Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזהה מכמונות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגזמת עם ה6000 ש"ח.

הציטה מארה"ב עולה 700 כולל עדכונים, והולנטיין עולה בארה"ב כ1800-2100 ש"ח. אם מישהו מביא לך אותם, אז העלות יורדת עוד יותר (לכיוון של 2300-2500 לסט שכולל את שניהם יחד).

אבהיר שאלה המחירים שבדקתי בזמנו לפני כשנה וחודשיים. אולי המחירים השתנו מאז, אבל זה מה ששילמתי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הגזמת עם ה6000 ש"ח.

הציטה מארה"ב עולה 700 כולל עדכונים, והולנטיין עולה בארה"ב כ1800-2100 ש"ח. אם מישהו מביא לך אותם, אז העלות יורדת עוד יותר (לכיוון של 2300-2500 לסט שכולל את שניהם יחד).

אבהיר שאלה המחירים שבדקתי בזמנו לפני כשנה וחודשיים. אולי המחירים השתנו מאז, אבל זה מה ששילמתי.

ידעתי שזו תיהיה התשובה.

לא הגזמתי. זה המחיר בארץ.

אני לא גר בארה"ב.

יש הרבה שמעדיפים לקנות כאן ולא ליבא בעצמם. שוב לא אכנס לסיבות כאן כי זה לא הנושא.

בוא נסגור את האור ונעבור לשם...

בכל מקרה התשובה איננה רלוונטית כי אם תשווה מחיר של ולנטיין וצ'יטה מארה"ב אז תשווה גם למחיר של מכשיר נווט בארה"ב.

למה רק חצי השוואה?

אגב גם בחצי השוואה עדיין מדובר בערך פי 5 ממכשיר נווט :-)

קישקוש.

בקיצור לא רלוונטי ולא הנושא כאן!

פורסם
נו באמת...

אם תגיד אייגו עולה כסף וווייז חינם ובגלל זה אני מעדיף ווייז היית נשמע אמין.

שתי תוכנות שלא ניתנות כלל להשוואה מבחינת יתרונות הנווט המקצועי מול החובבני. ווייז בעצמם מיעדים אותו לנווט יומיומי במיקומים שאתה מכיר כבר... זה היתרון אם ניתן לקרוא לו יתרון היחיד כי הוא חברתי וחוסך לך דקה בדרך לעבודה או מה שקורה בדרך כלל מוסיף לך שתיים...

בנסיעה למקום לא מוכר ובמיוחד במקום לא מוכר, ספק אם תגיע "לאנשהו" עם ווייז. שלא לדבר על מסלולים מרובי נקודות מעבר שאתה קובע מראש ולווייז אין כזה דבר בכלל. ושלא להזכיר נווט בחו"ל - לווייז צריך חבילת אינטרנט יקרה ולאייגו לא צריך אינטרנט. מי יותר זול פתאום?!

ברור לך שאף אחד לא היה משלם כסף על תוכנת נווט שהיא פחות טובה מתוכנה חינמית. אייגו זו חברה עולמית. הם מוכרים מפות לא רק בארץ אלא בכל העולם וזה מדבר בעד עצמו.

יש גבול להפרזות שאתה יכול לקשקש!!!

אבל פה לא מדברים כרגע על נווט אלא על התראות מפני אכיפת מהירות וכאן אתה ממשיך לטעות ולהטעות!

אין סוף פעמים ואני מדגיש אין סוף פעמים שמעתי על נתפסים על מהירות עם ווייז. גם כי בדיוק נכנסה שיחת טלפון, גם כי המצלמה עוד לא הופיעה במאגר שלהם, גם כי המצלמה לא נתנה התראה למרות שכן הופיעה, גם כי המצלמה לא מוקמה במקום המדוייק (אף אחד שם הרי לא ממהר לנסוע לוודא מיקום מדוייק בשטח וכל אדם לא מקצועי מן השורה מדווח מיקומי "בערך כאן" תוך כדי נסיעה... לעומת קובץ מקצועי שכן נבדק ע"י מישהו שמגיע לכל נקודה ונקודה, בזמן מהיר, עם בדיקה יסודית של המיקום ונ.צ. מדוייק) וגם ובמיוחד כי בדרך כלל לא תקבל התראה מווייז על מולטנובה ניידת בצד הדרך ואילו באייגו היא בדרך כלל אם לא תמיד שם.

