Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם מדביקים אבל זה היה בצחוק, הוא רק בודק שהכלב מסורס (הוא לא סומך על מה שכתוב בטופס אגרה משום מה) כי הוא נכלל ברשימת המסוכנים.

לא צריך להגזים עם הוטרינר העירוני, לא נתתי לו לאבחן בעיות או לתת לכלב טיפול תרופתי, רק חיסון שמחוייב בחוק ולא צריך להיות גאון כדי לתת אותו. הוטרינר הזה גם מפקח על הבשר שאתה אוכל אז חיסון זאת פעולה הרבה יותר קטנה מאשר לבדוק (או כאילו לבדוק) את הבשר שאתה אוכל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בטח שיש, וטרינרים פרטיים פתוחים כמו שאר העסקים בעיר בכל שעות היום.

אבל אצל וטרינר פרטי אתה משלם תשלום נוסף על האגרה של הרשות המקומית, ואני לא רואה סיבה לשלם פעמיים על אותה הזריקה.

זאת הסיבה העיקרית שאת הזריקה הזאת אני עושה אצל הוטרינר העירוני, הסיבה המשנית היא כי הוטרינר העירוני הוא 1.90 על 130 קילו (או יותר) ולראות אותו פוחד מכלב ובודק כל שנה שלא הדבקתי לכלב את האשכים זה די משעשע.

וכמה עולה אצל הוטרינר העירוני?

כי אני שילמתי 79 או 97 שקלים, לא זוכר איזה מהם, על שני גורים (ברור לי שאם הם לא יסורסו אז בשנה הבאה אני אשלם יותר, אבל ציינת ששלך מסורס)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני אעשה לך סדר.

יש את האגרה שאתה מקבל לשלם בדואר.

לאחר התשלום של האגרה, יש את החיסון ופה זה מתפצל.

1. וטרינר עירוני - חינם במסגרת האגרה ששילמת

2. וטרינר פרטי שהזמן שלו שווה כסף ולא מעניין אותו למה באת, ולכן אצלו אתה תשלם מה שנקרא "זמן עבודה" ואולי גם על החיסון עצמו. וזה כמובן בנוסף לתשלום האגרה ששילמת בדואר.

אני לא זוכר כמה אבל בשנתיים הראשונות עם הכלב שלי עשיתי לו את החיסון אצל הוטרינר הפרטי, ואני זוכר ששילמתי מעל 100 ש"ח לוטרינר ובנוסף לזה את האגרה עצמה בדואר. האמת שהכלב שלי לא היה אצל הוטרינר מגיל שנתיים וחצי בערך (היום בן 7) כי לא היה צורך.

in the face

with a chair

פורסם
הייתי במשרד הרישוי היום ע"מ לקבל את רישיוני שנשלל... אפילו עמדת תשלום אוטומטית יש... פתאום יוצא לי רישיון משולם וחתום... האם בכלל הייתי צריך לעמוד בתור?

לא.

האם לא הגיוני לייצר איזה מרכז מידע לאזרח?

בעולם דמיוני, שבו לשלטון איכפת מטובתו של האזרח - כן.

והתהייה החשובה מכולן: למה כשאתם רואים כלב מדבר זה מפתיע ולא ייאמן, אבל פקידה נובחת זה הגיוני?

הפקידה נובחת מאותה סיבה שהכלב נוהם: כדי להפגין עויינות ללא אלימות גופנית.

דני

פורסם
אני אעשה לך סדר.

יש את האגרה שאתה מקבל לשלם בדואר.

לאחר התשלום של האגרה, יש את החיסון ופה זה מתפצל.

1. וטרינר עירוני - חינם במסגרת האגרה ששילמת

2. וטרינר פרטי שהזמן שלו שווה כסף ולא מעניין אותו למה באת, ולכן אצלו אתה תשלם מה שנקרא "זמן עבודה" ואולי גם על החיסון עצמו. וזה כמובן בנוסף לתשלום האגרה ששילמת בדואר.

אני לא זוכר כמה אבל בשנתיים הראשונות עם הכלב שלי עשיתי לו את החיסון אצל הוטרינר הפרטי, ואני זוכר ששילמתי מעל 100 ש"ח לוטרינר ובנוסף לזה את האגרה עצמה בדואר. האמת שהכלב שלי לא היה אצל הוטרינר מגיל שנתיים וחצי בערך (היום בן 7) כי לא היה צורך.

האמת שאני לא מקבל דואר מהסיבה הפשוטה שעוד לא מצאתי סיבה טובה לפתוח תיבת דואר.

אני שילמתי בוודאות פחות מ-100 שקלים לווטרינר שאינו עירוני, לחיסון ולאגרה ביחד

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כנראה שלכלב שלך טרם התעבה הקול, בין אם הוא צעיר ובין אם חתכו לו את הביצים.

אגרה לכלב לא מסורס עומדת על מעל 300 שקל, יש הנחה לSenior citizens.

פורסם

ידוע ונכתב כבר, נראה מה תהיה העלות בשנה הבאה, ובכל מקרה אני לא אקבל טופס אגרה בדואר

אגב לשניהם עדיין לא התעבה הקול, יש עוד חצי שנה עד לאגרה הבאה של הגדול מביניהם

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מי אחראי על חיסוני הכלבת לפקידות משרדי הממשלה? יכול להיות שמשתוללת שם מגיפת כלבת ואף אחד לא מטפל?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

עכשיו נזכרת לשאול? כבר שנים שמשרדי הממשלה נגועים בכלבת, פה ושם עוד יש כמה בריאים אבל הרוב נגועים, במיוחד 120 הכלבים בצמרת.

in the face

with a chair

פורסם

כולם נתקלו בפקידים ששכחו מה זה יחסי אנוש, בדר"כ אלה אותם פקידים שיושבים שם בזכות קשרים ויודעים שהכיסא שלהם בטוח.

• תוכן חדש...