Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מבקש משומעי המוזיקה בפורום המלצה למערכת חדשה לרכב.

סיוויק 96.

היה מותקן רדיו דיסק 2200DEH PIONEER נדמה לי , עם 2 רמקולים מקדימה (קואקסילים) של פיוניר ו2 מאחורה (6X9) סיניים, וסאב זול + מגבר סיני.

תקציב - 3K (יכול להזמין מEBAY)

מוזיקה נשמעת ברכב - פופ, היפ הופ, ראפ, מוזיקה שחורה, דאנס, אלקטרו, רוק, הכל בקיצר.

רוצה להרכיב את המערכת הכי חזקה שאפשר (כמה שיותר RMS) אך במסגרת התקציב.

אשמח להמלצותיכם :-D

:twisted:
פורסם
אהלן, מבקש משומעי המוזיקה בפורום המלצה למערכת חדשה לרכב.

סיוויק 96.

היה מותקן רדיו דיסק 2200DEH PIONEER נדמה לי , עם 2 רמקולים מקדימה (קואקסילים) של פיוניר ו2 מאחורה (6X9) סיניים, וסאב זול + מגבר סיני.

תקציב - 3K (יכול להזמין מEBAY)

מוזיקה נשמעת ברכב - פופ, היפ הופ, ראפ, מוזיקה שחורה, דאנס, אלקטרו, רוק, הכל בקיצר.

רוצה להרכיב את המערכת הכי חזקה שאפשר (כמה שיותר RMS) אך במסגרת התקציב.

אשמח להמלצותיכם :-D

חשוב לציין שהרכב משופר לא על מנת שופוני או פוזה, לא מתכוון להרעיש ליד בנייינים ברמות לא הגיוניות, פשוט למען סאונד יותר טוב ובאס שדי חסר עם הסטאפ הנ"ל. לא מתכוון להרעיש כמו איזה ילדון ערס פוזה

פורסם

אני יכול להמליץ לך על רכיבים שיש אצלי ברכב:

1. מגבר JBL GTO1004

2.קומפוננט מורל תמפו 6.5

3.uh: Pioneer DEH4450BT

4.סאב של Pioneer שהיתי מחליף אותו למשו יותר טוב.

בגדול אני מבסוט מהרכיבים.

מגבר בסביבות 1000 ,קןמפוננט 500-600

uh 800-100

peugeot 206 xs 2003

פורסם
אני יכול להמליץ לך על רכיבים שיש אצלי ברכב:

1. מגבר JBL GTO1004

2.קומפוננט מורל תמפו 6.5

3.uh: Pioneer DEH4450BT

4.סאב של Pioneer שהיתי מחליף אותו למשו יותר טוב.

בגדול אני מבסוט מהרכיבים.

מגבר בסביבות 1000 ,קןמפוננט 500-600

uh 800-100

סבבה תודה על ההמלצה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=498735

ביד שניה נמכר JBL 1004, של חבר, כוון על ידי :D ככה שאני יודע בדיוק מה המצב של המגבר ואני יכול להבטיח שהוא תקין לחלוטין ;).

הFOCAL הותקן וכוון על ידי לפני כמעט 3 חודשים, מצב מצויין גם.

תודה אבל רק יד ראשונה :)

סטאפ כזה יכול לעבוד בצורה נורמלית ?? ולהשיג ווליום גבוהה ולא לגרוע מהאיכות, אפשרי ?

הד יוניט - Pioneer DEH2450UB

קומפננט קדמי - Morel Dotech Ovation 6

6X9 אחורי - Pioneer TSA6983S

מגבר - JBL GTO1004

סאבוופר - JBL GT52402BR

חיווט+התקנה - חשבתי, עדיף שיעשו את זה מקצוענים... אשמח אם מישהו יגיד מחירים של התקנה+חיווט, מכיוון שאסור להמליץ על בעלי מקצוע

פורסם

בלי קשר למכירה של החבר- להגיד רק יד ראשונה זה ממש כמו להגיד ״בא לי לזרוק כסף״.

כמובן שאני לא אכנס לך לא לכיס ולא להחלטות- אבך מגברים זה דבר מאוד מאוד עמיד, לאורך המון שנים מגברים שורדים (המון!!) והבלאי שלהם נמוך עד מאוד, מה שפותח את האופציה לקנות מגבר בן 15 שנה בלי הרבה חששות (כן בכוונה אני מגזים).

כדאי ואף מומלץ לקנות יד 2 מחברי פורום מוכרים בעלי שם ידוע לטובה שאפשר לסמוך עליו ולדעת שכשהם נותנים ערבות אפשר לקנות מבלי לחשוש.

JL Audio

פורסם
בלי קשר למכירה של החבר- להגיד רק יד ראשונה זה ממש כמו להגיד ״בא לי לזרוק כסף״.

כמובן שאני לא אכנס לך לא לכיס ולא להחלטות- אבך מגברים זה דבר מאוד מאוד עמיד, לאורך המון שנים מגברים שורדים (המון!!) והבלאי שלהם נמוך עד מאוד, מה שפותח את האופציה לקנות מגבר בן 15 שנה בלי הרבה חששות (כן בכוונה אני מגזים).

כדאי ואף מומלץ לקנות יד 2 מחברי פורום מוכרים בעלי שם ידוע לטובה שאפשר לסמוך עליו ולדעת שכשהם נותנים ערבות אפשר לקנות מבלי לחשוש.

תכלס מסכים איתך, אבל שיקולים אישיים שלי... תודה על ההבנה

• תוכן חדש...