מה שעצוב, אני לא מחדש לך. בגלל זה הוצאת 1350 ש"ח על צ'יטה - כי אתה לא סומך על ווייז...

אבל מה, אתה חכמולג בריבוע.... יש לך לא רק צ'יטה, גם ולנטיין - עוד 4300 ש"ח ואתה אישית מוגן מאותה מולטנובה ניידת. אבל לא לכולם יש ולנטיין!

אין עליך. אתה פשוט מ ד ה ים. אתה נוסע עם צ'יטה שעולה בארץ 1350 ש"ח ועם ולנטיין עוד 4300 ש"ח - כמעט 6000 ש"ח ביחד? את שניהם קנית הרי כי אתה בעצמך לא סומך על הווייז, ועוד טוען שהאייגו יקר. אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. באמת אבל באמת יש גבול. מי שיש לו מכשיר נווט אייגו לא צריך לקנות מכשיר בכלל רק את הקובץ. מי שאין לו מכשיר נווט יכול לקנות כזה ב500 ש"ח בלבד. שליש מצ'יטה. וצ'יטה נותן אותן התראות כמו אייגו רק שאין בו מפות נווט...

כזכור כבר הסברתי לך שאם אתה מנווט בחו"ל אז אייגו פתאום יותר זול אפילו מווייז החינמי...

הדבר היחיד שאני מסכים איתך: ולנטיין.

קודם כל, בוא נירגע, קצת לקחת את זה לכיוון לא הגיוני בכלל.

ראשית, עוד לא נתקלתי במצב שבו הוייז איכזב אותי מבחינת ניווט. מה גם שיש לו חיפוש במאגר הכתובות שלהם, בגוגל, ובדפי זהב. זה דיי מכסה את כל האפשרויות.

מסלולים מרובי נקודות (או נקודות עצירה בדרך אל היעד), קיים בוייז. מה גם שלי נוח יותר פשוט להכניס את היעד, ואם יש יעד נוסף בדרך, אז מנווטים אליו, ואז ליעד הבא.

חבילת ניווט בחול, באורנג למשל, עולה עכשיו 140 שקלים. אז אתה גם מקבל ניווט, וגם אינטרנט זמין בכל מקום, ממש כמו בארץ. נוח מאוד בלי קשר. וחוץ מזה, לא כתבתי דבר על עדיפות של איזו תוכנה ניווט בחול. התייחסתי לשימוש בארץ.

אז קשקשן אני ממש לא, ואל תכניס לי מילים למקלדת. כתבתי שאת הציטה נוהג לקחת לחול, לא כתבתי על איך אני מנווט בחול.

ואם נכניס למשוואה את עניין נוחות תפעול הממשק והאם הוא קריא או לא, כאן אייגו נופלת. המקלדת למשל שמשום מה לא querty, מעברים בין המסכים שמקרטעים ולא עובדים חלק, כמו גם הניווט עצמו, וזה שבאופן כללי אין סדר אחיד בין המסכים עצמם, מה גם שהיא תופסת כל כך הרבה מקום על המכשיר...

הדיון של מקצועי מול חובבני, לא קיים. וייז כבר רצים בהרבה מדינות בעולם, עם ביקורות מאוד חיוביות. זאת חברה רצינית מאוד, וזה שגוגל רכשה אותם לא מזמן, רק מוכיח את זה.

שנית, לא כתבתי שאני מתבסס על הוייז בנוגע להתראה על מכמונות מהירות, בשביל זה יש לי את הציטה. ואגב, הוייז דיי חופף בהתראות שלו לציטה, ככה שאני מכוסה גם קצת מעבר. אז מטעה אני גם לא. זה נחמד שזה עושה את זה, אבל לא משהו שאני מתבסס עליו נטו.

הציטה אגב, עלה 160 דולר כולל המנוי (תחסר כמה דולרים כי אני וחבר משתמשים במנוי ביחד, אבל ניחא, נתעלם מזה כרגע), בחישוב גס שלי, זה כ580 שקלים. ממש לא 1300.

