Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית שמע מוזרה באייפון 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה מוזרה מאוד לאחרונה, האייפון החליט מתי להשמיע קול ומתי לא למשל,

כשאני נועל את המכשיר פעם הוא עושה רעש נעילה ופעם לא. או שאני מחבר את המכשיר למטען אז הוא תמיד

עושה רעש אבל כשאני מוציא הוא כבר לא עושה. בעניין השיחות המצב דומה שבוע כן יום לא וכו.

מה הבעיה?:shock:

תודה וחג שמח

נ.ב

כשנעלם הסאונד, אני עושה ריסטרט וזה פותר את הבעיה.

פורסם

על איזה גרסא הוא כרגע?

נשמע כמו בעיית תוכנה, ככה שאולי כדאי לבצע ריסטור נקי.

תגבה את כל המידע ידנית ולא דרך הגיבוי האוטומטי של אייטונס. למשל אנשי קשר בעזרת האפליקציה My contacts backup

תמונות שצילמת פשוט תעתיק למחשב, וכן הלאה.

לאחר מכן, כנס לאייטונס ותבצע ריסטור, שבסופו תבחר בפתיחת אייפון חדש, ולא העלאת גיבוי קיים.

תשחזר ידנית את כל הדברים שגיבית קודם.

אנשי קשר ע״י פתיחת קובץ ה-VCF שהאפליקציה יצרה קודם, תמונות ע״י סנכרון אייטונס וכן הלאה.

Stay Dirty

פורסם

היי, תנסה בבקשה בזהירות לנקות את השקע הטעינה של המכשיר.

תיקח לחץ אוויר, קיסם שיניים, קצת כוהל ומברשת שיניים ישנה ותנסה לנקות טוב טוב את השקע הטעינה ואז תחזור לדווח על התוצאות.

בדומה למה שהבחור הזה עושה: http://www.youtube.com/watch?v=qz1E7eBUcCQ

רק תעשה את זה עם קיסם ואחר כך תעבור עם לחץ אוויר(אם אין אז לא חובה) ולבסוף תנקה טוב טוב עם מברשת שיניים ועדיף אם יש לך קצת אלכוהול בבית אז תשים קצת אלכוהול לפני שאתה מנקה עם מברשת שיניים.

בהצלחה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...