Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח וגמר חתימה טובה חברים!

רכשתי את הרכב וקיבלתי איתו מגבר , כפי שאני רואה עליו רשום JBL CS SIRIES.

לא יודע אם זה טוב או לא כי אני לא ממש מבין בעניין.

תמונה :

nytm0thoyq2q.jpg

האם המגבר נחשב ל"טוב"? האם הוא יחזיק לי קומפננט של SOUND STREAM שכבר יושב באוטו, ובנתיים מחובר למגבר של ה HU :(.

האם הוא יחזיק גם סאב בזוקה?

תודה רבה.

פורסם

המגבר הזה זה JBL CS60.4

לא מכיר אותו אישית אז לא יכול להגיד לך יותר מזה :] אבל לא נראלי שתיהיה לו בעיה להחזיק סט נחמד + סאב אבל אל תצפה ליותר מידי כן?

HU: Clarion CZ101A | Mono Amp: Planet Audio ZR900.1 | Sub: Pioneer TS-W306C

Front Speakers: Pioneer TS-G1613R | Rear Speakers: Pionner TS-A6971E

לומדים להסתדר עם תקציב נמוך :)

פורסם

אני לא מבין גדול כפי שכבר אמרתי .

אז השאלה אלייך היא כזאת , אני יודע שיש מגבר מונובלוק(?) או מגבר 2 ערוצים(גישור כלשהו) שמותאמים להחזיק רק סאבוופר.

האם המגבר הזה מתוכנן לנגיד רמקולים- במקרה שלי קומפננט , ובנוסף לכך סאבוופר?

פורסם

חברה. לאחר חיפוש מעמיק קצת יותר , הדגם הוא cs50.4.

מישהו יכול לתדרך אותי כאן כיצד לחבר את הקומפננט, ואת ה rca למגבר הנ'ל?? חיווט כבר יש לי . ואני גם יודע ליבר הספקת חשמל .

והאם זה ניקרא מגבר 4/6 ערוצים?

תודה

פורסם

אכן מגבר 4 ערוצים .

אם אין לך ניסיון קודם בהתקנת רכיבים מומלץ לגשת למתקין .

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

יש לי כבר חיווט והכל באוטו, זה לא שאני צריך לעשות הכל מהתחלה ומנקי.

מאחורה יש לי קומפננט SOUNDSTREAM, וכרגע אם הוא מחובר לHU , ואני ממש לא מרוצה ממנו .האם אני ארגיש שינוי לאחר חיבורו למגבר?

בנוסף שאלה היום ניסיתי לחבר את המגבר , חיברתי + סגרתי אם בורג , חיברתי REMOTE(של ה HU) סגרתי בבורג , ברגע שנגעתי אם ה - באיזור של הבורג יצא גיץ כזה והחלטתי לשאול כאן בפורום , למה זה קרה? לא הייה מפתחות בסוויץ ולא כלום.

ובנוסף לגבי ה RCA יש לי שם 3 זוגות של RCA נקבות במגבר( אדום-לבן) אני זוכר שיש לי שם FRONT . REAR . AUX INPUT

לאאיזה מהם אני מחבר את ה כבל RCA שמגיע מהHU?

תודה

פורסם

לא לא ניתקתי את המצבר, ולא את ה+ שלו.

האם זה חובה לעשות את זה? כי במגבר הקודם ששמו לי באוט עשו את זה בלי לנתק את המצברץ

אפשר לעשותב לי?

פורסם

אפשרי? כן, אבל לא מומלץ.

אצלי ברכב התקנתי בלי לנתק אבל כמו שאמרתי עדיף לנתק את המינוס מהמצבר, זה בדיוק תהליך של חצי דקה.

בהצלחה

HU: Clarion CZ101A | Mono Amp: Planet Audio ZR900.1 | Sub: Pioneer TS-W306C

Front Speakers: Pioneer TS-G1613R | Rear Speakers: Pionner TS-A6971E

לומדים להסתדר עם תקציב נמוך :)

פורסם
אפשרי? כן, אבל לא מומלץ.

אצלי ברכב התקנתי בלי לנתק אבל כמו שאמרתי עדיף לנתק את המינוס מהמצבר, זה בדיוק תהליך של חצי דקה.

בהצלחה

הוא חייב לנתק את הפלוס של המצבר זה שלא ניתקת ולא נשרף לך המגבר זה כי יצאת בזול!!

תנתק את המצבר לפני כל חיבור מגבר ורמקולים למגבר!!..

פורסם

נתק את המינוס.

אם אתה שואל על הRCA במגבר, בדר"כ 2 RCA כניסות לרמקולים ואחד RCA בתור יציאה לעוד מגבר.

זה המצב ברוב המגברים, אני לא מכיר את המגבר הזה ספציפית.

• תוכן חדש...