Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני חדש בפורום ויש לי בעיה, יש לי הונדה סיוויק שנת 97 אוטו' הבעיה היא שהרכב מתחמם וכל איזה שבוע נגמירים המים במיכל עיבוי תודה לעוזרים ושבוע טוב:)

פורסם

יכול מאוד להיות שקיימות נזילות שלא ניראות לעיין ורק בבדיקת לחץ ייתגלו. יכול להיות שגם קיימת בעייה במיכסה הרדיאטור עצמו או במיכסה של מיכל העיבוי. דבר נוסף שחשוב שתבדוק אם המנוע עובד תקין ולא קיימת בריחה של מיים לתאי השריפה ואין עירבוב של שמן מנוע עם מיים.

פורסם

יש הרבה מה לבדוק:חשד לטרמוסטט תפוס,משאבת מיים (ציר משאבה/כנפיים גמורות),רדיאטור סתום,תקלה בשעון החום/יוניט חום ועד בעיה חמורה יותר כפי שמאור כתב-אם חלילה יש ערבוב של נוזל קירור עם שמן כמו טחינה-הדבר עלול להצביע על פריצת אטם ראש מנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...