמן האספקה שלכם?

נציג: מידי.

אני: איך מידי, יש לכם את הרכב במלאי?

נציג: כן.

אני: מה המחיר שאתם דורשים עליה?

נציג: אני לא יכול לומר בטלפון, תבוא אלינו למשרד ונדבר.

אני: יש לכם משרד בחיפה?

נציג: לא, רק בהרצליה.

אני: אין לי כוונה לבוא עד אליכם רק בכדי לקבל הצעת מחיר, האם אתם מתביישים במחיר שאתה לא יכול לתת אותו בטלפון?

נציג: אין לנו במה להתבייש, אנחנו זולים יותר מדלק מוטורס.

אני: נו, אז למה אתה לא רוצה לתת לי מחיר בטלפון? זה לא הגיוני שאני יסע מהקריות להרצליה רק בכדי לשמוע את המחיר, אתם לא מעוניינים למכור?

נציג: אסור לי למסור מחיר בטלפון, זו הנחיה "מלמעלה".

אני: נו טוב.. לפחות תגיד באיזה סדרי גודל מדובר.

נציג: בערך ב-5%..

אני: ומה לגבי צבעים, איזה יש לכם במלאי?

נציג: נו בשביל זה אני כבר צריך להכנס למחשב ולבדוק.. תבוא לכאן ונדבר..

אני: הבנתי, יום טוב.

אישית אני מאוד מאוכזב מרמת השרות והנכונות למכור.

האמת שמחברה חדשה, אשר מנסה להתחרות באחת החברות הכי מבוססות בשוק, אני מצפה להשקיע את כל כולה בשירות טוב.

בפועל נתקלתי בשרות מהסוג הנחות ביותר (תבוא ונדבר = אין לנו באמת מה להציע אך נשמח לבזבז לך את הזמן)!

עושה רושם שהם רוצים להרוויח מהר וכמה שיותר ועם מינימום השקעה (אין אולמות תצוגה, אין סניפים, אין אתר אינטרנט, אין מוסכי רשת ומתעלקים על אלו של דלק מוטורס, אין שנת אחריות שלישית) ולא באמת מתכננים לטווח הארוך.

בקיצור, הבטיחו לנו מהפיכה וקיבלנו נפיחה..

ובכל זאת, יש מישהו שיודע מה המחיר של פיאסטה 1.6 אוט' ומה רמת האבזור? (כמובן דרך איילון מוטורס).

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגיע הזמן לחייב את כל היבואנים לפרסם בפורמט אחיד מפרטים ומחירים של כל המכוניות שהם משווקים בארץ. לא יתכן שאדם שבסך הכל רוצה לרכוש רכב צריך להתרוצץ כדי לקבל מפרט אבזור ומחיר בסיסי. בדיוק כמו שסופרמרקטים מחוייבים לשים תגיות מחיר על המוצרים שלהם.

פורסם

שיחה מדוייקת הייתה לי עם נציגה שלהם לפני 20 דקות. זה ממש לא הגיוני. לא הבנתי מה הבעיה למסור מחיר בטלפון. הסיבה היחידה שנראית לי לעין זה בגלל שהמחיר לא כל כך נמוך כמו שתצפה. באמת שכנראה הם לא מעוניינים למכור.

פורסם

אם הם ימשיכו ככה , המרוויחים העיקריים , שכנראה לא דואגים יותר מדי הם דלק מוטורס . תחרות מחירים רצינית ב FORD לא נראה בזמן הקרוב כאן . וסתם בשביל השכלה כללית מחיר ה FIESTA ST באמריקה הוא 21400$ . כמה לדעתכם יעלה כאן אחרי מסים, ואחוזי רווח מטורפים ? {אם בכלל מישהוא ישכיל בכלל לייבא אותה } .

אני גם בטוח שהמחיר שיהיה לה כאן , ירחיק כל לקוח רציני מהרכב הזה . אם תוספת משפטים כמו "לא כדאי לך " זה יקר " "למה שלא תלך על 1600 אוטומטית "?

שירוויחו והרבה , אין לי בעיה עם זה , רק שלא יעברו את הגבול . ושלא ישכחו שהציבור מזמן לא פראייר .

פורסם

נו באמת, אל תהיו תמימים מידיי. כנראה שלא הייתם אנשי מכירות.

הישראלים ידועים "בהצקות" שלהם שגוזלות זמן לעיתים זמן יקר מאנשי מכירות. כמעט בכל עסק לא יתנו יותר מידי פרטים ללקוח בטלפון. אתה רוצה לרכוש? אתה מספיק רציני? אתה תגיע לשם ותעשה עסקה.

אני בטוח שהמון לקוחות בין אם הם פוטנציאלים או סתם סמויים מבלבלים להם את השכל. מי שרציני מספיק, הוא יגיע.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני צריך להתנצל שאני מבקש שירות? אני לא מבין את פשר התגובה שלך. חברה שרוצה למכור, תעשה הכל כדי למכור. לכל שאר החברות בארץ אין בעיה לפרסם מחירון ברור. למה להם יש? זה די ברור שעסקי איילון הרחיקו את ייבוא הרכבים לפינה, וכנראה הם כרגע שומרים על הרישיון למקרה שבעתיד זה ישתלם להם. הרי כל כך מסובך לבנות אתר אינטרנט? איך זה הגיוני שהסוכנות עובדת כבר כמה חודשים, ועדיין אין אפילו אתר?