שלישית, הוולנטיין עלה 400 דולר, שהם כ1450 שקלים, לא 4300.

והוא נותן מענה למולטנובה ניידות, וגם כמובן לדבורה.

לא כתבתי שאני מתבסס על וייז, אני מתבסס על שני המכשירים האחרים שלי, שהם נותנים כיסוי טוב ואמין מספיק. תוסיף לזה קצת קומון סנס וזה שהוייז קצת מכסה גם, ואתה בסה״כ בסדר.

מי שמחפש כיסוי טוב, אז מכשירים יעודיים הם התשובה, ולא מכשירים שעושים ״גם״. קצת יקר, אין מה לעשות.

תוכנות כמו אייגו ווייז שמציגות גם התראות על מכמונות נייחות, וגם דיווחים על מכמונות ניידות, בין אם זה מבוסס על מידע מהמשתמשים, או מידע מראש על מיקומים אפשריים, הן טובות, אבל רק למשתמש הקז׳ואלי בגדול.

!AWDSOME

פורסם
ידעתי שזו תיהיה התשובה.

לא הגזמתי. זה המחיר בארץ.

אני לא גר בארה"ב.

יש הרבה שמעדיפים לקנות כאן ולא ליבא בעצמם. שוב לא אכנס לסיבות כאן כי זה לא הנושא.

בוא נסגור את האור ונעבור לשם...

בכל מקרה התשובה איננה רלוונטית כי אם תשווה מחיר של ולנטיין וצ'יטה מארה"ב אז תשווה גם למחיר של מכשיר נווט בארה"ב.

למה רק חצי השוואה?

אגב גם בחצי השוואה עדיין מדובר בערך פי 5 ממכשיר נווט :-)

קישקוש.

בקיצור לא רלוונטי ולא הנושא כאן!

דרך אגב אם מדברים על i-go מוזר לי שהעדכון האחרון שלהם היה ביולי נדמה לי לפני חודשיים , זה הגיוני ? לא נוספו עוד מלצמות בחודשים האלה ? מוזר שהעדכון האחרון היה לפני הרבה זמן. יש לך הסבר הגיוני לזה ? :mm_eek:

פורסם
דרך אגב אם מדברים על i-go מוזר לי שהעדכון האחרון שלהם היה ביולי נדמה לי לפני חודשיים , זה הגיוני ? לא נוספו עוד מלצמות בחודשים האלה ? מוזר שהעדכון האחרון היה לפני הרבה זמן. יש לך הסבר הגיוני לזה ? :mm_eek:

היה באוגוסט כמה פעמים והיה במקרה גם אתמול.

לדוגמא פרסמו עדכון תוכנה עם התאמה לגלאקסי 4 ובנוסף עדכון מכמונות מאוגוסט.

https://www.igostore.co.il/product.aspx?id=56&catid=6

פורסם
היה באוגוסט כמה פעמים והיה במקרה גם אתמול.

לדוגמא פרסמו עדכון תוכנה עם התאמה לגלאקסי 4 ובנוסף עדכון מכמונות מאוגוסט.

https://www.igostore.co.il/product.aspx?id=56&catid=6

עזוב כנראה שאו הם דפוקים או אפ-סטור , שפתאום לא מוצאת שום igo . פשוט אדיוטי העניין הזה שאשכרה זה לא מוצא לי את הigo בחיפוש שלהם

עריכה: מצאתי בסופו של דבר וזה מה שרשום what new in version 2.4.7 posted 18 jul 2013

עדכון יחסית לפני הרבה זמן. אתה מכיר מישהו אם אייפון שמומחה בתוכנה בה באייפון ויודע מה עושים לגבי העדכונים הארוכים האלה ?

פורסם

חברים יש גם שוק יד 2, אפשר למצוא ולנטין במחירים הרבה יותר סבירים, לא בדקתי לגבי הצי'טה אבל אני בטוח גם שיש כמה כאלו למכירה בתור יד 2.

אני נוסע עם צי'טה מחו"ל וולנטיין, מרוצה מאוד משניהם .

• תוכן חדש...