Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש מקום מומלץ שאפשר להחליף את הרדיו דיסק המקורי.

כך שיהיה אסטטי ושיעשה עבודה טובה.(שיהיה זהיר עם החשמל ברכב)

אני צריך המלצה לרדיו דיסק, שיש בו חיבור USB ו AUX תקציב לרדיו דיסק 450-550 גמיש מעט.

בנוסף המלצה לרמקולים לאלטו, סביבות 400-500 לשמיעת מוזיקה ברמה סבירה ולשימוש יום יומי.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

לגבי המלצה אסור להמצליץ על מתקנים וכו'

לגבי HU(רדיו דיסק) ממליץ לך על Pionner MVH1450UB עם יציאת USB וAux בתווך מחירים של בין 350 ל 500

לגבי הרמקולים זה תלוי אם אתה רוצה להשקיע גם במגבר תביא כבר קומפננט אם אתה רוצה סתם רמקולים ואיכותי אז אני ממליץ לך על : B3.65.3 Lightning Audio אחלה של רמקול ובמחיר סביר .

בהצלחה !

פורסם
הי,

אני מחפש מקום מומלץ שאפשר להחליף את הרדיו דיסק המקורי.

כך שיהיה אסטטי ושיעשה עבודה טובה.(שיהיה זהיר עם החשמל ברכב)

אני צריך המלצה לרדיו דיסק, שיש בו חיבור USB ו AUX תקציב לרדיו דיסק 450-550 גמיש מעט.

בנוסף המלצה לרמקולים לאלטו, סביבות 400-500 לשמיעת מוזיקה ברמה סבירה ולשימוש יום יומי.

תודה מראש לכל העוזרים.

יותר מסובך ממה שאתה חושב.

1. בכדי להתקין פיזית רדיו דיסק אחר (נקרא לו HU) את צריך מתאם פלסטי מיוחד - מומלץ להזמין מאיביי בכדי למזער עלויות

בנוסף בשביל חשמלית בלי לעשות קומבינות עם המערכת חשל יש צורך במתאם מיוחד שגם הוא מומלץ מאיביי.

2. הרכב מגיע בלי חיווט, כך שיש צורך להתקין חיווט - גם זה עלול לייקר את התתקנה.

בגלל שני אלו עליך להוסיף עוד כ300-400 ש"ח לעלות בנוסף לרכיבים.

במידה ורכבך עדין באחריות ונשאר לו עוד הרבה זמן, אולי שווה לשקול לעשות את ההתקנה אצל היבואן. כך שאם בעתיד תהיה תקלה חשמלית כלשהי (בלי קשר לסטריאו) - הם לא יתנערו מאחריות בטענה שהסטריאו הוא שהרס את הרכב.

פורסם

זה המתאם החשמלי

http://www.ebay.com/itm/PC2-41-4-SUZUKI-ALTO-1997-ONWARDS-ISO-STEREO-HEAD-UNIT-HARNESS-ADAPTOR-LEAD-/160842715255?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Terminals_Cabling_ET&hash=item2572f91077

והמתאם הפיזי

http://www.ebay.com/itm/CT24SZ09-SUZUKI-ALTO-2009-ONWARDS-GREY-FASCIA-FACIA-PANEL-ADAPTOR-TRIM-SURROUND-/150883185693?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item232156b41d

בעבר כשבדקתי היו הפרשים משמעותיים בין מחירי הרכיבים בארץ וחול. אולי שווה לבדוק שוב למרות שאיני מאמין שהמחירים ירדו.

• תוכן חדש...