מעבר לכך, למה שאני אסע שעה לאולם רק כדי לגלות שהמחיר לא מתאים לי? ברור לי שהם ינסו ללחוץ אותי לקנות בכל זאת, וזה לא עוזר לדימוי שלהם.

פורסם

הישראלים ידועים "בהצקות" שלהם שגוזלות זמן לעיתים זמן יקר מאנשי מכירות. כמעט בכל עסק לא יתנו יותר מידי פרטים ללקוח בטלפון. אתה רוצה לרכוש? אתה מספיק רציני? אתה תגיע לשם ותעשה עסקה.

אני בטוח שהמון לקוחות בין אם הם פוטנציאלים או סתם סמויים מבלבלים להם את השכל. מי שרציני מספיק, הוא יגיע.

לבקש הצעת מחיר בטלפון מנותן שירות זה יותר מדי? אתה מצפה מהבן אדם לנסוע לכל אולם תצוגה עם קלסר, לרשום מחירים ואז לחשוב? :roll: אותו כנ"ל הולך למוכרי יד 2 עם "אין מחיר בטלפון". אני מבין את הרציונל, אתם לא רוצים שיחפרו לכם על המחיר, אבל יש אנשים שאין להם כוונה לנסות להוריד אתכם בטלפון, הם בסה"כ רוצים להיות מסוגלים להשוות.
פורסם

אם אכן המחשבה הזאת עומדת מאחר ההתנהלות הזו אז זה טימטום נטו.

משך השיחה היה ארוך יותר מאחר והם לא מסרו מחיר בטלפון.

אם היו מוסרים מחיר השיחה הייתה מסתיימת ב"תודה, אני אחשוב על זה".

מעבר לזה, כל החברות האחרות, אשר "קצת" יותר מבוססות מיבואן מקביל עם חלב על השפתיים, נתנו לי את כל הפרטים בטלפון עם יחס טוב וסובלנות (יש כאלו שיותר ויש שפחות, אך אף אחת לא ענתה כמו באיילון מוטורס).

מניסיוני, כאשר לא מוסרים לי פרטים בטלפון זה בדר"כ מאחר והעסקה/מוצר לא אטרקטיבי או לא מה שאני מחפש.

פורסם

+1

אם לא קיבלתם מחיר, אין זה אומר שלא קיבלתם שירות. תפסיקו לערבב בין שירות למחיר!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מנסיון - אילון כמנטרה אומרים שהמחיר הזול יביא לקוחות ולא השרות.

אני ממליץ לבדוק ואם המחיר הוא לא מעל 5% פחות - לוותר.

Kia Niro 2017

פורסם
שיחה מדוייקת הייתה לי עם נציגה שלהם לפני 20 דקות. זה ממש לא הגיוני. לא הבנתי מה הבעיה למסור מחיר בטלפון. הסיבה היחידה שנראית לי לעין זה בגלל שהמחיר לא כל כך נמוך כמו שתצפה. באמת שכנראה הם לא מעוניינים למכור.

זו בדיוק הנקודה. לא הצקות ולא נעליים. המחירים שלהם לא אטרקטיביים מספיק, ולא יכולים להיות אטרקטיביים מספיק, אז כל מה שנשאר הוא להפעיל לחץ ממוקד על הרוכש כשהוא יושב מול הנציג בשביל לסגור את העסקה.

אם הם לא היו רוצים הצקות, היו מפרסמים מחירון מלא באתר האינטרנט בשביל כל הסקרנים והקרציות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני קניתי פיאסטה 1.6 0 ק"מ חדשה באלבר ב-87 K וקיבלתי את הרכב למחרת. לא מבין למה לשלם 15 K יותר ולחכות חודש או יותר. אז נכון שאני יד שנייה, אבל נהנה מרכב חדש במחיר טוב. לדעתי תבדוק את האופציה הזו.

פורסם

לדעתי הסיבה שהם לא רוצים לפרסם מחיר זה בכדי למנוע לחץ מחברת דלק מוטורס עליהם דרך היצרן פורד.

(אז שר התחבורה כתב על זה פוסט גדול בפייסבוק, קיבל הרבה לייקים ובזה הנושא ירד מסדר היום)

הרי ידוע שבהתחלה הם הביאו את הפיאסטה בזול יותר מדלק מוטורס, ואז דלק מוטורס התלוננו עליהם בפורד,

ודרך לחץ על המשווק , בסוף הם מוכרים את הפיאסטה הידנית באותו מחיר כמו דלק מוטורס (ונדמה לי שקראתי במקום כלשהוא שהם גם מקבלים מענק של 1000 אירו על רכב שהם מוכרים במחיר של דלק מוטורס, לא בטוח יכול להיות שאני טועה).

כך שאם הם מוכנים לרדת במחיר הם רוצים לדעת מי עומד מולם ולא נציג של דלק מוטורס שמנסה להרגיש את השטח שוב

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אני קניתי פיאסטה 1.6 0 ק"מ חדשה באלבר ב-87 K וקיבלתי את הרכב למחרת. לא מבין למה לשלם 15 K יותר ולחכות חודש או יותר. אז נכון שאני יד שנייה, אבל נהנה מרכב חדש במחיר טוב. לדעתי תבדוק את האופציה הזו.

+1

במיוחד כשהכל מתועד שהרכב נרכש באפס ק"מ

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...