Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף שנת 2004 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות גולף שנת 2004 מנוע 1.6 יד ראשונה 124,000 קמ,רציתי חוות דעת על רכב זה, שמעתי שהגיר שלהם נוטה לההרס מה שנשמע לי קצת הזוי כי זה רכב גרמני,

אשמח קצת לחוות דעת מאחר ויום ראשון הקרוב אני רוצה לקנות את הרכב, תודה רבה.

פורסם

הגיר בעייתי זה סימן שאני אצטרך להחליף גיר או שפשוט הוא לא מעביר הילוכים בזמן?

זה שהחלקים יקרים אני יודע אבל האמינות של הרכב לא מפצה על זה?

פורסם

איזה סטיגמות מפה ועד הודעה חדשה.

זה שזה רכב גרמני לא אומר שהוא אמין ולא אומר שהוא בנוי כמו שצריך.

הגולף דווקא זו דוגמה לרכב שלא מזדקן טוב. זוכר פה לא מעט אנשים בפורום שהתקלפה להם הפלסטיקה ונאלצו לצבוע מחדש ולתקן את המראה של הפלסטיקה בתוך הרכב.

מעבר לכך הגיר ידוע כבעייתי אם לא מתקינים עליו מערכת קירור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני מעוניין לקנות גולף שנת 2004 מנוע 1.6 יד ראשונה 124,000 קמ,רציתי חוות דעת על רכב זה, שמעתי שהגיר שלהם נוטה לההרס מה שנשמע לי קצת הזוי כי זה רכב גרמני,

אשמח קצת לחוות דעת מאחר ויום ראשון הקרוב אני רוצה לקנות את הרכב, תודה רבה.

הזוי זה לא, שהרי אם תחפש כאן קצת תמצא לא מעט תלונות על גירים בעייתיים במכוניות צעירות בהרבה ומאותה התוצרת. בכל מקרה אין כבר מזמן קשר בין ארץ המוצא של האוטו לשאלה איך הוא מתנהג וגם באיזה אופן הוא מתיישן. לאוטו בו מדובר מכלולים פשוטים יחסית ולא הייתי מתרגש לא מהמוצא של האוטו וגם לא מענין התיבה האוטומטית. מה שכן הייתי עושה, אם אני מאזור המרכז, זו בדיקה במוסך רון של האוטו, לרבות בדיקת התיבה האוטומטית ומצבה.

• תוכן חדש...