Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית שירות וחוות דעת שלילית -מצברי VOLTA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו שמבין דבר או שניים אמר לי שאין סיכוי שבמאזדה תהיה בעיה באלטרנטור. זאת דעתו..

מזדה לא בונה אלטרנטורים - אלה רכיבים מספקים חיצוניים (BOSCH, LUCAS...) כך שזה לא ממש קשור.

כל אלטרנטור יסיים את חיו מתישהו (הפחמים "נגמרים" עם הזמן) - יש כאלה שמוקדם מהאחרים.

פורסם

יכול להיות שמצבר ימות פתאום ולא יוכל להיטען (נתק פנימי). זה לא אומר עדיין כלום על הטעינה.

אם קנית מצבר חדש אז יש לך מצבר חדש. אף אחד לא יקח ממך את הישן ויזכה אותך במה ששילמת.

בפעם הבאה פשוט היית צריך להיכנס לאינטאנט, למצוא חשמלאי רכב שעובד עם וולטא ולהזמין אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

^ קראת את המצב בו הייתי תקוע?

ילד, צהריים, קיץ, יום שישי.. כל מה שעניין זה להניע את האוטו לשים מזגן ואת הילד בן השנה וחצי בבית.

פורסם

נסה לפנות לנציג באזור מגורייך .

לי גם היה מקרה עם וולתא בסוף קניתי אחר .

בנתניה הנציג הוא חיים מצברים באזור תעשיה הישן ברחוב הראשי.

בהתחלה הלכתי לנציג הקודם הוא רק ליכלך עליהם ואמר לי שעשו לו תמוות שהוא ניסה לעזור ללקוחות .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

במורשה אמרו לי שאם זה היה אלטרנטור המצבר היה שובק אחרי יומם יומיים.

פורסם

דווקא אצלי הייתה חווית שירות הפוכה.

המצבר שלי היה מתרוקן (בן כמה חודשים) כשהרכב היה עומד בחנייה.

המוסך שלי הפנה אותי לנקי שירות. שם ראו שהמצבר באמת מרוקן ובמקום להטעין אותו/ לשלוח אותי לדרכי וכו', פשוט החליפו לי את המצבר(!)

אם זה רלוונטי עבורך, הנק שירות נמצאת באזור תעשיה ליד חוצות המפרץ.

פורסם

זה גם יכול לקרות כתוצאה מתקלה במצבר (קצר פנימי). כפי הנראה זו היתה תוצאת הבדיקה, ולכן הוחלף המצבר.

דני

• תוכן חדש...