Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ורסו מול מאזדה 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ( לאשתי ) מזדה 5 2006 ואני רוצה להתקדם.אני לא אוהב את הפלסטיקה שלה ואת בידוד הרעש מעבר לזה היא בסדר.

התכוונתי ללכת לחברת ליסינג לעשות טרייד אין ולהוסיף 65K בהנחה שאקבל על המזדה 40K ( יש לה דפיקות פח קלות ) חשבתי שהתקציב יהיה 110K .

הרכב הראשון שעלה בראשי היה גרנדיס אך בעקבות מה שקראתי כאן ובמקומות אחרים ירדתי ממנו בגלל צריכת הדלק.האופציה הבאה

היתה פג'ו 5008 אך אתמול דיברתי עם קצין רכב בחברת הייטק עם מאות רכבים והוא סיפר לי שחמשת ה פג'ו 5008 שיש להם בחברה מבקרות תדיר במוסכים .

היתה לי סניק שמאוד אהבתי לפני כ6 שנים אך בשנה האחרונה ליחסנו הבילאטרלים שאבה מכיסי כ 17K .רכב נוסף שחשבתי עליו הוא הברלינגו אך לא בדקתי אם יש לו גרסת 7 מקומות .

הגברת הנהגת מעדיפה רכב גבוה, ל 6 אנשים לפחות (אנחנו משפחה של חמש נפשות כאמור ואני רוצה לצור אזור חייץ בין הילדים המתבגרים ) אני מסתכל על האמינות וצריכת הדלק אך בין לבין מאבד את הצפון .

כרגע על הפרק ורסו מול מזדה 5 2011

אם תעזרו לי לסדר את הבלאגן (אה , גם יש לי הפרעת קשב ולנסות להתפקס בזה ולקבל החלטה קשה לי :sad: ) אהיה אסיר תודה .

פורסם

קיה קרניבל דיזל תתאים לכם?

אני מאמין שהיא עונה על כל הדרישות שלך: אמינה,צריכת דלק מכובדת,חזקה,והכי חשוב מרווחת...7 מבוגרים יושבים בלי בעיה.

אני רואה שאתה שם דגש על אמינות ואני יכול לומר שהייתה לי קרניבל מהדור החדש שעשתה 130 אלף קילומטר ב3 שנים תחת תנאים קשים של הרגל הכבדה של אבי ומדבר הערבה. אף תקלה חוץ מטיפולים שוטפים ומדחס שלא עמד בחום המדברי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...