Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

לחבר יש סוזוקי ג'ימני 2002 1.3 ל'.

הרכב ניפתחת וניסגר נעילה מרכזית (בלי אזעקה) וסוגר חלונות (בזמן נעילה) - הכל דרך השלט כמובן.

יום אחד הפסיק לעבוד השלט - לא נועל, לא פותח, לא סוגר חלונות אבל בשלט הנורת ביקורת (נורה אדומה שמהבהבת בזמן לחיצה) נדלקת והכל. כמו כן, הסוללה הוחלפה לפני שבוע.

לפני שאני מתחיל להריץ את עצמי במוסכים רציתי לבדוק אם יש באפשרותי לסדר את זה לבד בהנחה שזה משהו פשוט לתפעול. אם זה יחידה של נעילה מרכזית שמפעילה את כל זה או שזה קשור למחשב שרק בחיבור דיאגנוזה אפשר לסדר את זה.

דבר שני, בעניין החלון, לפתיחה וסגירה יש את הכפתורים, עכשיו אין לי את האופציה כרגע לפתיחה אוטומטית עד הסוף (שנותנים לחיצה אחת, משחררים, וזה ניפתח/ניסגר עד הסוף). אז רציתי לדעת אם יש לזה אפשרות לשנות שכן יהיה ואיך?

מודה לכל העוזרים!! =]

פורסם

הנעילה המרכזית עובדת דרך הכפתור ובנעילה עם המפתח? בדקת פיוזים? בדקת אם המפתח הנוסף עם הנעילה עובדת?

פורסם

שנועלים/פותחים את הדלת עם מפתח, כל הדלתות נינעלות\נפתחות.

בדקתי את כל הפיוזים (גם האלה מתחת להגה וגם האלה מתחת למכסה מנוע) והכל תקין.

ורק שלט אחד הגיע עם הרכב (ידוע שאמור להיות 2, אבל זה מה יש...)

כמו כן, ראוי לציין שהבעיה החלה לאחר הסרת התקן דיבורית שהגיע עם הרכב (הדיבורית הזאת עם הרמקול ששמים בלמטה של ליד הנהג, והמקרופון ששמים במגן שמש של הנהג בדרך כלל) עכשיו השאלה האם יכול להיות מצב כזה שבעת ההסרה התנתק חיווט מסויים שקשור לנעילה המרכזית? לדעתי זה לא כל כך קשור כי עד כמה שאני יודע במערכת של הנעילה המרכזית זה מערכת בפני עצמה שה"מוח" שלה נימצא בדלת הנהג, והוא מקבל את הפקודות מהשלט. אבל אולי בכל זאת, למי שקצת יותר מבין...?

אשמח לעוד חוות דעת אם זה קרה לעוד אנשים...

• תוכן חדש...